2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bir bakayım dedim. ama uykumda geldi gidip yatayım uyuya bildiğim kadar bir uyuyayım uykumda gelmişken

bu arada simnil topiğin ilk bebişi seninkimi olacak ne. hayırlısı canım ya sonuçta önemli haftaları atlatmış bulunuyosun çok şükür bundan sonra senin be bebişin sağlığı önemli doktorun ne derse uygula canım ayyyy bende heyecanlandım şimdi

ben yatıyorum size iyigeceler
sana da iyi geceler canim,gorusuruz.
amanın benim kızım topiğin ilk bebişi olcak derken benimkinden erkenci bi bebiş mi var?
simnil ne zaman alacak doktorun tarih verdi mi?

seninki ne zaman olucak ki? gun verdimi doktor?
Leylacım çok şükür ikimizde iyiyiz.
arada benim tansiyon kudurmasa sorun yokta, tansiyon ciddi risk maalesef.
Biz 35 haftayı tamamladık Allaha şükür.
Bakalım artık.
Senin bıcırık nasıl?
bizimki de iyi cok sukur,pazartesi kontrolumuz var.kac gr olmusuz ogrenicez insallah.cok merak ediyorum dogrusu.1-2 hafta daha dayanirsa senin kiz kuveze filan da girmez.benim bir arkadas 36 haftasinda dogum yapti,bebis kuveze filan ihtiyac kalmadi.
insallah hersey yolunda gider canim,daha da cok dayanir icerde tam vaktinde dogar.

Dediklerine katılıyorum canım benim.
Allah sağlıkla versin yavrularımızı kucağımıza, onları bize bağışlasın İnşallah..
Yakında anneler günü de geliyor.
Bu ilk anneler günümüz, artık biz de anne sayılırız değilmi.

sağol leylacım görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayirlisi olsun canim.saglikla gelicektir insallah....
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi geceler canim,gorusuruz

Allah bilir tatlım bilemiyorumki.
pazartesi NST ye bağlanıcaz bakalım, herşey yolundaysa gerek kalmaz belki, erken olmasına.

ben de pazartesi gidicem NST ye bağlanıcaz canım. Biraz daha dayanırız İnşallah.
Ben de şöyle seninki gibi 22 mayısı falan bulursam süper olur. Allah ne derse o olacak, hayırlısı İnşallah..

: uykum yokda canım sıkılıyo adam bile dokunmadı pc ye muhabbet ediyoz diye gideyim yatacam boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

eeee uykun yokda nereye gidiyon kis otur oturdugun yerde kirmim bacaklarini klava:

eeee uykun yokda nereye gidiyon kis otur oturdugun yerde kirmim bacaklarini klava:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae sessiz sinema

seninki ne zaman olucak ki? gun verdimi doktor?

kuvvetle muhtemel pzt verecek günümüzü..son kozlarımızı oynayıp iğne oluyoruz,inşallah şifa olur da azıcık daha kalır kuzum ama mayıs annesi olacağım garanti:))

benimki anneler gününe gelecek bu gidişle:))))
allahım sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza:Saruboceq:

Kızlar şişler ne alemde.

Benim ayaklar davul, eller, parmaklar dolma.
Parmak uçlarımda keçelenme başladı. oyyy oyyyyyyyyyyyyy

sılam zaten varda yok millet sende yat yürü ben bu sefer kaçıyom iyigeceler boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Maaşallah bu haftalara gelmiş, kurtarmış o kendisini annesi...alkisalkisalkis

Ayyyy sedef alemsin ya tam kaprissin sen ya...Bundan sonra sana bayan kapris dicemm yerimseniben
Esine sabir versin allah cok cektiriyosundur bu kaprislerle esine senn :roflol:

aaaaaaaaaaaa ne kaprisi yaaa anlamadım demek istediğim topikde millet var ama yok sessiz sessiz kocama hiç çektirmişmiyim sor kızz:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

merak etme iyi olucaktir.Mayisin 20si senin 38 haftan doluyor o zamana da 20 gun kaldi .bebegin dayanacaktir merak etme canim.

Simnilcim pazartesi haber et tamam mi?
opuyorum herkesi benim de cikmam gerek cok gec oldu gorusuruzzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…