2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim turkiyede olsam benim annemde 40 gun kundaklardi kesin boshayallersmile
Ama ben ilk oglumu hic kundaklamadim bunuda kundaklamayi dusunmuyorumm

aslinda ben de dusunmuyorum ama emir yuksek yerden,yapmamiz lazim az da olsa.hem de kilosu ne olucak bilmiyorum,belki aldigim elbiseler buyuk gelebilir.biraz kilo aldiririm kundakta o zaman elbiselerin olmasi icin.ama artik elbiseleri olursa kundaklamam benim dusuncem bu cok komik ya neler dusunuyorum aklinialirimsmile

canım ben de kundaklamam heralde. ama çok yetersizim zaten bebek bakımı konusunda. eyvahedigeldismile

benden yetersiz olamazsin sanirim
kızlar yan tarafta cıkan resim benim oglum
herkeze çok teşekür ederim

rica ederiz canim,saglikla buyut oglunu,hayirli evlat olur insallah.

canım ben de kundaklamam heralde. ama çok yetersizim zaten bebek bakımı konusunda. eyvahedigeldismile

Canim biz ne gune duruyoruz burda her konuda yardimci olucaz birbirimizee hic endiselenme hic zorluk cekmiceksin insallahh:ecrin_bebek:

Aslinda haziran ayinda dogan bi bebek icin kundak olayi tamamiylen iskence olurya.Sicakta tas gibi sarilcak cocuk kesinlikle rahat edemz.Ki benim ilk oglum aralikta dogdugu halde ben kundaklamadimaklinialirimsmile
Kundaga ciplakmi sarcan kis kundak yapsanda biseyler giydirmen lazim cocugaa kaydirigubbakcemile3
ben topikte oldugun surece her konuda yardima hazirim canim hic endise etmeyin inan bana bebegin dogunca hersey olup bitiyo sen bile sasircan nasi bebek baktiginaa :ecrin_bebek:

kızlar bebişinizi kundaklayın derim çünkü anne karnında sıkı durmaya alıştığı için ilk günler kollarını hafif sıkarak kundaklayın bacakları biraz serbest kalsın kundaklamazsanız bebiş kendini boşlukta hisseder ben kundakladım hem daha rahat uyuyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

35 hafta oldum bayanlar,
ama doktor artık alalım bebeği diyor, tansiyonum yüksek seyrettiği için,
yalnız ben doğurmaktan korkuyorum nolucak böyle yaw.

atacam burdan siz ordan yakalayacaksınız. tek çözüm bu :roflol:
Canim oglusun bi dogsun gozunun icine bakicann durcan öyle iyi bi anne olucaksinki sen bile sasicaksin kendine.Hicbi zorlugu yok.Ben gurbette yapayanliz buyuttuysem oglumu sizlerde basarirsiniz canimm :ecrin_bebek:
Selamlar
iyi geceler herkese

Hosgeldin canimmmm a.s.
Seni ilk goruyorum kiss nerelerdeydin bakimm vardinda benmi görmedim :uhm:

aslında uzun hikaye.

sitenin sorunlu 3 bayanına gıcık oldum, lanet olsun dedim,
aylardır girmiyorum.
Meğer hatunlar, siteden atılmış ta topik bile değişmiş haberim yok.

aslında uzun hikaye.

aylardır girmiyorum.

ahh canım.. ondan sonra 3 sel 5 yangın 4 deprem yaşandı :roflol: artık burdasın ya gerisi önemli değil olumunekankayizsmile

aslında uzun hikaye.

aylardır girmiyorum.

Canim topik degisti evet artik yepyeni bi sayfa actik burda arkadaslarimizla kendimize.
Senide artik her zaman bekliyoruzz a.s.

aha bi hamiş daha düşmüş ağımıza :))))
şaka bi yana hoşgeldin simnil a.s.

sılaaa dediğin şeyi dakikalardır arıyorum,göremedim bulamadım kafayı yicemmm -tatlicadiarzu-

ahh canım.. ondan sonra 3 sel 5 yangın 4 deprem yaşandı :roflol: artık burdasın ya gerisi önemli değil olumunekankayizsmile

Valla bence çok yerinde olmuş,
3 cins hatun, ve onların yalakası adeta bir koyun sürüsü vardı,
muhabbet çevrelerinde dönsün diye topiği resmen tekellerine almışlardı.
İnsan buraya niye giriyor, biraz stres atayım, tecrübeleri paylaşayım, kendime bişeyler katayım ama ne mümkün.

oh oh bu şekil ortalık temizlenmiş çürük meyvalar gidince, ortam nezih olmuş.vereliniortak

35 hafta oldum bayanlar,
ama doktor artık alalım bebeği diyor, tansiyonum yüksek seyrettiği için,
yalnız ben doğurmaktan korkuyorum nolucak böyle yaw.

Hemen mi almak istiyor canim doktorun bebegi.Oyy demekki sezeryan olucak seninkisi.
Doktorun ne diyosa yapican mecbur ne kendini nede bebegini tehlikeye atma canim.
Korkma ilk 2-3 gun biraz agrin olur ama bebeginle birlikte acilarini unutur gidersin insallah:Saruboceq:
Biraz bahsetsene kendinden kacinci bebegin :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…