2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım tombidik olacak galiba oğluşum..amaninnn annesi tosununu kurban olsun...benim oğlum görmemişin oğlu denen cinsden olcak ya o yüzden...delikafadulden
biz her konuda aynıyız canım bende seninle aynı hesabı yaptım o zaman 22si falan oluyor ama dr 26sı falan alırım dedi..

zeyhatcım konuşmuştuk senle hani şekerleri.ben sipariş verdim izmirde petek şekerlemeden..100 tane 4 ççeşit biblolu şeker 125tl ye...:))
bu arada biraz biraz gezmeye çıkabilirsin dedi dr..hemen değerlendiriyorum veee çıkıyorum...akşam üzeri gelirim....anneleri ve bebekleri öptükkk..

ben de öptüm çişli oğluşuuu opuyorumnanaktan

git git koş sonra senin adın da çıkar yatıyolar kocalarına kahvaltı bile yaptırmıyolar aç aç pc nin başında oturuyolar hehe ben bu lafları dalgaya bari çekyim de neşem yerine gelsinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kocam kadar taş düşsünnnn :)))))))))

kızlar bir hışımla yedim geldim sofrayı bile attım resmen mutfaga :)

:roflol::roflol::roflol:

ben zaten artık direk yutuyorum. az önce halimi görseniz acırdınız. ne yedim nasıl yedim bilmiyom. ekmekleri dilim dilim yutuyom diğer kahvaltılıklarla. nasıl olsa karışıyolar içerde:roflol:

valla ben erken kalktım başak hanım uyutmuyo sonrada çayımı koydum kahvaltımı yaptım bulaşıkları makine attım çalıştırdım evi süpüğrcem hergün deli gibi tutuyorum alışkanlık etmişim başak uyansın da süpüreyim şu dondurmam bitsinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hadi bakalım çabuk güzel geçsin günler canım kendini fazla yürümeden dolaş bende artık biraz çıkıyorum dışarı evde bunaldım arabayla gidip geliyoruz

bende o sitedeki şekerleri beğendim eşimle bir bakamadık güzel şeyler var orda

kendine iyi bak canım görürşüz

ooh bitti kahvaltımm,galiba patlıyorum:))
zeyhatcım hoşgeldin sen de,naber canım? nasıl keyfin?

ooh bitti kahvaltımm,galiba patlıyorum:))
zeyhatcım hoşgeldin sen de,naber canım? nasıl keyfin?

hoşbulduk canım dün çok güzel bir gece geçirdik saat 9 da eşimle yemeğe çıktık şeytan dürttü :)) 12 ye kadar keyif yaptık ama ben hala yorgunum

sen nasılsın birde aklıma takıldı sen kan iğnesini niye yaptırıyorsun yada sulandırıcımı bu öyle ise puhtılaşma sorununmu var ben suyun az diye sadece diye biliyorddum

kızlar yumurta kabuğunun faydasını hiç duydunuz mu:uhm::uhm::uhm:

kızla bebekler için elbise askılarını nerden nasıl ve kaç tane aldınız:)) sorulara bak ya

yaa ben bazen atlıyom geç gelen arkadaşlar hoşgeldinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…