heeeeeeeee buldum zatenguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
Ben geldimmmmmm selam kızlar
şükür kız alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben geldimmmmmm selam kızlar
cıkmak zorunda kaldım bugun bizim ev kabul günü oldu birazdan yine çıkarım abim geliyormus siz neler yaptınız
ben yalnızlığa o kadar alıştım ki kendi sesime bile tahammülüm yok senağlama
Yok anasi dinlemiyoki muzik oglu dinlesinnn :roflol:
Hem anasinin dinledigi muzikleri dinlerse vay erenimin halineee :roflol:
Benim bugun hic keyfim yok ya.Hic bisey yapasimda gelmiyo laelaelaelaelae
Oglusla babasi disariya ciktilar kaldim evde yanliz aslinda yanlizken guzel bi temizlik yapsam iyi olurdu ama yok anacim icimden gelmiyooooooookafamçokkarıştı
Sen nasilsin canim :ecrin_bebek:
ben hamile olduğumu öğrenince mozartın bebekler için düzenlenmiş albümünü almıştım bir de yine klasiklerdn oluşan bebekler için düzenlenmiş bi albüm almıştım..
16.haftadan beri de hergün aynı saatlerde kulaklığı karnıma takıp dinletiyorum:)
hatta o kadar alıştı ki cd bitmeden uyuyor cadı:))
doğunca da işe yarasa bari..
yavruma çok mu eziyet ediyorum acaba-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
cıkmak zorunda kaldım bugun bizim ev kabul günü oldu birazdan yine çıkarım abim geliyormus siz neler yaptınız
ben onu da yapmadım bugun,hergün yapıyorum,bugun de yemeksiz kalalım:))))ben tembelleiğimden yemeği zor yaptım
canım cok doğru yapıyorsun ve doğduklarında da aynı müzikle susuyorlarmıs anne karnında dinleyen bebişler
ben walla 2-3 defa dinlettim sonra saldım
ben onu da yapmadım bugun,hergün yapıyorum,bugun de yemeksiz kalalım:))))
okulda hocalar anlatırlardı faydalarını,ee dney yapma fırsatı bulmuşken kaçırmayayım dedim:)))
daha sırada ne deneyler varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
annem biraz uçuktur,çocuğuma kudur şarkısı var ya onu dinletti en son geldiğinde,yavrum nasıl büzüştü içerde,şarkının geldiği yerden bi kaçışı vardı koptuk gülerken:)))))
dedim benim kız sosyetik,klasik müzik dinler naaapsın roman havasını:))))))
kızlar sonsuza selam söyliimmi ben dayanamıycam yaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım bir uyku bastı benimde enerjim düştü nedense..
akşamda annemler de gelicek abimde gelicek sonra annemi ankaraya yolcu edicez ama sanki kolumu kıpırdatmaya halim yok nasıl yapıcam bilmiyorum
kocisle barıstık bu arada gene ucuza getirdi adam :)
kızlar sonsuza selam söyliimmi ben dayanamıycam yaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay bırak be güzelim deymez
kendi haline yansın okudum ben muhabbetleri kızı tınlamıyorlar sallamıyorlar bile yani bırak bir de üzme kızı bizden bulmasın
daha kaç gün süründürecektin be güzelim,yeter işte:) almıştır dersini..
annenle gelsene ankarayalumunekankayizsmile
canım inan sizi daha önce tanısam gelirdim 1 ay önce aldı biletini zaten ankaraya ben hiç gelmedim çok merak ediyorum da annemin tüm arkadasları orda.. gelirim inş. bu yaz
Annem 2 gece ankarada kalıcak kankasında 4 gezenti tura katılmıslar ankaradan adana,batman mardin vs.. çok kalmayacak orda ama yine de anam size emanetDDD
valla eline geçse paralarsın da sen sedefim,eli maşalısın malum:))
Haspam benimmm sosyete güzeli olcak desene :)
şimdiden kültürlü yetiyor anasııı:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?