2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nem ölçer-termometre
arabası
ana kucağı
dönencesi
oyoun halısı
yüz bezi bile yok yavrumun.

ne bileyim aklıma gelmiyor şuan ama çook var.
o yüzden çantayı hazırlamak gelmiyor içimden

bi de portbebe alayım değilmi kızlar hastaneden çıkışta onla taşırım

sıla çok güzel yazmış,acil ihtiyaç değil ki bunlar:))
önümüz yaz,nem ölçeri naapcan ben söyleyim nemli olacak hava:))))
oyun halısı çok sonra lazım..
dönence illa alcam dersen al ama şart değil..
mendil de ıslak mendil kullancan,ağız mendili diyorsan pakette satılıyor içinde en az 4tane var,al 5 paket ömür boyu kullan..paketi 2-3 lira olandan aldım yıkayıp ütüledim cillop gibi:))

araba ve anakucağı zamanlamasını sen bilcen,doğar doğmaz atarım kuzumla kendimi sokağa diyorsan al:))
portbebe arabanın takımı değil de şu çanta olandansa boşa masraf bence..
hastane çıkışında ana kucağına koyarsın..hatta ben kucağıma alırım kıyamam diyorum:)

ömür biter bizim kuzuların eksiği bitmez artık:)))

hoşbulduk canım...
ay çok kalınıyomuş yaa...sen herşeyi bol bol al...
dr çantan hazır bekle dedi..o demeden hazırlamıştım ben çantaları.:)))))))

ya işte allahım dağına göre kar veriyo :roflol:

yesica ben nasıll büyüttüm bak oğlum doğdu koca mobilya beşik aldık sonra o dediğiniz listenin hepsini yapıpda almadım sonra elimde kalır diye çünkü ilk çocuğuna alıyon sonra kullanamıyon 2. doğduğundada yenisini almak istiyon sonra oğlum 3 yaşına kadar rahat rahat kullandı oğlumun odasını ayırdım şimdi kızımı yatırıyorum ilerde koca çocuk odası alcam böyle benim büyütmem tabi genel olarakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende kıyamadım ya zaten hep kucağımda taşıdım koklaya koklaya öpe öpe gezdim minik kuzularımlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasıl bişey aldın. bez mi yoksa şu lullababy falan var onlardan mı. arada büyük fiyat farkı var

uygun bez olanlardan aldım...bence gerek yok pahalı bişeye en fazla 2 ay kullanırım..

ben çarşıya gidemediğim için idareten bunu aldım...travel sistem araba ve taşıma koltuğu olanlardan alıcam sonra geze geze..

alatariell nerde kaldı ya aceb bişey mi oldu allah korusunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hoşbulduk canım...
ay çok kalınıyomuş yaa...sen herşeyi bol bol al...
dr çantan hazır bekle dedi..o demeden hazırlamıştım ben çantaları.:)))))))

Benim canta 2 aydir hazirr ama ben doguma hazir degilimmm :roflol:

Yokk kiss ne gerek var buna arabalarin takimlari oluyoya cikip takmali öyle bi araba al yeter.
Hem cocuk arabasi hemde tasimak icin.Hatta bazi arabalar komple takim oluyo bebek cantasina kadar var icinde bence öyle bisey alboshayallersmile

canım araba acil değil diyosunuz. o travel sistem 2 para olanlardan alacam ama hemen değil sanırım. o zamana kadar neyle taşıycam?

kafam atarsa yarın gidip alırım arabayı ona göre :roflol:

kızlar yüz bezi dediğim oyalı yazma

o yazmadan annem yollamış,ben örtmem ama yazma anneannemin annesinden yadigar olduğu için saklarım..
hem niye örtüyosun oğluşun yüzünü annesi..

o portbebe linkine baktım,onu taşımak zor olmaz mı canım ya,hani sırf hastaneden çıkarken kullanmayacaksın sonuçta sonrası da var..

kızlar yüz bezi dediğim oyalı yazma

Ayy yesica Allah seni ne etmiyee :roflol:
Kiss ben kendi elimle ördüm ilk ogluma 1 kere örttunmu diye sor :roflol:
Hic gerek yok yuz bezine falan canim onlar eskilerde kaldi artikk delikafadulden

bu arada kızlar anı defteri aldınızmı? bebeği görmeye gelenler bişeyler yazsın diye..????????

ben çok istiyom ama bizm çevreden çıkmaz öyle şeyler yazacak((

Ayy yesica Allah seni ne etmiyee :roflol:
Kiss ben kendi elimle ördüm ilk ogluma 1 kere örttunmu diye sor :roflol:
Hic gerek yok yuz bezine falan canim onlar eskilerde kaldi artikk delikafadulden

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

annem yapacak ama dur bakalım. yukarıda portbebe gerekçemi yadım. doktoruvar hastanesi var. araba alana kadar idareten alayım mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…