2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sonsuz hayalden bahsediyorsunuz demi,evt kapsama alani disi yaziyor,bazen yanlisliklada yapilabiliyor,ögrenirizzz insaallah yoktur böyle birsey,editlere sormak lazim

aylardır ilk defa 11:30 a kadar uyudum,gece öyle çok uyandım ki süzgeç gbiydi uykum,allahtan sabah uyudum..unutmuşum öğlen kahvaltı yapmayı:)
sonsunun banlandığına ihtimal vermiyorum,yanlışlık olmuştur..düzeltirler..
ee anlatın bakalım,nasılsınız bugun?

öğlen kahvaltısı:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

sonsuz açık oluyodu yaaa nerde cidden merak ettimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selam kızlar ne olmuş ki sonsuz niye yok neden banlasın ki kız şimdi haydaaaaa :umursamaz:

kızlar sonra gelirim toplanınca bayyyyyyyyyyyyyy:a015::a015::a015:

sonsuz hayalden bahsediyorsunuz demi,evt kapsama alani disi yaziyor,bazen yanlisliklada yapilabiliyor,ögrenirizzz insaallah yoktur böyle birsey,editlere sormak lazim

evet nasıl sorcaz bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

slmmmmmmmmmmm arkedeslerrrrrrrrrrrrrrr:smiley-cool:

A. selam! kiz seni gökte ararken yerde buldum birseyin yok demi düsmedin umarim:))))

tam sana özel mezaj yaziyordum baktim cevap gelmis ahanda benim arkadasim gelmiss dedim:))) hemen icer girdim. mesaj bölgesinde dolasip duruyordum hosgeldin arkadasim tekrar

yok tatlim burdayim,ayyy ne güzel denk gelebildik,bir ara annemle tlf ilr görüsüyordum,hemen tekrar buraya geldim.hersey yolundami neler yaptin.

yok tatlim burdayim,ayyy ne güzel denk gelebildik,bir ara annemle tlf ilr görüsüyordum,hemen tekrar buraya geldim.hersey yolundami neler yaptin.

Allaha sükür hersay yolunda.Az önde özeline yazdigim gibi esim de geldi cok sükür. Bugün bebegimin yatagini almaya gidecegiz nasip olursa yavas yavas hazirlik lari tamam lamak gerek :)))n malum azkaldi bebegimizin gelmesine :)))

Tekrar seni burda görebilmek cok güzel. Sen nasilsin iyisindir insallah hamilelik nasil gidiyor? sen bebeginin esyalarini tamamladin mi sende benim gibi daha hazirliyormusun ?

Ya bende hamilelik cok güzel gidiyor da cok sükür. yaklasik 1 aydir öyle cok su iciyorum ki nerdeyse günde 4.5 LT su iciyorum halada dilim damagim kuru neden anlamadim gitti valla sizlerdede böyle bir sorun varmi arkadaslar ??

Ya bende hamilelik cok güzel gidiyor da cok sükür. yaklasik 1 aydir öyle cok su iciyorum ki nerdeyse günde 4.5 LT su iciyorum halada dilim damagim kuru neden anlamadim gitti valla sizlerdede böyle bir sorun varmi arkadaslar ??

Benim arkadaşımda olmuştu senin dediğin gibi tabi herkeste aynı olmaz ama şekerini bir eczanede ölçtür derim özellikle tokluk şekerini için rahat ede hiç olmazsa

Benim arkadaşımda olmuştu senin dediğin gibi tabi herkeste aynı olmaz ama şekerini bir eczanede ölçtür derim özellikle tokluk şekerini için rahat ede hiç olmazsa

Aslinda sekerimi ölcdüler hem aclik hemde tokluk ozaman böyle sorunum yoktu. bakalim yarin dk randevum var bir sorayim neden böyle oluyor, inanirmisin sabaha kadar hem su iciyorum hem afedersin tuvalete gidiyorum dogru dürüst uyuyamiyorum

Tekrar seni burda görebilmek cok güzel. Sen nasilsin iyisindir insallah hamilelik nasil gidiyor? sen bebeginin esyalarini tamamladin mi sende benim gibi daha hazirliyormusun ?

canim senide öyle,müsait oldugunda gel böyle.ben biraz gec yaziyorum.evt canim ya bende yeni yeni tamamliyorum iste.maasaallah su icmek güzel bende 3 lt iciyorum.dilinin damaginin kurumasi cok su icmektende olur canim seker yüklemesi yaptirmismiydin.

canim hic ihmal etme bende bunu demek istedim panik yaptirmak istemedim seni.eczanede falan degil canim.yükleme yaptir.ben yaptirdim biliyorsun hemde 2 defa.bende cikti,su anda voll korn yiyiyorum.eczanenin ölctügünü ben hergün kendim ölcüyorum kontrol ediyorum yani.o zaman normal cikiyor.icin rahat olsun yüklemeni yaptir.

şeker yüklemesi yapıldığında çıkmasa da hamililğin özelikle son birkaç ayında yüksekliyo se yine de bir ölçüm yaptır. Ben arada eczaned 5 fk. hemen ölçtürüyorum. ıçimiz rahat olsun

evet haklisiniz ben birdaha yaptirayim bakalim. sagolun arkadaslar verdiginiz bilgiler icin simdilik cikmam lazim esim birazdan gellecek yarin görüsürüz insallah kendinize ve bebislerinize iyi bakin öpüyorum siz byeee :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…