merak etme iyi olucaktir.Mayisin 20si senin 38 haftan doluyor o zamana da 20 gun kaldi .bebegin dayanacaktir merak etme canim.
aaaaaaaaaaaa ne kaprisi yaaa anlamadım demek istediğim topikde millet var ama yok sessiz sessiz kocama hiç çektirmişmiyim sor kızz:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Simnilcim pazartesi haber et tamam mi?
opuyorum herkesi benim de cikmam gerek cok gec oldu gorusuruzzzzopuyorumnanaktan
ay inşallah canım opuyorumnanaktanMaaşallah bu haftalara gelmiş, kurtarmış o kendisini annesi...alkisalkisalkis
güle güleee,iyi gecelr leylacım..Simnilcim pazartesi haber et tamam mi?
opuyorum herkesi benim de cikmam gerek cok gec oldu gorusuruzzzzopuyorumnanaktan
evet İnşallah canım.
zaten 40 haftam 3 haziranda doluyor normalde. genelde 40 haftadan önce oluyor bu keratalar dimi.
nasıl yaa akannehir
peki niye eve yolladılar seni?
bu haftada olabilirmiymiş?
doğum başlar bu ara falan dedi mi doktorun?
ulen mehtap yok öyle geldiğin gün kız kapmaksempatiksalakcinni
çoktan verdim kızımı erenime :asigim:
yogimle dalga geçme teyzesi :roflol::roflol::roflol:
zilli işte ,büyüyünce neler yapacak düşündükçe erkek evlat daha mı iyi acaba diyorum delikafadulden
allahım hepimizin çocuklarını kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın inşallah..
Kızlar merhabaa ben sözümü tuttum geldim ama saat geç oldu..
neyse yazmazsam dayanamayacağımmmm
Diğer foruma baktım okudum.. Sonsuz bize uyuyorlar falan demiş biz aramızda çalışana da çalışmayana da saygı göstermeyi bildik..
Biz onun parası var bunun yok vs.. gibi muhabbetler yüzünden grubumuzu dağıtmadık..
üstüne üstlük bize boş muhabbet diyen arkadaşın yaptıkları muhabbet af edersiniz resmen osuruk muhabbeti (mecazı anlamda demiyorum ciddiyim =) bir gaz muhabbeti 3-4 sayfa sürmüş ve buna çok gülmüşler
Meşhur anonim bir laf vardır hatırlatmak istiyorum "Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur"
en azından biz burada bebek eşyalarından arabalarından tutun kullandıgımız vitaminlerden kremlere kadar her türlü şeyi konuşup bilgi alış verişi yapabiliyoruz gelene hoş geldin demek gibi bir terbiyemiz görgümüz de mevcut.. evet kafamızı dagıtmak üzüntümüzü atmak için boş muhabbetler de yapıyoruz ama x arkadasımızın zoruna gitmiş bu muhabbetleri pek garipsemiş.. Demek ki x arkadaş kendine "dünyayı kurtarmak" gibi bir misyon üstlenmiş.. :)))
EN ÖNEMLİSİ kimin hangi yerde hangi topik ve isim altında konustuğuna karışmıyor ve kimseye ambargo koymak gibi bir hakkımızın olmadığının bilincinde insanlarız..
Kendi adıma da konuşmak isterim ki Sizlerle konusurken hiç düşünmedim "Ev hanımı, işçi, işveren, okumuş okumamış vs.. " diye bir ayrım yapmadım. Yapmadık!! bundan da eminim..
Biliyorsunuz ki daha önceki H.A'nin dağılma sebebi kıskançlık ve yine çalışıyor çalışmıyor durumu..
Cleopatra isimli kullanıcıya içimden kızmıştım ama şimdi çok da haklı olduğunu anladım..
Ve Kadınlar Kulübü yönetimine de cok sallamışlar o zaman KK yönetiminin kararını biraz sert bulmuştum ki yönetici olanlar boşuna olmuyormuş demekki İnsanları biliyorlarmış..
Yazsam daha çok yazarım çünkü hayatım boyunca 2 yüzlülüğe tahammül etmediğimi beni tanıyanlar bilir.
Kimse ismi lazım değile orasıyla konusma vs demedi ( oranın aksıne, ki bu da onların kültürünü gösterir)
ama laf taşıması da kendi karakterini gösterir ki nitekim orada da pek takılmayan bir şahıs.. ben sadece onu yetiştiren aileye ve onun yetiştireceği çocuklara acırım.
günaydın kızlar
aaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım yaaa sırtımdan vurdu bu olsa gerek biz burda muhabbet ederken daha birbirimizi tanımıyoduk ki hala sohbet ediyoduk bizi beğenmemiş burda isterse evlere temizliğe gitsin isterse villada falan otursun ne saçma düşünce yahu eeeeeeeeee bi laf varya lafa bakarım laf mı diye adama bakarım adam mı diye uyuyan kendisi beeee valla burda kimsenin dışlandığını sanmıyorum heeeeeeeeeeeeeeyyyyyy ahali gelin zengin fakir açığı kapalı farketmez sizde gelin muhabbete buyrun biri gider yenisi belki senden daha iyi olur ayyyyyyy sabah sabah cinlerim tepeme çıktı kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
blacksiye hayırdır ne oluyor???
bilmiyorumkismile
blacksiya şunun linkini atarmısın :uhm::uhm::uhm:
günaydın kızlar
günaydın kızlar
canım zaten sağ olsun herkes hakkında bilgiler vermiş hemen hemen bizden bir kaç kişiden bahsetmiş tabi karsısındakiler de sormus yanı sonsuzu bir guzel kullanıyorlar eee bır laf varda söylemeyeyim burda basımı derde sokmak istemiyorum degmez kişi için..
:))))) binek hayvanı olunca semer vuran çok olur :))))))) ortyadır lafım üstüne alınması gerken alınsın buyrunnn
okuma canım hiç sinir olma seni bizi anlatmıs gerçi anlatabilir de gereksiz işler yani..
canım sacma sapan işlerle uğrastık 2-3 gün kızdık birine acıkcası bizi aptal yerine koydu..
yesica sağ olsun da fazla "kek"lenmedik..
özetle bizden daha önceki hazıran annelerinin arkadasıymıs biz onları tanımaz etmeyiz bizim hakkımızda çalışmıyorlar yatıyorlar öğlene kadar boş muhabbet var biri hamile bile degil evde oturuyor da giriyor vs.. yalakalık yapmıs diger kişilere.. diğer kişiler burdan atıldı da..
neyse ben bu konuyu kapatıyorum kendimce ... sizleri de iyi ki tanıdım tabiki hatalrımız olucak sonucta insanız ve hamişiz duygularımız gel git .. eminimki bunları bilerek yapmıyoruz
ama en önemlisi ben burada gerçekten görüşebileceğim arkadaşlar edindim ki bunu bana birisi söylese güler geçerdim..
ama bizler o kadar tatlı kenetlendik ki amannnnnn maşallahhhh kızlar
:enbuyukkk:turkbayragi
ayyy hala aynı muhabbetmi yaaa...ben bu yüzden bu topicden kaçtım gelir gelmez aynı muhabbet....
önceki olayda da bana casus muamelesi yapıldı ogruptan da ayrıldım...
bende normalde çalışan biriyim ama bu sene yattığım için evdeyim...çalışan çalışmayan herkese saygım var....burada kimin ne olduğunu önemsemiyorum buradaki paylaşımlar güzel olsun yeter...
ay ne olur kapansın bu konu artık ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?