anasına çekmeyecek kesin:)))))))
yoksa ben kapı gıcırdasa oynarım hem roman havasına da bayılırım..gerçi izmirli olup sevmeyen çok azdır ama sempatiksalakcinni
hatta annem hep der acaba hastanede karıştı mı bu diye:)))
çocukken ne olacaksın diyene dansöz diyordum,babam hep utanırdı kızım doktor-avukat-öğretmen desene diye:roflol::roflol::roflol:
haklısın ama savunmasız mı zannediyolar mallar elim gidiyo yazıcam sonra geri çekiyorum kızlar ne diycek bakiiim diyomkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy bende oynamayı bilmeyen kalas izmirlilerdenim :)))))))))):roflol::roflol:
kızlar ben forumlara bakıyorum da çok eksiğim var daha ya. sinirlerim bozuldu. ateş ölçer, gecelik sabahlık vs.
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
al benden de o kadar sılacımm:1closedeyes:
nem ölçer-termometreateşölçere sakın çok para verme,heryerde 5-6 liraya var,onlar da iş görüyormuş,biz bilemedik 50lira verdik,hiç gerek yokmuş
gecelik sabahlık da bi dükkana girip alıp çık ve sonra neden bu kadar büyüttüm,bu da kolaymış diyeceksin eminim..
en fazla iki gece kalcaz hastanede,işimizi görsün yeter..
başka ne var misal eksik diye sinirini bozan?
nem ölçer-termometre
arabası
ana kucağı
dönencesi
oyoun halısı
yüz bezi bile yok yavrumun.
ne bileyim aklıma gelmiyor şuan ama çook var.
o yüzden çantayı hazırlamak gelmiyor içimden
bi de portbebe alayım değilmi kızlar hastaneden çıkışta onla taşırım
Ayy o hangisi oluyo yaa ben turkceden iyice uzak kaldimmm :uhm:
nem ölcerde neymis kiss :uhm:
Oyun halisini netcek yeni dogmus cocuk 1 sene sonra lazim olcak sey icin simdiden dert ediyon kendinee kaydirigubbakcemile3
Yüz bezi desen artik islak bez kullaniyo herkes ayrica beze hic gerek yokboshayallersmile
Diyolar iyi degil falan diye ama ben oglumda dogdu dogali kullaniyom sukur biseyde olmasi neye alistirsan ona alisir canim sen basta bezle siler sonra islak beze dönersen tabi iyi gelmezz sositososito
Dönence ne onuda bilmiyommm :uhm:
Senin yazdiklarinin icinde tek acil olan ana kucagi onuda dedimya 1 gunluk bi alisverisle her eksigini alirsin sikma caninii:içelim:
yesica ateş ölçer hemen kullanılmıyac yani eksik sayılmaz..ben sabahlık almadım şal koydum..
benim dr 1 gece kalıcaksın dedi..sende belki 1 gece kalırsın sabahlığa falan gerek olmaz..
kız yesica dördüz olsaydı netcen gııııdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hosgeldin canim a.s.yesica ateş ölçer hemen kullanılmıyac yani eksik sayılmaz..ben sabahlık almadım şal koydum..
benim dr 1 gece kalıcaksın dedi..sende belki 1 gece kalırsın sabahlığa falan gerek olmaz..
çanta gibi bişey onda taşınıyo bebek valla ben almadım valizle tatile gidiyo gibi geliyo du eltimin vardı hiç kullanmadım sevmiyom :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?