2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim odamız hazır eşyalarımız da yıkandı ütülendi hazır yardıma ihtiyacınız varsa geleyim kızlar seve seve hihoyyyt

ya mayıs annelerine baktım onlar ne güzel kalabalık ve konuşuyoşlar bol bol haziran anneleri konuşmuyo hiç

aynen canım bende dunden berı pek bi hevesle yazışıyom ama pek ses yok.mayıs anneleı doğurmaya başlamıştır.bakmadım hiç

anım odanız gelsin kocanı napıcan annenler yokmu gelsinle o gün sana sen yerlerini göster adamlar da koysun sonra da bebişin kıyafetleiri yerleştirirsn yavaş yavaş

selam canlar naber nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anım odanız gelsin kocanı napıcan annenler yokmu gelsinle o gün sana sen yerlerini göster adamlar da koysun sonra da bebişin kıyafetleiri yerleştirirsn yavaş yavaş

ahh canım ben burda yalnızım annemler gelmedı daha.mayısın 6sından sonra gelcekler.ne eşimin aılesı burda nede benım aılem.sen bursalıymışın buarada yeni farkettim canım.bende bursada yaşıyrum.çok sevındım.....Şeniz

diğer cadılar nerde yaaaa gece saate kadar kalıyolar pc nin başında şimdi de yeni kalkmışlar kahvaltı yapıyolar ahhh o bebişler bi doğsun da göreyim sizi erken kalkmak neymiş görürsünüzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

slm cnm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

iyiyim canım bu cadıların yüzünden süzgeç gibi uyku uyuyorum malum 2 çocuk var çalar saat gibi uyanıyolar erkenden kızım daha küçük-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım haklısın ya aileler olmayınca zor ben de çok sevindeim hemşeriymişiz hihoyyyt

allah bağışlasın canım olsun onlar için uykusuz kalmakta güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…