ya mayıs annelerine baktım onlar ne güzel kalabalık ve konuşuyoşlar bol bol haziran anneleri konuşmuyo hiç
evet kocam bugun bakıcaktı canım ama fırsatı olmuyoki.gunu bırlık şehırdışına gıdıyo genelde yada çok toplantısı oluyo.işin kotu yanı 1 mayısda oda gelcek hiç bi hazırlık yok.adamları arayıp getırmeyın dıcem artık.diğer hafta getrin dicem olmazsa.sinirlerim bozuldu.sabah bile atıştık azıcık oda yuzunden.alsanaalsanasmile
aynen canım bende dunden berı pek bi hevesle yazışıyom ama pek ses yok.mayıs anneleı doğurmaya başlamıştır.bakmadım hiç
anım odanız gelsin kocanı napıcan annenler yokmu gelsinle o gün sana sen yerlerini göster adamlar da koysun sonra da bebişin kıyafetleiri yerleştirirsn yavaş yavaş
bizim odamız hazır eşyalarımız da yıkandı ütülendi hazır yardıma ihtiyacınız varsa geleyim kızlar seve seve hihoyyyt
selam canlar naber nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm cnm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
ahh canım ben burda yalnızım annemler gelmedı daha.mayısın 6sından sonra gelcekler.ne eşimin aılesı burda nede benım aılem.sen bursalıymışın buarada yeni farkettim canım.bende bursada yaşıyrum.çok sevındım.....Şeniz
iyiyim canım bu cadıların yüzünden süzgeç gibi uyku uyuyorum malum 2 çocuk var çalar saat gibi uyanıyolar erkenden kızım daha küçük-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
odanın resmi varmı melis...fotolarını koydunmu???????
allah bağışlasın canım olsun onlar için uykusuz kalmakta güzeldir
canım haklısın ya aileler olmayınca zor ben de çok sevindeim hemşeriymişiz hihoyyyt
bu hafta sonu izine çıkıyorum hayırlısıyla
neyse kızlar iyi muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?