kaydirigubbakcemile
mhtp maşallah oğlun tosuncuk olma olma yolunda hızla ilerliyor bende hesap derdindeyim 15 gün sorna çağırsa 1 hafta sonraya gün verse herhalde 3 hafta sonra alacak ne heyecanlı ya şimdi günlerde geçemz benimde pazartesi kontolüm var bakalım benim dr ne diyecek
zeyhatcım konuşmuştuk senle hani şekerleri.ben sipariş verdim izmirde petek şekerlemeden..100 tane 4 ççeşit biblolu şeker 125tl ye...:))
bu arada biraz biraz gezmeye çıkabilirsin dedi dr..hemen değerlendiriyorum veee çıkıyorum...akşam üzeri gelirim....anneleri ve bebekleri öptükkk..
:roflol::roflol:
ben sen görmeden ıstırırımmmm :))
neyse bayanlar kociş uyandı ben kahvaltıyı yapmadım daha sabah 9 dan beri e malum gece de 4 te yattım yemek yemek aklıma gelmedi..
kahvaltı işini halledelim gelirim hemen bugun Tükkanı acmadı kociş tatil diye evde yollarım belki bi yere :)
git git koş sonra senin adın da çıkar yatıyolar kocalarına kahvaltı bile yaptırmıyolar aç aç pc nin başında oturuyolar hehe ben bu lafları dalgaya bari çekyim de neşem yerine gelsinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar bir hışımla yedim geldim sofrayı bile attım resmen mutfaga :)
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kocam kadar taş düşsünnnn :)))))))))
evet canım tombidik olacak galiba oğluşum..amaninnn annesi tosununu kurban olsun...benim oğlum görmemişin oğlu denen cinsden olcak ya o yüzden...delikafadulden
biz her konuda aynıyız canım bende seninle aynı hesabı yaptım o zaman 22si falan oluyor ama dr 26sı falan alırım dedi..
ooh bitti kahvaltımm,galiba patlıyorum:))
zeyhatcım hoşgeldin sen de,naber canım? nasıl keyfin?
kızla bebekler için elbise askılarını nerden nasıl ve kaç tane aldınız:)) sorulara bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?