2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dett beyan kaprissin iste bundan sonraaa :roflol:
Takiliyom canim nazim sana geciyo nasil olsaa yerimseniben
Hadin kaciyom esim geldi ona biseyler hazirliyim da yesinn yarina görusuruz canlarimmopuyorumnanaktan

beyaz showda yılmaz özdil var,hayranım adama,takıldım ekrana:))
sılam iyi geceler öpüyoruzz..
sedef sen nereye kız daha erkennn

Maaşallah bu haftalara gelmiş, kurtarmış o kendisini annesi...alkisalkisalkis
ay inşallah canım opuyorumnanaktan
Simnilcim pazartesi haber et tamam mi?
opuyorum herkesi benim de cikmam gerek cok gec oldu gorusuruzzzzopuyorumnanaktan
güle güleee,iyi gecelr leylacım..

evet İnşallah canım.
zaten 40 haftam 3 haziranda doluyor normalde. genelde 40 haftadan önce oluyor bu keratalar dimi.

sezeryanda 38.haftada alıyorlar canım,bebek kendiliğinden gelmeye kalkmasın diye ama normal doğum için keyfine kalıyor kerataların:))

Tekrar böyle seviyeli, güzel bir ortamda yazışmak çok güzeldi.
hepinizi öpüyorum.
iyi geceler dostlar, Allaha emanet olun.

Kızlar merhabaa ben sözümü tuttum geldim ama saat geç oldu..
neyse yazmazsam dayanamayacağımmmm

Diğer foruma baktım okudum.. Sonsuz bize uyuyorlar falan demiş biz aramızda çalışana da çalışmayana da saygı göstermeyi bildik..

Biz onun parası var bunun yok vs.. gibi muhabbetler yüzünden grubumuzu dağıtmadık..

üstüne üstlük bize boş muhabbet diyen arkadaşın yaptıkları muhabbet af edersiniz resmen osuruk muhabbeti (mecazı anlamda demiyorum ciddiyim =) bir gaz muhabbeti 3-4 sayfa sürmüş ve buna çok gülmüşler

Meşhur anonim bir laf vardır hatırlatmak istiyorum "Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur"

en azından biz burada bebek eşyalarından arabalarından tutun kullandıgımız vitaminlerden kremlere kadar her türlü şeyi konuşup bilgi alış verişi yapabiliyoruz gelene hoş geldin demek gibi bir terbiyemiz görgümüz de mevcut.. evet kafamızı dagıtmak üzüntümüzü atmak için boş muhabbetler de yapıyoruz ama x arkadasımızın zoruna gitmiş bu muhabbetleri pek garipsemiş.. Demek ki x arkadaş kendine "dünyayı kurtarmak" gibi bir misyon üstlenmiş.. :)))

EN ÖNEMLıSı kimin hangi yerde hangi topik ve isim altında konustuğuna karışmıyor ve kimseye ambargo koymak gibi bir hakkımızın olmadığının bilincinde insanlarız..

Kendi adıma da konuşmak isterim ki Sizlerle konusurken hiç düşünmedim "Ev hanımı, işçi, işveren, okumuş okumamış vs.. " diye bir ayrım yapmadım. Yapmadık!! bundan da eminim..

Biliyorsunuz ki daha önceki H.A'nin dağılma sebebi kıskançlık ve yine çalışıyor çalışmıyor durumu..

Cleopatra isimli kullanıcıya içimden kızmıştım ama şimdi çok da haklı olduğunu anladım..

Ve Kadınlar Kulübü yönetimine de cok sallamışlar o zaman KK yönetiminin kararını biraz sert bulmuştum ki yönetici olanlar boşuna olmuyormuş demekki ınsanları biliyorlarmış..

Yazsam daha çok yazarım çünkü hayatım boyunca 2 yüzlülüğe tahammül etmediğimi beni tanıyanlar bilir.

Kimse ismi lazım değile orasıyla konusma vs demedi ( oranın aksıne, ki bu da onların kültürünü gösterir)
ama laf taşıması da kendi karakterini gösterir ki nitekim orada da pek takılmayan bir şahıs.. ben sadece onu yetiştiren aileye ve onun yetiştireceği çocuklara acırım.

