2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benımde göbeğimin altında oldu meliscim çatlaklarım.az ama oldu sonuçta.kızrmızı kırmızı.inş artmaz bundan sonra.....

amin canım.sağolasın.Allah sizlerede nasip etsin...

benımde göbeğimin altında oldu meliscim çatlaklarım.az ama oldu sonuçta.kızrmızı kırmızı.inş artmaz bundan sonra.....

inşallah artmaz ben göbeği geçtim hadi ama göğüsler benim şaheser yani aldı başını gitti bakalım nereye kadar bu kadar çatlağa iyi süt bekliyorum en azından sütümü iyi olsun da bari çatlak matlak idare edicez artık yerimseniben

AMIIIIN canim,
Dualarim herzaman seninle biliyorsun degil mi.
Allahim herseyi gonlune gore versin, umarim en kisa ve hayirli zamanda Allahim gul gibi evlat nasip eder sana. Şeniz

inş. canım hepimizin bol bol sütü olur ınş. Bebişlerimize yarar o sütler.Hayırlısı olsun çatlak içinde.Ben çok üzüldüm ama yapıcak bişey yokohaoldumsmile

Canim seni korkutmak istemem ama asil dogumdan sonra catlaklar belli oluyormus.
Simdi hic catlak yokmus gibi gorunse de dogumdan sonra haritamiz ortaya cikacakmis. bilmiyorumkismile

kızlar oda takımlarınız aldınızmı.hazırlıklarınız ne alemde.benım şeker sepeti ile halı kaldı.Bide emzirme koltuğuna güzel pembe bı kılıf bulamadı yaptırdığım yer.sinirlerim bozuk.Bu haftasonu oda gelcek ama koltuğun kılıfı hazır değilalsanaalsanasmile

Canim seni korkutmak istemem ama asil dogumdan sonra catlaklar belli oluyormus.
Simdi hic catlak yokmus gibi gorunse de dogumdan sonra haritamiz ortaya cikacakmis. bilmiyorumkismile

ay bende de hiç yok çatlak bende seviniyorum olmadı diye inş doğumdan sonrada olmaz ya

Canim biz simdilik oda yapmadik sadece besik aldik, ilerde yapariz belki.
Canim baska yerden alamiyor musun kumasini, belki baska yerden alip yaptirabilirsin oraya?

Canim biz simdilik oda yapmadik sadece besik aldik, ilerde yapariz belki.
Canim baska yerden alamiyor musun kumasini, belki baska yerden alip yaptirabilirsin oraya?

evet kocam bugun bakıcaktı canım ama fırsatı olmuyoki.gunu bırlık şehırdışına gıdıyo genelde yada çok toplantısı oluyo.işin kotu yanı 1 mayısda oda gelcek hiç bi hazırlık yok.adamları arayıp getırmeyın dıcem artık.diğer hafta getrin dicem olmazsa.sinirlerim bozuldu.sabah bile atıştık azıcık oda yuzunden.alsanaalsanasmile

Evet canim bir hafta ertelettir sorun olmamasi gerekir onlarin acisindan.
InsAllah istedigin sekilde bir kilif bulursun canim, insan heves edince sinir oluyor gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…