Yukarıda yazılanları okudumda çok şaşırdım. Hani huysuz böyle alıngan çocuklar olurya onlar gibi davranıyorlar. CADIARZU
İnsanları çalışıyor çalışmıyor diye sınıflandırmak zaten çok saçma özelliklede bu hamilelik döneminde. Çünkü belki bir çoğunuz benim gibi sadece hamile olduğu için çalışmamayı seçmiştir. Aksi olsada zaten ev hanımlığı çok zor bir işmiş evde durunca daha iyi anladım.
Sonuçta bir paylaşım sitesi herkes istediğini paylaşır bunu kimse yargılayamaz ve küçümseyemez
evet teyzeleri dün dr amcamıza gittik..ama oğluşum istediği kızı alamadığı için:asigim:galiba yüzünü göstermedi bize..( ayakları elleri ile kapattı...ancak ayağını ve orasını gördük bol bol...çişi de gelmiş kuzumun yazık..:)))
ama sağlığı sıhhati iyi çok şükür..2803gr olmuş tosunum..:))dr çantanız hazır olsun gelmeye kalkabilir dedi...hatta bugünlere geldik ya şükür dedi..bir ara az daha doğuruyordur atlattık dedi...
oğluş ters duruyor sezeryan dedi dr..15 gün sonra sezeryan için gün vericek...kız olsaydı erken alacaktım ama erkekler nazlı oluyor durabildiği kadar dursun dedi..karataşta doğum yaptıracakmış..oraya giden bilen var mı?bilgi verebilir mi bana??
günaydın canlarımm a.s. :asigim:
canlarımmm günaydınnnnopuyorumnanaktan
canımmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
bebişlerimiz kavuşmamıza sayılı günler kala hiiç ağzımıızın tadını bozmaya değmez..
evet biliyorum herkes ikiyüzlülüğe kızdı,boşverin canı cehenneme..kurtulduk bi çürük elmadan,ordan bakalımsengözlerimebaksanab
ayrıca keyfimiz böyle istiyor çalışmıyoruz,allah kocalarımıza güç kuvvet versin,biz öğlene kadar yatıyoruz keyfimiz yerinde,çekemeyen çatlasın ne diyim:))
sedef de bizimle diye çok mutluyuz,hem kişiliği hem tecrübeleriyle bizim en büyük desteğimiz..
özetleeee biz halimizden çok memnunuz
eksik olmayan misafirler hemen yetiştirin size malzeme çıktı :roflol:
günaydın canlarımm a.s. :asigim:
bu arada mehtapcım oğluşuna maşallah,kocaman olmuş canım
gelecek olsa bile korkma artık..
allahım doğru zamanı bilir,doğru zamanda gelinler inşallah..
Kızlar merhabaa ben sözümü tuttum geldim ama saat geç oldu..
neyse yazmazsam dayanamayacağımmmm
Diğer foruma baktım okudum.. Sonsuz bize uyuyorlar falan demiş biz aramızda çalışana da çalışmayana da saygı göstermeyi bildik..
Biz onun parası var bunun yok vs.. gibi muhabbetler yüzünden grubumuzu dağıtmadık..
üstüne üstlük bize boş muhabbet diyen arkadaşın yaptıkları muhabbet af edersiniz resmen osuruk muhabbeti (mecazı anlamda demiyorum ciddiyim =) bir gaz muhabbeti 3-4 sayfa sürmüş ve buna çok gülmüşler
Meşhur anonim bir laf vardır hatırlatmak istiyorum "Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur"
en azından biz burada bebek eşyalarından arabalarından tutun kullandıgımız vitaminlerden kremlere kadar her türlü şeyi konuşup bilgi alış verişi yapabiliyoruz gelene hoş geldin demek gibi bir terbiyemiz görgümüz de mevcut.. evet kafamızı dagıtmak üzüntümüzü atmak için boş muhabbetler de yapıyoruz ama x arkadasımızın zoruna gitmiş bu muhabbetleri pek garipsemiş.. Demek ki x arkadaş kendine "dünyayı kurtarmak" gibi bir misyon üstlenmiş.. :)))
EN ÖNEMLİSİ kimin hangi yerde hangi topik ve isim altında konustuğuna karışmıyor ve kimseye ambargo koymak gibi bir hakkımızın olmadığının bilincinde insanlarız..
Kendi adıma da konuşmak isterim ki Sizlerle konusurken hiç düşünmedim "Ev hanımı, işçi, işveren, okumuş okumamış vs.. " diye bir ayrım yapmadım. Yapmadık!! bundan da eminim..
Biliyorsunuz ki daha önceki H.A'nin dağılma sebebi kıskançlık ve yine çalışıyor çalışmıyor durumu..
Cleopatra isimli kullanıcıya içimden kızmıştım ama şimdi çok da haklı olduğunu anladım..
Ve Kadınlar Kulübü yönetimine de cok sallamışlar o zaman KK yönetiminin kararını biraz sert bulmuştum ki yönetici olanlar boşuna olmuyormuş demekki İnsanları biliyorlarmış..
Yazsam daha çok yazarım çünkü hayatım boyunca 2 yüzlülüğe tahammül etmediğimi beni tanıyanlar bilir.
Kimse ismi lazım değile orasıyla konusma vs demedi ( oranın aksıne, ki bu da onların kültürünü gösterir)
ama laf taşıması da kendi karakterini gösterir ki nitekim orada da pek takılmayan bir şahıs.. ben sadece onu yetiştiren aileye ve onun yetiştireceği çocuklara acırım.
her kelimesine ayrı ayrı katılıyorum. dün şaşkınlığımdan bişey yazamadım. ama blacksiyam sen içimden geçen ne varsa çok güzel anlatmışsın.. acaba bu mesaj benim mi dedim. alkisalkisalkis
yalnız şunu eklemek istiyorum. çoğumuzun tanımadığı, hatta iki kelime dahi etmediği insanlar nasıl oluyor da bizi tanıyormuş gibi yorum yapabiliyorlar.. allahtan korkun. burda erken doğum riski ve benzeri sebeplerden ötürü evde akşama kadar yatmak zorunda olanlardan utanın. birazcık vicdan varsa tabi. allah hepinizin yardımcısı olsun. :Sarubokceq:
daha çok şey var ama black güzel yazmış üzerine söz söylemek istemiyorum.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:))) ayyy ısırır ısırır yerim ben onuuuuuuuu
hooopppp kimse ısıramaz oğlumu sadece ben ve gelin hanım ısıracak onu..aaaa vazgeçtim gelin kimmiş ya o da ısısrmasın....delikafadulden
yesica,esra,blacksiya teşekkür ediyor oğluşum size...
kızlar ne olur kapatın konuyu...ben iki taraftanda değilim taraf kelimesine de kızıyorum aslında...onlar orada siz burada boşuna zaman harcıyosunuz boşuna sinirlerinizi bozuyosunuz...kapatalım artıkkkkkk
bebeklerimiz doğumumuz falan konuşcak çok şey var....
:roflol::roflol:
ben sen görmeden ıstırırımmmm :))
neyse bayanlar kociş uyandı ben kahvaltıyı yapmadım daha sabah 9 dan beri e malum gece de 4 te yattım yemek yemek aklıma gelmedi..
kahvaltı işini halledelim gelirim hemen bugun Tükkanı acmadı kociş tatil diye evde yollarım belki bi yere :)
selamlar kizlarrrrrr
hooopppp kimse ısıramaz oğlumu sadece ben ve gelin hanım ısıracak onu..aaaa vazgeçtim gelin kimmiş ya o da ısısrmasın....delikafadulden
selamlar kizlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?