2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şükür kız alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tam sapık olmuşlar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı alkışın için tişekkür iderim:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

cıkmak zorunda kaldım bugun bizim ev kabul günü oldu birazdan yine çıkarım abim geliyormus siz neler yaptınız

cıkmak zorunda kaldım bugun bizim ev kabul günü oldu birazdan yine çıkarım abim geliyormus siz neler yaptınız

Benim bugun hic keyfim yok ya.Hic bisey yapasimda gelmiyo laelaelaelaelae
Oglusla babasi disariya ciktilar kaldim evde yanliz aslinda yanlizken guzel bi temizlik yapsam iyi olurdu ama yok anacim icimden gelmiyooooooookafamçokkarıştı
Sen nasilsin canim :ecrin_bebek:

ben yalnızlığa o kadar alıştım ki kendi sesime bile tahammülüm yok senağlama

Yok anasi dinlemiyoki muzik oglu dinlesinnn :roflol:
Hem anasinin dinledigi muzikleri dinlerse vay erenimin halineee :roflol:

ben hamile olduğumu öğrenince mozartın bebekler için düzenlenmiş albümünü almıştım bir de yine klasiklerdn oluşan bebekler için düzenlenmiş bi albüm almıştım..
16.haftadan beri de hergün aynı saatlerde kulaklığı karnıma takıp dinletiyorum:)
hatta o kadar alıştı ki cd bitmeden uyuyor cadı:))
doğunca da işe yarasa bari..
yavruma çok mu eziyet ediyorum acaba-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

Bende öyle canım ya iiş çok da yapcak yok :)

Allahtan bi fasıl yemeğimi yaptım şimdi o bile zor geliyor bende uykusuzum dünden..

boşver içinden gelmiyorsa yapma iş yaptıkca bile bitmiyor :)

canım cok doğru yapıyorsun ve doğduklarında da aynı müzikle susuyorlarmıs anne karnında dinleyen bebişler

ben walla 2-3 defa dinlettim sonra saldım

canım bir uyku bastı benimde enerjim düştü nedense..

akşamda annemler de gelicek abimde gelicek sonra annemi ankaraya yolcu edicez ama sanki kolumu kıpırdatmaya halim yok nasıl yapıcam bilmiyorum

kocisle barıstık bu arada gene ucuza getirdi adam :)

kızlar sonsuza selam söyliimmi ben dayanamıycam yaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben tembelleiğimden yemeği zor yaptım
ben onu da yapmadım bugun,hergün yapıyorum,bugun de yemeksiz kalalım:))))

canım cok doğru yapıyorsun ve doğduklarında da aynı müzikle susuyorlarmıs anne karnında dinleyen bebişler

ben walla 2-3 defa dinlettim sonra saldım

okulda hocalar anlatırlardı faydalarını,ee dney yapma fırsatı bulmuşken kaçırmayayım dedim:)))
daha sırada ne deneyler varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

annem biraz uçuktur,çocuğuma kudur şarkısı var ya onu dinletti en son geldiğinde,yavrum nasıl büzüştü içerde,şarkının geldiği yerden bi kaçışı vardı koptuk gülerken:)))))
dedim benim kız sosyetik,klasik müzik dinler naaapsın roman havasını:))))))

Haspam benimmm sosyete güzeli olcak desene :)

şimdiden kültürlü yetiyor anasııı:dance:

kızlar sonsuza selam söyliimmi ben dayanamıycam yaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay bırak be güzelim deymez

kendi haline yansın okudum ben muhabbetleri kızı tınlamıyorlar sallamıyorlar bile yani bırak bir de üzme kızı bizden bulmasın

daha kaç gün süründürecektin be güzelim,yeter işte:) almıştır dersini..
annenle gelsene ankarayalumunekankayizsmile

valla eline geçse paralarsın da sen sedefim,eli maşalısın malum:))

ay bırak be güzelim deymez

kendi haline yansın okudum ben muhabbetleri kızı tınlamıyorlar sallamıyorlar bile yani bırak bir de üzme kızı bizden bulmasın

haklısın ama savunmasız mı zannediyolar mallar elim gidiyo yazıcam sonra geri çekiyorum kızlar ne diycek bakiiim diyomkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sedef yapar walla

haklıda gerçi ya..

Haspam benimmm sosyete güzeli olcak desene :)

şimdiden kültürlü yetiyor anasııı:dance:

anasına çekmeyecek kesin:)))))))
yoksa ben kapı gıcırdasa oynarım hem roman havasına da bayılırım..gerçi izmirli olup sevmeyen çok azdır ama sempatiksalakcinni

hatta annem hep der acaba hastanede karıştı mı bu diye:)))
çocukken ne olacaksın diyene dansöz diyordum,babam hep utanırdı kızım doktor-avukat-öğretmen desene diye:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…