güzel hamişler merhaba
hoş geldin canımm nasılsın
Canim sende hosgeldin.Hastaneye görmussun bugun icinin sinmesine cok sevindim.Cok iyi yapmissin önceden gezip görmekle yerimseniben
Canim ne durumu gene hangi durum ay ne guzel olaysiz geciyodu gunlerimiz noldu gene yaakafamçokkarıştı
sıla sedef hadi hesap açtırın.
sedef istediğin şeyi ordan söyleyebilirim .
:enbuyukkk: ben burda ve sizinle olmaktan çok mutluyum arkadaşlar
sıla sedef hadi hesap açtırın.
sedef istediğin şeyi ordan söyleyebilirim .
:enbuyukkk: ben burda ve sizinle olmaktan çok mutluyum arkadaşlar
yok canım olay fala. hepberaberiz burda çok şükür. sizler benim ailemsiniz. artık kocaman bi ailemiz ve birsürü bebişimiz var. opuyorumnanaktan
Ayyy sedef cok alingansin sen yaa cocuk gibisin vallaa :roflol:
Benimde yok kis face uyeligimm aklinialirimsmile
Canim ben face den hic anlamam hesap nasi acilir falan hic bilmem.
Zaten istesemde hesap acamam esim izin vermez ya aklinialirimsmile
Sakin habersiz ac deme ondan habersiz is yaptimmi elime yuzume bulastiriyorum cunki hep ve sonunda yakalaniyorum bilmiyorumkismile
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Isteyen istedigi yere gider kalan sahalar bizimdirturkbayragi
Sakin habersiz ac deme ondan habersiz is yaptimmi elime yuzume bulastiriyorum cunki hep ve sonunda yakalaniyorum bilmiyorumkismile
hosbulduk canim,evet hastaneyi grmek beni biraz rahatlatdi.hem de kimseyi almiyorlar iceri o sartlarini cok begendimCanim sende hosgeldin.Hastaneye görmussun bugun icinin sinmesine cok sevindim.Cok iyi yapmissin önceden gezip görmekle yerimseniben
Canim ne durumu gene hangi durum ay ne guzel olaysiz geciyodu gunlerimiz noldu gene yaakafamçokkarıştı
güzel haberlerini bekliyorummm
hosgeldin,benim de kusum var,esim nefret ediyor.sesi cikinca sinirden kuplere biniyor :)))
saol canım
ay bu adamları anlamıyorum ben bende kus cok istiyorum ama bir de kusun bakımı kaldıramıcam artık
kusun bakimi da zor evet ama kopek kedi kadar degil :) kopekten cok korkarim bu arada.
güzel hamişler merhaba
yok canım olay fala. hepberaberiz burda çok şükür. sizler benim ailemsiniz. artık kocaman bi ailemiz ve birsürü bebişimiz var. opuyorumnanaktan
kimse biyere gitmesin. esra millete özelden mesaj atar mısın durumla ilgili halim kalmadı yazacak. lütfen canım
ne durumu kıslar yawww neler karıstırıyorsunuz bakayım sırnaşık şey
yesicacım sen yoruldun ben ilgileniyorum berrakla..
Ayy benimki ne kendi uye olur nede beni uye yaptirir uyuz seyyy laelaelaelaelaeaaaaaaaaaaaaa ne alınması kız:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:şimdi kim uğraşcak üyelikle eşimide ben üye yapmıştım kendimide yaparım ama ben sevmiyom yaaa olsa bile girmem ki unuturum
Olur kis nobetlese devr aliriz topigii bizi anca burasi paklar zatii :roflol:sılam biz buranın bekçisi olalımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanki şimdi açarım face ama sevmiyom yaa
hosbulduk canim,evet hastaneyi grmek beni biraz rahatlatdi.hem de kimseyi almiyorlar iceri o sartlarini cok begendimherkesten uzak 3-4 gun lafa dinlerim hic olmazsa...yaramaz kizim izin verirse tabi :)) ay silacim bebeklerin odasina girdim,ne kadar miniktiler yaaa...cok kucuktuler:))
canım ben oy kullandım haberin olsun :)
yok canım kimse gizli ac demez burada sana zaten istersek bize ayıp burayı bırakamayız orası da hani bizmde olsun gibilerinden hem iyi de oldu bence
gerçi ben esranın göbüşü görünce kıskandım sahte hamile ooooooooooooo :))))))
teşekürederim canım bana atın eminsin demi
yesicacım sen yoruldun ben ilgileniyorum berrakla..
teşekürederim canım bana atın eminsin demi
evet canım duygularımı dile getirdin....
yok canım kimse gizli ac demez burada sana zaten istersek bize ayıp burayı bırakamayız orası da hani bizmde olsun gibilerinden hem iyi de oldu bence
gerçi ben esranın göbüşü görünce kıskandım sahte hamile ooooooooooooo :))))))
Ayy benimki ne kendi uye olur nede beni uye yaptirir uyuz seyyy laelaelaelaelae
Olur kis nobetlese devr aliriz topigii bizi anca burasi paklar zatii :roflol:
Canim benim ilk oglumda karnimda fazla durdugu icin su yutmustu kanini temizlemek icin bebek yerinde kaldi 1 hafta.Bende her zaman ordaydim tabi öyle miniklerki ben ogluma bakip bakip masallah cekiyodumm kaydirigubbakcemile3
Insan kucagina almaya korkucak yaa :ecrin_bebek:
Bocuk bende oy kullandim canimmm :lepi:
Oyy bende cok isterdim ya esranin gobisini görmeyi esra göbisini haziran annesi gobis topigine atsana canimm yaa lutfennnnnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?