2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sıla sedef hadi hesap açtırın.
sedef istediğin şeyi ordan söyleyebilirim .

:enbuyukkk: ben burda ve sizinle olmaktan çok mutluyum arkadaşlar

yok canım olay fala. hepberaberiz burda çok şükür. sizler benim ailemsiniz. artık kocaman bi ailemiz ve birsürü bebişimiz var. opuyorumnanaktan

Canim ben face den hic anlamam hesap nasi acilir falan hic bilmem.
Zaten istesemde hesap acamam esim izin vermez ya aklinialirimsmile
Sakin habersiz ac deme ondan habersiz is yaptimmi elime yuzume bulastiriyorum cunki hep ve sonunda yakalaniyorum bilmiyorumkismile
i

Son düzenleme:

yok canım olay fala. hepberaberiz burda çok şükür. sizler benim ailemsiniz. artık kocaman bi ailemiz ve birsürü bebişimiz var. opuyorumnanaktan

ben de çok mutluyum burada sizinle olmaktan,iyi ki varsınızopuyorumnanaktan
ailemden uzakta olduğumu unutturdunuz bana..
evde yatmak zorunda olmama rağmen günün nasıl geçtiğini anlamıyorum..sizden önce ruhum daralıyordu yatarken..
hepinizi çoook seviyorum canlarımmmopuyorumnanaktan
kızım için dua eden birsürü teyzesi var,o da doğuştan şanslı:))

Ayyy sedef cok alingansin sen yaa cocuk gibisin vallaa :roflol:
Benimde yok kis face uyeligimm aklinialirimsmile

aaaaaaaaaaaaa ne alınması kız:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:şimdi kim uğraşcak üyelikle eşimide ben üye yapmıştım kendimide yaparım ama ben sevmiyom yaaa olsa bile girmem ki unuturumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benim eşimde bana kızıyo git kendine face aç arkadaşlarım var ordada ama sevmiyom yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sılam biz buranın bekçisi olalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanki şimdi açarım face ama sevmiyom yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hosbulduk canim,evet hastaneyi grmek beni biraz rahatlatdi.hem de kimseyi almiyorlar iceri o sartlarini cok begendim herkesten uzak 3-4 gun lafa dinlerim hic olmazsa...yaramaz kizim izin verirse tabi :)) ay silacim bebeklerin odasina girdim,ne kadar miniktiler yaaa...cok kucuktuler:))

güzel hamişler merhaba

canım ben oy kullandım haberin olsun :)

evet canım duygularımı dile getirdin....

yok canım kimse gizli ac demez burada sana zaten istersek bize ayıp burayı bırakamayız orası da hani bizmde olsun gibilerinden hem iyi de oldu bence
gerçi ben esranın göbüşü görünce kıskandım sahte hamile ooooooooooooo :))))))

aaaaaaaaaaaaa ne alınması kız:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:şimdi kim uğraşcak üyelikle eşimide ben üye yapmıştım kendimide yaparım ama ben sevmiyom yaaa olsa bile girmem ki unuturum
Ayy benimki ne kendi uye olur nede beni uye yaptirir uyuz seyyy laelaelaelaelae
sılam biz buranın bekçisi olalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanki şimdi açarım face ama sevmiyom yaa
Olur kis nobetlese devr aliriz topigii bizi anca burasi paklar zatii :roflol:

Canim benim ilk oglumda karnimda fazla durdugu icin su yutmustu kanini temizlemek icin bebek yerinde kaldi 1 hafta.Bende her zaman ordaydim tabi öyle miniklerki ben ogluma bakip bakip masallah cekiyodumm kaydirigubbakcemile3
Insan kucagina almaya korkucak yaa :ecrin_bebek:

Bocuk bende oy kullandim canimmm :lepi:

Oyy bende cok isterdim ya esranin gobisini görmeyi esra göbisini haziran annesi gobis topigine atsana canimm yaa lutfennnnnnnnn:Saruboceq:

sen son halimi görmedin de ondan böyle diyorsun,özelden atayım sana:)))))

sılammm black eski halini gördü ondan öyle diyor,şimdi bi görsen öyle kocaman oldu ki,gören nazar ediyor:)))))
özelden mail adresini versene hemen atayım sana son halimi de korkarsın:)))
doktorum haftanın dolmasını beklersek penguen olursun zor yürürsün dedi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…