Benimde şimdiye kadar sancim yoktu bugün regl günüm ve başladı sancılar bisey geliyi gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bisey yok ayyy inşallah canım inşallah güzel haberi alıp eşine sürpriz yaparsin💗🤲
Ayın 14 üne kadın doğum doktoruna randevu almıştım haftalar önce reglimin 4. gününe denk geliyor diye hesapladım hormon testi vermek için gidicem. İnşallah gebe kalmışımdırda hormon testi randevusu bebek randevusu olur ne de güzel olur 🥰

Hepsi buradadan al bunu enfeksiyon mantar vb muazzam etkili hiç antibiyotik içmeni önermem

Tabi doktoruna sor etken maddelerini kullanabilirsin derse al
Teşekkür ederim bebeğim. Evde buna benzer bir takviyem var tatildeyim eve dönüyorum hemen alacağım duruma göre antibiyotiği bırakırım🌸🌸

Ayın 14 üne kadın doğum doktoruna randevu almıştım haftalar önce reglimin 4. gününe denk geliyor diye hesapladım hormon testi vermek için gidicem. İnşallah gebe kalmışımdırda hormon testi randevusu bebek randevusu olur ne de güzel olur 🥰
Düşünsene kan alıyorlar bi gidiyosun hamilesin diyo doktor ayyyy hadi insallah💗😍

Allahin dediği olur canim bellimi olur😍
Ay gerçek olduğunu düşününce bile gözlerim doluyor biliyo musun bi de gerçeğini düşünemiyorum. Ama yine olmayacak diye düşününce o hayali sevincimde kursağımda kalıyor. Senelerdir böyle çünkü sanki hiç gerçek olmayacakmış gibi hissediyorum artık 🥲

Kızlar dil altı ates takip eden varmi ovulasyon için anlayan varsa benimkine bakabilirmi
11. 36.50
12. 36.53
13. 36.10
14 36.60 bu arada lh pik 14. Gun sabah yakaladım
13 . Gun ise pik denecek kadar koyuydu

Devlette mi olacaksınız acaba
Yani olabilirsem olcam. Geçen ay hormon baktırmıştım şimdi de Salı gününe infertilite bölümünden randevu aldım hormon baktırmıştım bir şey çıkmadı onun için geldim diyeceğim bakalım çekecekler mi😒

kızlar bir sey sorcam hiç kürtaj olan var mı aranızda nasıl bir sey kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamilelik deneyebilirim
Ben oldum canım sonrasında çok ağrım ve kanamam olmadı. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktor korunmama gerek olmadığını rahmimin tertemiz olduğunu söylemişti. Velhasıl o tarihten beri 2 yıl oldu hala bişey yok yani korunsam da korunmasam da farketmezmiş 😒 ama bence kendini hemen kürtaj psikolojisine sokma canım inşallah haftaya güzel haber alırsın

Back
X