2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler canlarimmm opuyorumnanaktan

hadi hep birlikte 1 2 3 iyigecelerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Hosgeldin canim a.s.
Bende tam cikiyorum yazicaktim uykum geldi cunkimirmirmirmir
Hadi ben yerimi sana devrediyim sizi guzel sohbetlerr iyi geceler canlarimopuyorumnanaktan

iyi geceler canım

kızlar size iyi geceler ben yatıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar bu bilgiler çok önemli =
keşke ben de hamileyken okusaymışım ama yol gösteren olmadı
yaşadıklarımı yaşamayın diye link veriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugünlerde acayip uyuyasım var bazen enerjim çok iyi ütü, yemek vız geliyor bazen de elimi kolumu kaldırmak istemiyorum ya hep yatsam hep yatsam karpuz misali ohaoldumsmile

Bugünlerde acayip uyuyasım var bazen enerjim çok iyi ütü, yemek vız geliyor bazen de elimi kolumu kaldırmak istemiyorum ya hep yatsam hep yatsam karpuz misali ohaoldumsmile

Aynen canim yaa sanirim son haftalarimiza girdigimizden dolayidir. eyvahedigeldismile

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel annişler............bugun nasılsınız bakalım.iznime az kaldığı için ve işler hafiflediği için rahat girebiliyorum artık siteye.....Kimsecikler yok.hayırdır.uyuyomusunuz kızlar??????*

Gunaydin caniiim, bugun uyumuyoruz erkenciyiz ama daha kahvalti bile yapmadim karnim konusmaya baslayacak neredeyse. kaydirigubbakcemile3

evet sanırım ondan ama güzel şeyle dimi içinde kıpır kıpır ettikçe herşeyi unutuyo insan :ecrin_bebek:

Evet cok guzel gercekten, ama benimki sanki bana siniri, hirsi varmis gibi acaip ittiriyor bu gunlerde sanirim yeri daraldikca siginamiyor. Elinden gelse karnimdan disari dogru ittirecek kendini. :roflol:

evet onlar büyüdükçe çatlaklarda da arış oluyo benim göbüşün alt tarafından saymadım ama 10 tane kadar çatlak var ama görğüslerde çok oldu benim çatlak sizde durum nasıl ben göğüslerde olacağını pek sanmıyodum ayrıca büyümediler de ama neden anlamadım açıkçası bilmiyorumkismile

amanda man melek anneleri son haftalarınımı yaşıo..
ne güzel..
rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin..
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
o güzel dualrınıdan bizleride eksik etmeyin kızlarda..
bizleerde sizler gibi bu güzel duyguları yaşayalım..

tabiki inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıız en kısa zamanda
Allahım bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…