Hangi kotu haberleri siliyosun kis ben yokken ne oldu ben bisey anlamadim :uhm:alatarielin güzel haberi yüzümü güldüren tek haber kızlar bugün. o da çok güzel bi haber olduğundan diğer kötü haberleri siliyorum
Selam kızlarrrrrrr ben geri geldiiiiiiiiimmmmm bugun annemler yazlıga gitmiş telefon actılar köpeği gezdir doyur diye köpeğimizde bize kaldı zaten 2 de kedim var biliyorsunuz eşim hiççç sevmez hayvanlarsinirden köpürüyo hhhaaahahhahayyy cok umrumda :)
Kizlar ciktim geldim baktim varsiniz yazim dedim ama sanirim siz varda yoksunuzz :uhm:
Kimseden ses cikmiyoo aklinialirimsmile
Iyi diyim iyi olsun be esram.Dunden beri ayaklarim sizliyo sanirim sislikler basliyo yavas yavas bilmiyorumkismileMide yanmamda gecmedi daha gunleri ih mihh derken bitirip gidiyoz iste kaydirigubbakcemile3
Sen nasilsin kizim zeynebim nasill :ecrin_bebek:
Ben gecmise bi goz atim derken gordum leylanin yazisini aklima ilk yazdigi özel mesaj geldibilmiyorumkismile
Selam kızlarrrrrrr ben geri geldiiiiiiiiimmmmm bugun annemler yazlıga gitmiş telefon actılar köpeği gezdir doyur diye köpeğimizde bize kaldı zaten 2 de kedim var biliyorsunuz eşim hiççç sevmez hayvanlarsinirden köpürüyo hhhaaahahhahayyy cok umrumda :)
Esraaaaaa beni kabul etmedin hala((()))
etmem mi kız,çoktan dahil oldun:))))
neyse esram boşver :uhm::uhm::uhm:
Hehe evet bende dizi modundayim ama reklam cikti geldim hemen kaydirigubbakcemile3canım bugun dizi günü milletin dizi bitsin gelir hepsi :))
evin içinde değil canım köpeğimiz apartmanın girişinde kedilerimde terasta bakıyorum :)
Canim carsamabaya randevum var doktorda o zamana kadar gecmesse sölerim zaten doktora boshayallersmilecanım benim,bizde de yeni biişi yok,aynı yat yat yat işte:))
şu kan sulandırıcı iğneyi eşim yaptı bugun,nasıl acıttı,tepine tepine ağladım,ödü koptu,bi daha hayatta yapmaz,sağlık ocağında yaptırcam,korkmasam kendim yapsam daha iyi olacak ama korkuyorum işte :kedi: günün enn kaydadeğer haberi bu:)))
sen de miden için bi şurup al nolur,sabah yazdım gördüysen,o mide asidi boğazı da tahriş ediyor..
neyse ben çıkıyom:a015::a015::a015:
hosgeldin,benim de kusum var,esim nefret ediyor.sesi cikinca sinirden kuplere biniyor :)))Selam kızlarrrrrrr ben geri geldiiiiiiiiimmmmm bugun annemler yazlıga gitmiş telefon actılar köpeği gezdir doyur diye köpeğimizde bize kaldı zaten 2 de kedim var biliyorsunuz eşim hiççç sevmez hayvanlarsinirden köpürüyo hhhaaahahhahayyy cok umrumda :)
Kizlar ciktim geldim baktim varsiniz yazim dedim ama sanirim siz varda yoksunuzz :uhm:
Kimseden ses cikmiyoo aklinialirimsmile
ben faceyi sevmiyom eşimin var ben nolcambilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım hemen sana da face acalımm
Hehe evet bende dizi modundayim ama reklam cikti geldim hemen kaydirigubbakcemile3
Ben köpek sesini duysam sicriyorum ya kucukken kopek saldirdi bana sonrasindada böyle köpek fobisi sardi istee eyvahedigeldismile
kıyamam cocuklukta yasanan bu tür olaylar sonrasını çok etkiliyor haklısın sadece benim gibi yarım akıllı cocuklar ders almıyor :)))
Canim carsamabaya randevum var doktorda o zamana kadar gecmesse sölerim zaten doktora boshayallersmile
hosgeldin,benim de kusum var,esim nefret ediyor.sesi cikinca sinirden kuplere biniyor :)))
saol canım
ay bu adamları anlamıyorum ben bende kus cok istiyorum ama bir de kusun bakımı kaldıramıcam artık
Canim sende hosgeldin.Hastaneye görmussun bugun icinin sinmesine cok sevindim.Cok iyi yapmissin önceden gezip görmekle yerimsenibensende hosgeldin silacimm[/COLOR][/B]
kimse biyere gitmesin. esra millete özelden mesaj atar mısın durumla ilgili halim kalmadı yazacak. lütfen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?