2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ben de haziran annesi olcm inş.Allah nasip ederse
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin,sağ salim alırız inş.bebişlerimizi kucağımıza

alatariell noldu ya yine mi aynı oldubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sonsuz ordamısınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kızlaaaar nerelerdesiniiiz???
100 lük şeker yüklemem yine fiyaskoyla sonuçlandı

Alatariell hayırdır canım ya ne oldu? kac çıktı sonucc ki..

selam kızlar
ben de haziran annesi olcm inş.Allah nasip ederse
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin,sağ salim alırız inş.bebişlerimizi kucağımıza

Merhaba amin cümlemize inş.. hepimize tabi ki.. güzel dileklerin için cok teşekkür ederim umarım seni de daha sık görürüz burda..

alatariell noldu ya yine mi aynı oldubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Alatariell hayırdır canım ya ne oldu? kac çıktı sonucc ki..

Merhaba amin cümlemize inş.. hepimize tabi ki.. güzel dileklerin için cok teşekkür ederim umarım seni de daha sık görürüz burda..

sonuç çıkamadı.. ben yine çıkardım büütün şekeri geri mafoldumben

sonuç çıkamadı.. ben yine çıkardım büütün şekeri geri mafoldumben

ah be güzelim bende bir şey oldu sandım :)

e bir daha denersin sanırım hızlı içiriyorlar sana gerci 100 lük te zor 50 lik gibi değil ben evlenmeden önce yaptırmıstım. ama bebişin için sabır canım az az yavaşca içmeyi dene..

bugun ne oldu kıslarrrrr kimse yok.sorunmu var

selam canımm bugun yaprak dökümü yarın askı memnu gece hareketlenir burası :)))

kız gene kusmuş kocası kovayla koşmu hemen zavallı yani yine aynı olmuş:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bugun bende doktora falan gittim şimdide diziyi izliyorum elime alamadım kitabı yorulmusum uyuyup kalıcam gibi :))))

size o kadar özeniyorumki aylar önce bende bu sitede haziran ayı annesi olmayı bekliyodum ama hayatım 180 derece değişti allah hepinizi kurtarsın sağlıcakla bebeklerinizi kucanıza alın. ve 3 aydır cesaret edip şimdi girdim ve okudum benim için dua edin olurmu cevap atarsanız okuyamam girmiycem buraya tekrar duanız yeter öpüyorum hepinizi..

hoşgeldin canım neden katılmıyosun arada sorunun nedir canım söylemek istersenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tam olarak anlamadim noldu ama Allah sabir versin.Dualarimiz seninle

blacksiya bebiş nasılmış durumu ne:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…