amanda man melek anneleri son haftalarınımı yaşıo..
ne güzel..
rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin..
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
o güzel dualrınıdan bizleride eksik etmeyin kızlarda..
bizleerde sizler gibi bu güzel duyguları yaşayalım..
benımde göbeğimin altında oldu meliscim çatlaklarım.az ama oldu sonuçta.kızrmızı kırmızı.inş artmaz bundan sonra.....
amanda man melek anneleri son haftalarınımı yaşıo..
ne güzel..
rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin..
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
o güzel dualrınıdan bizleride eksik etmeyin kızlarda..
bizleerde sizler gibi bu güzel duyguları yaşayalım..
inşallah artmaz ben göbeği geçtim hadi ama göğüsler benim şaheser yani aldı başını gitti bakalım nereye kadar bu kadar çatlağa iyi süt bekliyorum en azından sütümü iyi olsun da bari çatlak matlak idare edicez artık yerimseniben
inşallah artmaz ben göbeği geçtim hadi ama göğüsler benim şaheser yani aldı başını gitti bakalım nereye kadar bu kadar çatlağa iyi süt bekliyorum en azından sütümü iyi olsun da bari çatlak matlak idare edicez artık yerimseniben
günaydın canımcım kaydirigubbakcemile5
günaydınn iyi fena değil,sen nasılsın?
Canim seni korkutmak istemem ama asil dogumdan sonra catlaklar belli oluyormus.
Simdi hic catlak yokmus gibi gorunse de dogumdan sonra haritamiz ortaya cikacakmis. bilmiyorumkismile
ay bende de hiç yok çatlak bende seviniyorum olmadı diye inş doğumdan sonrada olmaz ya
kızlar oda takımlarınız aldınızmı.hazırlıklarınız ne alemde.benım şeker sepeti ile halı kaldı.Bide emzirme koltuğuna güzel pembe bı kılıf bulamadı yaptırdığım yer.sinirlerim bozuk.Bu haftasonu oda gelcek ama koltuğun kılıfı hazır değilalsanaalsanasmile
Dogum yapanlarin hepsi oyle diyorlar canim, bende onlarin yalancisiyim. sempatiksalakcinni
Canim biz simdilik oda yapmadik sadece besik aldik, ilerde yapariz belki.
Canim baska yerden alamiyor musun kumasini, belki baska yerden alip yaptirabilirsin oraya?
gokkuluk napıyosun ?
gokkuluk napıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?