İşte ilk gün gidersen hesaplayıp adet bitimine randevu bulmak için ilk gün gel diyorlarmış, bende sordum Böyle dediler bana hani belki adetim erken olur geç olur bilemeyiz dediler ilk gün gelirsen randevu için isim yazdırıp sıraya alıyorlar bisürü ıvır zıvır iş bide anestezisiz çekiyorlarmış çok acıyor mu acaba 😏
Yok iste adet sancısı gibi vs diyolar boş benim adetim çok sancılı ama bunun yanında o devede kulak kaliyo

Canım ben mart ayında oldum. Benimde ilk gebeliğimdi. Hiç korkma uyuyorsun zaten bir şey hissetmiyorsun. Benim olduğum gün bayağı kanamam olmuştu normaldi yani sonra 3-4 gün hafif kanama şeklinde devam etti 37.gün regl oldum. Kürtajdan bir hafta sonra kontrolde gayet iyi dedi perinatolog. Antibiyotik ve demir ilacı vermişti. Parol bile içmedim ağrım olmadı çok şükür. Hafif kramplar hariç.
Ben rahimde anomali var dendiği için ilk regl sonrası mr çekildim hiç bir şey çıkmadı. 2. Deneyişimde tekrar hamile kaldım. Ben senin yerinde olsam rahmin toparlanmasını beklerdim sonuçta bir işlem yapılacak. 4 ay sonra hamile kaldım ki zaten 3 ay ara vermeyi düşündüm. Psikolojik olarakta toparlanmak istedim. Benim doktorumda 2-3 ay bekle demişti. Aynı şeyi bir daha yaşamamak için beklemek en iyisi. Burda kürtaj sonrası regl olmadan hamile kalan bazı kişilerim gebelikleri sorunlu oldu o yüzden korktum açıkçası. Yine de sen bilirsin. Doktoruna danış en iyisini o bilir🌸 şimdiden çok geçmiş olsun🙏🏻 sağlıklı değilmiş demekki😕
Ay çok teşekkür ederim bilgilendirme için aynen zaten doktoruma danışıcam gittiğimde ama merak ettiğim için sordum zaten 1 regl görmeyi beklerim iyice toparlanmak icin sonrasını doktor görüşüne göre ilerlerim ama 3-4 ay bekleyemem çok istediğim bir gebelikti maalesef boş olarak sonlanacak en kısa zamanda tekrar denemek istiyorum

İşte ilk gün gidersen hesaplayıp adet bitimine randevu bulmak için ilk gün gel diyorlarmış, bende sordum Böyle dediler bana hani belki adetim erken olur geç olur bilemeyiz dediler ilk gün gelirsen randevu için isim yazdırıp sıraya alıyorlar bisürü ıvır zıvır iş bide anestezisiz çekiyorlarmış çok acıyor mu acaba 😏
Ben acıya çok dayanikliyimdir kendimi acayip sıktım benden önceki kız baş baş bağırdı doktor bana çok istikrarlisin dedi gel bide bana sor dedim içimde yani ona rağmen ben böyle acı ömrü hayatımda görmedim 😀😀
Hayir hormon bakmiyo ogun takvime bakıp ona gore gün veriyo ben 2.gun gittim gün aldim
Bende dayanıklıyımdır ama korktum şuan 😒😒 boşuna gitmesem mi ya

Solgarın folik asit hapını aldım. Öncesinde folik asite de başlanması gerekiyor ya ilk gebelikte öncesinde başlamamıştım. Birde yorumları da iyi zaten kronik bir yorgunluğum var belki ona da iyi gelir :))

Solgarın folik asit hapını aldım. Öncesinde folik asite de başlanması gerekiyor ya ilk gebelikte öncesinde başlamamıştım. Birde yorumları da iyi zaten kronik bir yorgunluğum var belki ona da iyi gelir :))
Evet ben düşünmeye başladığımdan beri kullanıyorum canım

IMG_6602.webp

Kızlar iki erken gebelik testi yaptım biri Novacheck diye bir marka orta siliklikte ama gözle görülüyor bir ikinci çizgi çıktı Awox denedim onda bir şey çıkmadı chatgbtye sordum böyle bir yorum yaptı adetime 4 gün var sizce doğru mudur

Back
X