valla sılacım allah biliyor ya ben de çok sıklıdım:)) hele dün gece sabaha kadar saat başı uyandım,delik deşik uyudum bişi anlamadım..
kıızım sağlıklı olsun da erken gelmesinden memnun bile olcam nerdeyse:))
inşallah sen de doktorunu ikna edersin de 38haftaya bişi kalmadı..
mertin tutumu nasıl bu ara? aman dikkat edin çok önmli kardeş geliyor,travmaya dönüşmesin canım..
ilaç konusunda en ilaçkolik benim sanırım..
sabah demir,akşam magnezyum,gece günaşırı vitamin,hergün iğne!!!
haa bi de kalsiyum vardı allahtan onu bıraktırdı doktorum..
allah mideme güç versin:)
Esramm ayni seyi simdi ben yazdim kalplerimiz birmis.
Mert son zamanarda aksi huysuz laf anlamaz bi cocuk oldu cikti.Durmadan erenden bahsediyo ve bu beni endiselendiriyoboshayallersmile
Insallah kardesi gelince hic sorun yasamadan alisir ona yoksa isimiz zor olucak :kedi:
kızlar sitede link vermek yasak mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kızlar sitede link vermek yasak mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ahh ahh esra teyzesi yakın olsa ilgilenirdi onunla ama çok uzağız senağlama
bu sıra çok önemli,kardeş fikrini iyice kabullenmesi için bol bol konuşmalısınız eşinle birlikte..hatta y.dışında daha kolay ulaşılır diye düşünüyorum bi uzman yardımı alsanız çok iyi olur..
şimdi yaşayacakları bi ömür etkileyebilir onu,aman dikkat annesi..
Aminn canim aminn hosgeldin a.s.
Canim cok haklisin sukur ben iyiyim ama evde ilgilenmek zorunda oldugum yaramaz mi yaramaz bi oglum var.
Artik son zamanlar insanin sabri hic kalmiyo agresif ve sinirli oldum ciktim ve bazen bu mertime yansiyo bende cok uzuluyorum o zaman.
Zaten benim ilki sezeryan olduya ikincide olsun istiyorum sezeryan icinde 38 haftalik olmam lazim bende 38 haftalikken sezeryan olim diye dua edin diyorumm.
Yani aslinda olmasi gereken bisey icin dau istiyomusum gibi oldu benim inatci doktorum niye inat ediyosa anlamadim.
Baska doktora gitseydim simdiye coktan randevu almistim hastaneden sezeryan dogum icinn :kedi:
Neyse canlarim ben gidiyorum mertim sikildi iyice ve evin altini ustune getirdi hem evimi topliyim hemde onla ilgileniyim az.
Son zamanlarda karnim iyice buyudukce cocuk cok degisti sanirim herseyin farkindaa korkuyorum psikoloji falan bozulcak diyee eyvahedigeldismile
Öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan
evet canım sen mertle ilgilenerek güzel vakit geçirmeye bak. oturup bunları düşünme. düşündükçe stres yaparsın. dualarımız seninle. mertime de kıyamam nolur kızma ona bak su veriyim iyleş anneciğim diyomuş. yazık yavruma
ama veriyoduk o yüzden
Kardesi olucagi fikrine aylar önce alisti canim.Ben mertimle ilk hamile oldugumu ögrendigim gunden beri konusuyorum kardesimiz olucak evimize gelicek diye hatta bazen kendisi soruyo karnin kocaman oldu erenin ne zaman alcak doktorlar karnindan diye.
Ben ufak kiyafetleri gösteriyorum sen buyudun abi oldun artik bunlari kardesin giycek diye hatta bazen kendisi oyuncaklardan secip anne bu erenin olsun diyo gamyoncuiremsu
Kardes fikrine alistik ama kardesimiz dogduktan sonra kiskanma olurmu bilmiyorum istebilmiyorumkismile
canım mertin yaşında kardeş fikrini kabul etmesi kolay değil,bi yetişkin gbi düşünemedikleri için bi gün çok sever bi gün kıskanır:)
alışacak mutlaka ama babaya çok iş düşecek,sen erenle uğraşırken mertle eskisi gibi ilgilenemezsin haliyle,babasının eksiği kapatması lazım..
sonra bi bakmışsın ikisi oyun oynuyor:) zaman öyle hızlı akıyor kiiii..
canlar siz bebişlere müzik dinletiyor musunuz?
ama öyle siz dinlerken dinlemesi değil,özel dinletiyor musunuz?
canlar siz bebişlere müzik dinletiyor musunuz?
ama öyle siz dinlerken dinlemesi değil,özel dinletiyor musunuz?
heeeeeeeee buldum zatenguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
Ben geldimmmmmm selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?