2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın benim anlamadıgım sadece neden buu kadar önemli çalışmak ya da aksii.

bizim aklımıza bile gelmedi bunlar kimseye neden demedik bile..

Ben evlenmeden önce hastanede çalışıyordum eşim evlenince calışma dedi oturdum evde.. 3 senedir de çalışmıyorum gerçi özledim ama şimdi de hamileyim bebeğimi 2-3 yasına getirmeden çalışamam

oh evde yatıryorum gibi ahkam da kesmiyorum çünkü çalışanlara da bayılıyorum özledim işimi.. Ama şükür çalışmak zorunda değilim..

neyse anlatmaya çalıştıgım bir evde oturan!! olarak çalışanlar antipatim yok aksıne sempatim var :)

canım maşallah bebişimize. nazlı oğluş bu yoksa gelirdi erkenden. allahım sağlıkla ve zamanında gelmesini nasip etsin

canlarımmm günaydınnnnopuyorumnanaktan

bebişlerimiz kavuşmamıza sayılı günler kala hiiç ağzımıızın tadını bozmaya değmez..
evet biliyorum herkes ikiyüzlülüğe kızdı,boşverin canı cehenneme..kurtulduk bi çürük elmadan,ordan bakalımsengözlerimebaksanab

ayrıca keyfimiz böyle istiyor çalışmıyoruz,allah kocalarımıza güç kuvvet versin,biz öğlene kadar yatıyoruz keyfimiz yerinde,çekemeyen çatlasın ne diyim:))

sedef de bizimle diye çok mutluyuz,hem kişiliği hem tecrübeleriyle bizim en büyük desteğimiz..

özetleeee biz halimizden çok memnunuz

eksik olmayan misafirler hemen yetiştirin size malzeme çıktı :roflol:

bu arada mehtapcım oğluşuna maşallah,kocaman olmuş canım
gelecek olsa bile korkma artık..
allahım doğru zamanı bilir,doğru zamanda gelinler inşallah..

çok haklısın ben biraz zıbıttım kusura bakmayın zayıf noktam :))))

günaydın canlarımm a.s. :asigim:

günaydınnnnnnnn canımcımmmmmmm

bu arada mehtapcım oğluşuna maşallah,kocaman olmuş canım
gelecek olsa bile korkma artık..
allahım doğru zamanı bilir,doğru zamanda gelinler inşallah..

Ewet canım ya maşallah oğlusuna hiççç endişelenme hakkımızda hep hayırlısı ben buna çok inanıyorummmmmm

her kelimesine ayrı ayrı katılıyorum. dün şaşkınlığımdan bişey yazamadım. ama blacksiyam sen içimden geçen ne varsa çok güzel anlatmışsın.. acaba bu mesaj benim mi dedim. alkisalkisalkis

yalnız şunu eklemek istiyorum. çoğumuzun tanımadığı, hatta iki kelime dahi etmediği insanlar nasıl oluyor da bizi tanıyormuş gibi yorum yapabiliyorlar.. allahtan korkun. burda erken doğum riski ve benzeri sebeplerden ötürü evde akşama kadar yatmak zorunda olanlardan utanın. birazcık vicdan varsa tabi. allah hepinizin yardımcısı olsun. :Sarubokceq:
daha çok şey var ama black güzel yazmış üzerine söz söylemek istemiyorum.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım çok tesekkür ederim çok güzel bir arkadaslık edinip onların yapamadıgını yaptık diye de bu olaylar yasandı bence cunku burayı bozmak istediler..

Benim çok üzüldüğüm konulardan biri ise BİZ SONSUZUN akıbetini merak ederken o çok kalitesizce yorumlar yapmıs..

eminim ki sizin için de öyle..

Aslında bu kadar yazmak bile çok ona ya hadi neyse o da benden olsun

Yesicacım çok haklısında burada yatmak zorunda olanlar da var bu hamişlik olagan üstü bir durum bence cok hassasiyet gerekiyor.. Hatırlarsan biz seninle yemek konusunda bile ne kadar hassas davranılması gerektiğini düşünürken bu yapılanlar dediğin gibi vicdansızlık yazıklar olsun yani..

ben son kez kendi adıma da konusayım çalıstıım zaman da evde oturdugum şu anlarda da cokkkk param oldugu deli gibi harcağım da oldu 1 ekmegi üç gün katık ettiğimde oldu
zenginiğide bilirim fakirliği de şükür ailem de beni öyle yetiştirdi ki paralı parasız ayrımı yapmadım
horlanmadım horlamadım

ay çok ayıp şey bunlar ya beni konusturmayın kızlarrr

kızlar ne olur kapatın konuyu...ben iki taraftanda değilim taraf kelimesine de kızıyorum aslında...onlar orada siz burada boşuna zaman harcıyosunuz boşuna sinirlerinizi bozuyosunuz...kapatalım artıkkkkkk
bebeklerimiz doğumumuz falan konuşcak çok şey var....

hooopppp kimse ısıramaz oğlumu sadece ben ve gelin hanım ısıracak onu..aaaa vazgeçtim gelin kimmiş ya o da ısısrmasın....delikafadulden

:roflol::roflol:

ben sen görmeden ıstırırımmmm :))

neyse bayanlar kociş uyandı ben kahvaltıyı yapmadım daha sabah 9 dan beri e malum gece de 4 te yattım yemek yemek aklıma gelmedi..

kahvaltı işini halledelim gelirim hemen bugun Tükkanı acmadı kociş tatil diye evde yollarım belki bi yere :)

yesica,esra,blacksiya teşekkür ediyor oğluşum size...

yerim ben o tombişi opuyorumnanaktan

canım sen yanlış anlıyorsun sanırım,bizim kimseyle bi çatışmamız yok,farkındaysan geçmişe yönelik olumsuz konuşma geçmez çünkü cidden umrumuzda değil:)))
ama biz başkalarına malzeme olmuşuz:))) bizim dedikodu anlayışımız kaynana dedikodusundan ibaret :roflol:
zaten dedimiz başımızdan aşkın,kilolar-çatlaklar-ağrılar-uykusuzluk vs oooo delikafaduldendelikafadulden

afiyet olsun şeker,ben de yapayım kahvaltımı,bizim kızlar açlıktan organlarımızı yemeye başlamadan:)))

selamlar kizlarrrrrr

hoşgeldin leylacım,nasılsın?

kaydirigubbakcemile
hooopppp kimse ısıramaz oğlumu sadece ben ve gelin hanım ısıracak onu..aaaa vazgeçtim gelin kimmiş ya o da ısısrmasın....delikafadulden

mhtp maşallah oğlun tosuncuk olma olma yolunda hızla ilerliyor bende hesap derdindeyim 15 gün sorna çağırsa 1 hafta sonraya gün verse herhalde 3 hafta sonra alacak ne heyecanlı ya şimdi günlerde geçemz benimde pazartesi kontolüm var bakalım benim dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…