2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Esramm ayni seyi simdi ben yazdim kalplerimiz birmis.
Mert son zamanarda aksi huysuz laf anlamaz bi cocuk oldu cikti.Durmadan erenden bahsediyo ve bu beni endiselendiriyoboshayallersmile
Insallah kardesi gelince hic sorun yasamadan alisir ona yoksa isimiz zor olucak :kedi:

ahh ahh esra teyzesi yakın olsa ilgilenirdi onunla ama çok uzağız senağlama
bu sıra çok önemli,kardeş fikrini iyice kabullenmesi için bol bol konuşmalısınız eşinle birlikte..hatta y.dışında daha kolay ulaşılır diye düşünüyorum bi uzman yardımı alsanız çok iyi olur..
şimdi yaşayacakları bi ömür etkileyebilir onu,aman dikkat annesi..

yeni yeni üyeler ziyaret ediyorlar topiğimizi,ne güzel en azından misafirlikten üyeliğe transfer oldular,devamını bekliyoruz:))))

kızlar sitede link vermek yasak mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Kardesi olucagi fikrine aylar önce alisti canim.Ben mertimle ilk hamile oldugumu ögrendigim gunden beri konusuyorum kardesimiz olucak evimize gelicek diye hatta bazen kendisi soruyo karnin kocaman oldu erenin ne zaman alcak doktorlar karnindan diye.
Ben ufak kiyafetleri gösteriyorum sen buyudun abi oldun artik bunlari kardesin giycek diye hatta bazen kendisi oyuncaklardan secip anne bu erenin olsun diyo gamyoncuiremsu
Kardes fikrine alistik ama kardesimiz dogduktan sonra kiskanma olurmu bilmiyorum istebilmiyorumkismile

evet canım sen mertle ilgilenerek güzel vakit geçirmeye bak. oturup bunları düşünme. düşündükçe stres yaparsın. dualarımız seninle. mertime de kıyamam nolur kızma ona bak su veriyim iyleş anneciğim diyomuş. yazık yavruma

Yok canim zaten ben ne olursa olsun oglusuna kiyamaz bi anneyim.Ama diyorumya son aylar iyice stres sardi beni.Buda ister istemez mertime yansiyo tabiboshayallersmile

canım mertin yaşında kardeş fikrini kabul etmesi kolay değil,bi yetişkin gbi düşünemedikleri için bi gün çok sever bi gün kıskanır:)
alışacak mutlaka ama babaya çok iş düşecek,sen erenle uğraşırken mertle eskisi gibi ilgilenemezsin haliyle,babasının eksiği kapatması lazım..
sonra bi bakmışsın ikisi oyun oynuyor:) zaman öyle hızlı akıyor kiiii..

Haklisin canim.
Allahtan babasi mertime cok duskun her bos vaktini onunla gecirir o onla ilgilenirken bende erenimi buyuturum insallah

canlar siz bebişlere müzik dinletiyor musunuz?
ama öyle siz dinlerken dinlemesi değil,özel dinletiyor musunuz?

canlar siz bebişlere müzik dinletiyor musunuz?
ama öyle siz dinlerken dinlemesi değil,özel dinletiyor musunuz?

Yok anasi dinlemiyoki muzik oglu dinlesinnn :roflol:
Hem anasinin dinledigi muzikleri dinlerse vay erenimin halineee :roflol:

heeeeeeeee buldum zatenguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…