sana da iyi geceler canim,gorusuruz.ben yatıyorum size iyigeceler
amanın benim kızım topiğin ilk bebişi olcak derken benimkinden erkenci bi bebiş mi var?
simnil ne zaman alacak doktorun tarih verdi mi?
bizimki de iyi cok sukur,pazartesi kontrolumuz var.kac gr olmusuz ogrenicez insallah.cok merak ediyorum dogrusu.1-2 hafta daha dayanirsa senin kiz kuveze filan da girmez.benim bir arkadas 36 haftasinda dogum yapti,bebis kuveze filan ihtiyac kalmadi.Leylacım çok şükür ikimizde iyiyiz.
arada benim tansiyon kudurmasa sorun yokta, tansiyon ciddi risk maalesef.
Biz 35 haftayı tamamladık Allaha şükür.
Bakalım artık.
Senin bıcırık nasıl?
bu pazartesi belli olacak canım,biz de içrde tutmaya çalışıyoruz biraz daha..
ciğer geliştirici iğnemizi olduk,kan sulandırıcı iğnemizi oluyoruz hergün..
35i devirdikten sonra hiiç korkma..
benim kızın boynunda kordon var hadi o neyse de,suyum çok az ve buna çare yok,sen biraz dikkat et tansiyonuna,inşallah biraz daha kalır içerde kuzun..
mevlam neyler neylerse güzel eyler..
iyi geceler sedef
bu pazartesi belli olacak canım,biz de içrde tutmaya çalışıyoruz biraz daha..
ciğer geliştirici iğnemizi olduk,kan sulandırıcı iğnemizi oluyoruz hergün..
35i devirdikten sonra hiiç korkma..
benim kızın boynunda kordon var hadi o neyse de,suyum çok az ve buna çare yok,sen biraz dikkat et tansiyonuna,inşallah biraz daha kalır içerde kuzun..
mevlam neyler neylerse güzel eyler..
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar bir bakayım dedim. ama uykumda geldi gidip yatayım uyuya bildiğim kadar bir uyuyayım uykumda gelmişken
bu arada simnil topiğin ilk bebişi seninkimi olacak ne. hayırlısı canım ya sonuçta önemli haftaları atlatmış bulunuyosun çok şükür bundan sonra senin be bebişin sağlığı önemli doktorun ne derse uygula canım ayyyy bende heyecanlandım şimdi
sana da iyi geceler canim,gorusuruz.
seninki ne zaman olucak ki? gun verdimi doktor?
bizimki de iyi cok sukur,pazartesi kontrolumuz var.kac gr olmusuz ogrenicez insallah.cok merak ediyorum dogrusu.1-2 hafta daha dayanirsa senin kiz kuveze filan da girmez.benim bir arkadas 36 haftasinda dogum yapti,bebis kuveze filan ihtiyac kalmadi.
insallah hersey yolunda gider canim,daha da cok dayanir icerde tam vaktinde dogar.
: uykum yokda canım sıkılıyo adam bile dokunmadı pc ye muhabbet ediyoz diye gideyim yatacam boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
eeee uykun yokda nereye gidiyon kis otur oturdugun yerde kirmim bacaklariniklava:
seninki ne zaman olucak ki? gun verdimi doktor?
Dediklerine katılıyorum canım benim.
Allah sağlıkla versin yavrularımızı kucağımıza, onları bize bağışlasın İnşallah..
Yakında anneler günü de geliyor.
Bu ilk anneler günümüz, artık biz de anne sayılırız değilmi.
eeee uykun yokda nereye gidiyon kis otur oturdugun yerde kirmim bacaklariniklava:
kuvvetle muhtemel pzt verecek günümüzü..son kozlarımızı oynayıp iğne oluyoruz,inşallah şifa olur da azıcık daha kalır kuzum ama mayıs annesi olacağım garanti:))
benimki anneler gününe gelecek bu gidişle:))))
allahım sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza:Saruboceq:
l sessiz sinema
sılam zaten varda yok millet sende yat yürü ben bu sefer kaçıyom iyigeceler i
Ayyyy sedef alemsin ya tam kaprissin sen ya...Bundan sonra sana bayan kapris dicemm yerimseniben
Esine sabir versin allah cok cektiriyosundur bu kaprislerle esine senn :roflol:
Allah bilir tatlım bilemiyorumki.
pazartesi NST ye bağlanıcaz bakalım, herşey yolundaysa gerek kalmaz belki, erken olmasına.
ben de pazartesi gidicem NST ye bağlanıcaz canım. Biraz daha dayanırız İnşallah.
Ben de şöyle seninki gibi 22 mayısı falan bulursam süper olur. Allah ne derse o olacak, hayırlısı İnşallah..
Zaten istesemde kalamam esim geldi istenn ...
Herkese iyi gecelerr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?