2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişleri üzmeyin bakayım kaynana muhabetinle
Yok canim benim bebisler aliskin hem hamilelikte hemde dogumdan sonrasinda babaannesinin cadolozluklarinaa :umursamaz:
Hele ilk oglumun hamileligimde hergun aglamistim onun yuzunden bakalim haklarimi nasi oducekk :çok üzgünüm:

heee hergün bi kaynanayı uyutmayalım çın çın çın ettirelimmm :roflol: beni kaynanam sabaha kadar horluyo. ama her sabah ay gece döndüm durdum uyumadım diyo. neden ya kafamçokkarıştı
Benimkide öglene kadar yatar sorsan hergun sabah 6 da ayaktadir.Birgun saat 11 e geliyodu ustunde gecelikle yeni uyanmis yakaladim gece uyku tutmadida dedi :roflol:
benimkini de vurun :roflol:
Yanastir kis tokussunlar ucu :roflol:
Aman be sedefim simdi ben onun gunahini aliyosam yarina benim dedikodumu nasilsa yapar birine gelir alir gunahlarini benden kaydirigubbakcemile3
Zaten bizim gunahlar top gibi arada kaliyo benden ona ondan bana bakalim sonunda kimin ustunde kalcak gunahlarr :roflol:

Son düzenleme:
Esra sanki benim kananayi anlattin kis okudukca guldum ayni benimkisi diye :roflol:
Bosuna dememisler al birini vur otekine diye al benim kaynanayi vur seninkine canimm :roflol:
hepsi aynı halt bunların :roflol::roflol:

kitap çıkaralım gelirinide hayır kurumuna verelim:tomato::tomato::tomato:
yeni evleneceklere kaynanaların gerçek yüzleri olsun kitabın adı da:)))))

heee hergün bi kaynanayı uyutmayalım çın çın çın ettirelimmm :roflol: beni kaynanam sabaha kadar horluyo. ama her sabah ay gece döndüm durdum uyumadım diyo. neden ya kafamçokkarıştı

hakkaten her gece birini uyutmasak kardır :roflol::roflol:
seninkinde de bomba hiikayeler var gibime geldi:)))

benimki cimrilikten hergün ot çöp yer,sorsan sağlıklı besleniyor,bedava bulsa kökünü kurutur:))))
kayınpederim buna marks&spencerdan bi kazak almış yıllaar evvel 70litaymış,eve gelmiş vermiş bu kıyameti koparmış niye aldın diye,demiş adam da %50 indirim vardı 35 e aldım diye,bu sinir krizi geçirmiş bi kazağa bu kadar verilir mi diye,3 gün bunalımdan çıkamamış:)))))) hala anlatır kayınpederim:))
bu bişi değil, tansaştan 5liraya plaj çantası almış geçen yaz kayınpederim,kaynananam gene koparmış kıyameti,niye aldın benim var diye:)))
üşenmemiş nerden baksanız 5km yürümüş gitmiş değiştirmeye:)))))
eşim de dedi ki anne kendini yormaya değmezdi,keşke birine verseydin diye,yok oğlum benim vardı da ondan falan diyo..eşim de anne verirdim 5 lira,atsaydın da o kadar yormasaydın kendini dedi,yolda bileğini incitmiş bi de yaa:))))))))))

o zaman birbirimizi tamamlayalımaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

yatıcam yaaa uykum geldi sizde pc nin başında sızdınız galiba:uhm::uhm:

eyvahedigeldismile oglan anasıyım oglan offffffffffff

Kiss ben 2 oglan anasi olcam ben napimmmbilmiyorumkismile
Ama ben iyi olduktan sonra eminimki gelinimde iyi olucaktir insallah benim yasadigim sorunlari gelinime ben yasatmicamm boshayallersmile

yatıcam yaaa uykum geldi sizde pc nin başında sızdınız galiba:uhm::uhm:

Ayy ben habire cevap yaziyopm herkese ne uyumasi.
Yat dinlen canim basak uyuyoken dinlen sende guzelcezemuszemus
Iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

Kiss ben 2 oglan anasi olcam ben napimmmbilmiyorumkismile
Ama ben iyi olduktan sonra eminimki gelinimde iyi olucaktir insallah benim yasadigim sorunlari gelinime ben yasatmicamm boshayallersmile

bi arkadaşımın dünya tatlısı bi annesi var,kadın nasıl düşkündü gelinine,kızına almazdı ona aldıklarını,yemeğe gelseler ki ayda bi kere anca gelirlerdi döktürürdü kadın ama gelin domuzun tekiydi,zaten ayrıldı arkadaşımla da..
yani allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın,tek tarafın iyi niyetli olması yetmiyor..

ama sizde yatınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

hehe yarın taksim meydanında protesto var tüm halkımız davetlidirdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Haklisin canim rabbim iyi insanlarla karsilastirsin insallah hepp :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…