2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet oyle miniklerdi ki insan kucaginda tutmaya bie kiyamiyor :)) ay hepsini de kundaklamistilar,uzerlerine de battaniye ortmusduler.acaba sicak olmaz mi onlara :))

esraaaaaaaaa o halini bizde görek kııııız pardon atladım yine ama istersen göster:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

evet oyle miniklerdi ki insan kucaginda tutmaya bie kiyamiyor :)) ay hepsini de kundaklamistilar,uzerlerine de battaniye ortmusduler.acaba sicak olmaz mi onlara :))
Canim yeni dogan bebekler minik olduklari icin usurler o yuzden ortmeleri normalboshayallersmile

Canim burdaki topige atsana resmini hepimiz görelim ben mail falanda kullanmiyom kis bende bi koca var hersey yasak banaa aklinialirimsmile

böcüğüm bende oy kullandımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

anacım ne yoğun bi günnn,kocam bişi soruyo kzıyorum bi dur diye:))))
mesaj yazmaktan parmaklarım ağrıdı,yattığım yerde maymuna döndüm:))))
foto koydum profile,çıplak göbüşüm de var ama küçültmek lazım büyük diye yüklenmiyor..
nst resimlerinden falan da koycam bi ara,koca göbüş albümü yaptım:)))

Canim yeni dogan bebekler minik olduklari icin usurler o yuzden ortmeleri normalboshayallersmile

Canim burdaki topige atsana resmini hepimiz görelim ben mail falanda kullanmiyom kis bende bi koca var hersey yasak banaa aklinialirimsmile

senin 1ciden tecruben var ya cok guzel :))
ha bide kizlar bisey sorucam.bizim burda bebisleri kundaklarlar genelde.kundaklamayan da var ama genel boyle.
ben de ilk gunler 15-20 gun kundaklamayi dusunuyorum.ama annem 40na kadar diyor.dinlemicem tabiki :))
siz muhtemel kundaklamiycaksiniz oylemi? :)

aynen allahtan kociş yok. oğlum karnımda takla atıyo neden anlamadım ilgilenemiyorum yazık. bi maymunda burda yanikaydirigubbakcemile2

Canim turkiyede olsam benim annemde 40 gun kundaklardi kesin boshayallersmile
Ama ben ilk oglumu hic kundaklamadim bunuda kundaklamayi dusunmuyorumm

canım ben de kundaklamam heralde. ama çok yetersizim zaten bebek bakımı konusunda. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…