hişşşşt biz sessiz konuşuyos. kaynana duymasın yeter :1ninca:
ortada bişey yokken dırdırlarından geçilmiyo. bi de duysalar ooooo :mymeka: aman kalsınduysunlarkızzzzzzzzz
Yok canim benim bebisler aliskin hem hamilelikte hemde dogumdan sonrasinda babaannesinin cadolozluklarinaa :umursamaz:kızlar bebişleri üzmeyin bakayım kaynana muhabetinle
Benimkide öglene kadar yatar sorsan hergun sabah 6 da ayaktadir.Birgun saat 11 e geliyodu ustunde gecelikle yeni uyanmis yakaladim gece uyku tutmadida dedi :roflol:heee hergün bi kaynanayı uyutmayalım çın çın çın ettirelimmm :roflol: beni kaynanam sabaha kadar horluyo. ama her sabah ay gece döndüm durdum uyumadım diyo. neden ya kafamçokkarıştı
Yanastir kis tokussunlar ucu :roflol:benimkini de vurun :roflol:
Aman be sedefim simdi ben onun gunahini aliyosam yarina benim dedikodumu nasilsa yapar birine gelir alir gunahlarini benden kaydirigubbakcemile3anaam ben ce günahlarını alıpda hafiflemesinler dedkodu yapıyok gıııııııııııı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hepsi aynı halt bunların :roflol::roflol:Esra sanki benim kananayi anlattin kis okudukca guldum ayni benimkisi diye :roflol:
Bosuna dememisler al birini vur otekine diye al benim kaynanayi vur seninkine canimm :roflol:
yeni evleneceklere kaynanaların gerçek yüzleri olsun kitabın adı da:)))))kitap çıkaralım gelirinide hayır kurumuna verelim:tomato::tomato::tomato:
heee hergün bi kaynanayı uyutmayalım çın çın çın ettirelimmm :roflol: beni kaynanam sabaha kadar horluyo. ama her sabah ay gece döndüm durdum uyumadım diyo. neden ya kafamçokkarıştı
ortada bişey yokken dırdırlarından geçilmiyo. bi de duysalar ooooo :mymeka: aman kalsın
Yok canim benim bebisler aliskin hem hamilelikte hemde dogumdan sonrasinda babaannesinin cadolozluklarinaa :umursamaz:
Hele ilk oglumun hamileligimde hergun aglamistim onun yuzunden bakalim haklarimi nasi oducekk :çok üzgünüm:
Benimkide öglene kadar yatar sorsan hergun sabah 6 da ayaktadir.Birgun saat 11 e geliyodu ustunde gecelikle yeni uyanmis yakaladim gece uyku tutmadida dedi :roflol:
Yanastir kis tokussunlar ucu :roflol:
Aman be sedefim simdi ben onun gunahini aliyosam yarina benim dedikodumu nasilsa yapar birine gelir alir gunahlarini benden kaydirigubbakcemile3
Zaten bizim gunahlar top gibi arada kaliyo benden ona ondan bana bakalim sonunda kimin ustunde kalcak gunahlarr :roflol:
kızlar alemsiniz benım koca yanımda uzaktan takip ediyorum sizi..
eyvahedigeldismile oglan anasıyım oglan offffffffffff
yatıcam yaaa uykum geldi sizde pc nin başında sızdınız galiba:uhm::uhm:
Kiss ben 2 oglan anasi olcam ben napimmmbilmiyorumkismile
Ama ben iyi olduktan sonra eminimki gelinimde iyi olucaktir insallah benim yasadigim sorunlari gelinime ben yasatmicamm boshayallersmile
uyudumu herkes :))
uyudumu herkes :))
bi arkadaşımın dünya tatlısı bi annesi var,kadın nasıl düşkündü gelinine,kızına almazdı ona aldıklarını,yemeğe gelseler ki ayda bi kere anca gelirlerdi döktürürdü kadın ama gelin domuzun tekiydi,zaten ayrıldı arkadaşımla da..
yani allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın,tek tarafın iyi niyetli olması yetmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?