sonsuz hayalden bahsediyorsunuz demi,evt kapsama alani disi yaziyor,bazen yanlisliklada yapilabiliyor,ögrenirizzz insaallah yoktur böyle birsey,editlere sormak lazimbilmiyorum ki kapsama alanı dışında yazıyo bilmem kız bişey yapmadı ama bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aylardır ilk defa 11:30 a kadar uyudum,gece öyle çok uyandım ki süzgeç gbiydi uykum,allahtan sabah uyudum..unutmuşum öğlen kahvaltı yapmayı:)
sonsunun banlandığına ihtimal vermiyorum,yanlışlık olmuştur..düzeltirler..
ee anlatın bakalım,nasılsınız bugun?
sonsuz hayalden bahsediyorsunuz demi,evt kapsama alani disi yaziyor,bazen yanlisliklada yapilabiliyor,ögrenirizzz insaallah yoktur böyle birsey,editlere sormak lazim
slmmmmmmmmmmm arkedeslerrrrrrrrrrrrrrr:smiley-cool:
editlere soracagiz canimevet nasıl sorcaz bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yok tatlim burdayim,ayyy ne güzel denk gelebildik,bir ara annemle tlf ilr görüsüyordum,hemen tekrar buraya geldim.hersey yolundami neler yaptin.A. selam! kiz seni gökte ararken yerde buldum birseyin yok demi düsmedin umarim:))))
tam sana özel mezaj yaziyordum baktim cevap gelmis ahanda benim arkadasim gelmiss dedim:))) hemen icer girdim. mesaj bölgesinde dolasip duruyordum hosgeldin arkadasim tekrar
yok tatlim burdayim,ayyy ne güzel denk gelebildik,bir ara annemle tlf ilr görüsüyordum,hemen tekrar buraya geldim.hersey yolundami neler yaptin.
Ya bende hamilelik cok güzel gidiyor da cok sükür. yaklasik 1 aydir öyle cok su iciyorum ki nerdeyse günde 4.5 LT su iciyorum halada dilim damagim kuru neden anlamadim gitti valla sizlerdede böyle bir sorun varmi arkadaslar ??
Benim arkadaşımda olmuştu senin dediğin gibi tabi herkeste aynı olmaz ama şekerini bir eczanede ölçtür derim özellikle tokluk şekerini için rahat ede hiç olmazsa
Tekrar seni burda görebilmek cok güzel. Sen nasilsin iyisindir insallah hamilelik nasil gidiyor? sen bebeginin esyalarini tamamladin mi sende benim gibi daha hazirliyormusun ?
canim senide öyle,müsait oldugunda gel böyle.ben biraz gec yaziyorum.evt canim ya bende yeni yeni tamamliyorum iste.maasaallah su icmek güzel bende 3 lt iciyorum.dilinin damaginin kurumasi cok su icmektende olur canim seker yüklemesi yaptirmismiydin.Ya bende hamilelik cok güzel gidiyor da cok sükür. yaklasik 1 aydir öyle cok su iciyorum ki nerdeyse günde 4.5 LT su iciyorum halada dilim damagim kuru neden anlamadim gitti valla sizlerdede böyle bir sorun varmi arkadaslar ??
canim hic ihmal etme bende bunu demek istedim panik yaptirmak istemedim seni.eczanede falan degil canim.yükleme yaptir.ben yaptirdim biliyorsun hemde 2 defa.bende cikti,su anda voll korn yiyiyorum.eczanenin ölctügünü ben hergün kendim ölcüyorum kontrol ediyorum yani.o zaman normal cikiyor.icin rahat olsun yüklemeni yaptir.Aslinda sekerimi ölcdüler hem aclik hemde tokluk ozaman böyle sorunum yoktu. bakalim yarin dk randevum var bir sorayim neden böyle oluyor, inanirmisin sabaha kadar hem su iciyorum hem afedersin tuvalete gidiyorum dogru dürüst uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?