Son düzenleme:

aaaaaaa geldiğim gün mü olur kızzz..ben komşuya kadar gitmiştim..:)))sizlerden önce burdaydım..:))

eh napalım kızınız sözlüymüş..:)) erenle mutluluklaropuyorumnanaktan eren ismini de severim ama benim eşim koydurmuyor oğluma....(

şaka bir yana dediğin gibi allahım hayırlı yazılar yazsın yavrularımıza...

evet teyzeleri dün dr amcamıza gittik..ama oğluşum istediği kızı alamadığı için:asigim:galiba yüzünü göstermedi bize..( ayakları elleri ile kapattı...ancak ayağını ve orasını gördük bol bol...çişi de gelmiş kuzumun yazık..:)))
ama sağlığı sıhhati iyi çok şükür..2803gr olmuş tosunum..:))dr çantanız hazır olsun gelmeye kalkabilir dedi...hatta bugünlere geldik ya şükür dedi..bir ara az daha doğuruyordur atlattık dedi...
oğluş ters duruyor sezeryan dedi dr..15 gün sonra sezeryan için gün vericek...kız olsaydı erken alacaktım ama erkekler nazlı oluyor durabildiği kadar dursun dedi..karataşta doğum yaptıracakmış..oraya giden bilen var mı?bilgi verebilir mi bana??

aaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım yaaa sırtımdan vurdu bu olsa gerek biz burda muhabbet ederken daha birbirimizi tanımıyoduk ki hala sohbet ediyoduk bizi beğenmemiş burda isterse evlere temizliğe gitsin isterse villada falan otursun ne saçma düşünce yahu eeeeeeeeee bi laf varya lafa bakarım laf mı diye adama bakarım adam mı diye uyuyan kendisi beeee valla burda kimsenin dışlandığını sanmıyorum heeeeeeeeeeeeeeyyyyyy ahali gelin zengin fakir açığı kapalı farketmez sizde gelin muhabbete buyrun biri gider yenisi belki senden daha iyi olur ayyyyyyy sabah sabah cinlerim tepeme çıktı kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

biz kimseyi ayırmadık ki blacksiya sana katılıyorum veeeee bizi beğenen canlarıma günaydın diyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün çok şaşırdımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım zaten sağ olsun herkes hakkında bilgiler vermiş hemen hemen bizden bir kaç kişiden bahsetmiş tabi karsısındakiler de sormus yanı sonsuzu bir guzel kullanıyorlar eee bır laf varda söylemeyeyim burda basımı derde sokmak istemiyorum degmez kişi için..

:))))) binek hayvanı olunca semer vuran çok olur :))))))) ortyadır lafım üstüne alınması gerken alınsın buyrunnn

okuma canım hiç sinir olma seni bizi anlatmıs gerçi anlatabilir de gereksiz işler yani..

blacksiye hayırdır ne oluyor???
bilmiyorumkismile

canım sacma sapan işlerle uğrastık 2-3 gün kızdık birine acıkcası bizi aptal yerine koydu..
yesica sağ olsun da fazla "kek"lenmedik..
özetle bizden daha önceki hazıran annelerinin arkadasıymıs biz onları tanımaz etmeyiz bizim hakkımızda çalışmıyorlar yatıyorlar öğlene kadar boş muhabbet var biri hamile bile degil evde oturuyor da giriyor vs.. yalakalık yapmıs diger kişilere.. diğer kişiler burdan atıldı da..

blacksiya şunun linkini atarmısın :uhm::uhm::uhm:

günaydın kızlar

günaydınnn

günaydın kızlar

günaydınnn

neyse ben bu konuyu kapatıyorum kendimce ... sizleri de iyi ki tanıdım tabiki hatalrımız olucak sonucta insanız ve hamişiz duygularımız gel git .. eminimki bunları bilerek yapmıyoruz

ama en önemlisi ben burada gerçekten görüşebileceğim arkadaşlar edindim ki bunu bana birisi söylese güler geçerdim..
ama bizler o kadar tatlı kenetlendik ki amannnnnn maşallahhhh kızlar

:enbuyukkk:turkbayragi

ayyy hala aynı muhabbetmi yaaa...ben bu yüzden bu topicden kaçtım gelir gelmez aynı muhabbet....
önceki olayda da bana casus muamelesi yapıldı ogruptan da ayrıldım...
bende normalde çalışan biriyim ama bu sene yattığım için evdeyim...çalışan çalışmayan herkese saygım var....burada kimin ne olduğunu önemsemiyorum buradaki paylaşımlar güzel olsun yeter...

ay ne olur kapansın bu konu artık ya....

yok canım üzülme bak tanıdıkca anlarsın bizim aramızda hiç oyle konular geçmiyor sen bizi bir şans ver :)))

Yukarıda yazılanları okudumda çok şaşırdım. Hani huysuz böyle alıngan çocuklar olurya onlar gibi davranıyorlar. CADIARZU
İnsanları çalışıyor çalışmıyor diye sınıflandırmak zaten çok saçma özelliklede bu hamilelik döneminde. Çünkü belki bir çoğunuz benim gibi sadece hamile olduğu için çalışmamayı seçmiştir. Aksi olsada zaten ev hanımlığı çok zor bir işmiş evde durunca daha iyi anladım.
Sonuçta bir paylaşım sitesi herkes istediğini paylaşır bunu kimse yargılayamaz ve küçümseyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…