Oyy ev sessizya iyice uyku basti geceden de uykusuzum zatennmirmirmirmir
Yesica kis senin yazdigin seyler disariya ciksan 1 saatte alincak seyler hic takma kafana.
Ha esraninda dedigi atesölcer icin cok para vermene gerek yok hic normal bisey isini görur canimboshayallersmile
nem ölçer-termometre
arabası
ana kucağı
dönencesi
oyoun halısı
yüz bezi bile yok yavrumun.
ne bileyim aklıma gelmiyor şuan ama çook var.
o yüzden çantayı hazırlamak gelmiyor içimden
bi de portbebe alayım değilmi kızlar hastaneden çıkışta onla taşırım
nem ölcerde neymis kiss :uhm:
Oyun halisini netcek yeni dogmus cocuk 1 sene sonra lazim olcak sey icin simdiden dert ediyon kendinee kaydirigubbakcemile3
Yüz bezi desen artik islak bez kullaniyo herkes ayrica beze hic gerek yokboshayallersmile
Diyolar iyi degil falan diye ama ben oglumda dogdu dogali kullaniyom sukur biseyde olmasi neye alistirsan ona alisir canim sen basta bezle siler sonra islak beze dönersen tabi iyi gelmezz sositososito
Dönence ne onuda bilmiyommm :uhm:
Senin yazdiklarinin icinde tek acil olan ana kucagi onuda dedimya 1 gunluk bi alisverisle her eksigini alirsin sikma caninii:içelim:
Hosgeldin canim a.s.
1 gece kalcaksan yeter zaten.Hic telasa gerek yok.
Bizim burda normal dogumda 3 gun sezeryanda 7 gun kaliyosun ben 6-7 kadar gecelik koydum o yuzden boshayallersmile
Benim bebek arabamda var öyle bisey cikarip bebegini icine koyup tasiyabiliyosun sonra yine arabaya takip yoluna devam ediyosun kaydirigubbakcemile3
Ama ben araba koltuguna koyarim arabayla disari ciktigimiz icin hastaneden cikarkende onla tasirim oglumu
ya işte allahım dağına göre kar veriyo :roflol:
sıla çok güzel yazmış,acil ihtiyaç değil ki bunlar:))
önümüz yaz,nem ölçeri naapcan ben söyleyim nemli olacak hava:))))
oyun halısı çok sonra lazım..
dönence illa alcam dersen al ama şart değil..
mendil de ıslak mendil kullancan,ağız mendili diyorsan pakette satılıyor içinde en az 4tane var,al 5 paket ömür boyu kullan..paketi 2-3 lira olandan aldım yıkayıp ütüledim cillop gibi:))
araba ve anakucağı zamanlamasını sen bilcen,doğar doğmaz atarım kuzumla kendimi sokağa diyorsan al:))
portbebe arabanın takımı değil de şu çanta olandansa boşa masraf bence..
hastane çıkışında ana kucağına koyarsın..hatta ben kucağıma alırım kıyamam diyorum:)
ömür biter bizim kuzuların eksiği bitmez artık:)))
nasıl bişey aldın. bez mi yoksa şu lullababy falan var onlardan mı. arada büyük fiyat farkı var
http://www.bebefix.com/x_nenny-collection-nenny-collection-2-li-set_33533.php?k_id=1955&kn=Portbebe
şöyle basit bişey alayım. diğerlerine baktım çok ağır o güzel olanlar
http://www.bebefix.com/x_nenny-collection-nenny-collection-2-li-set_33533.php?k_id=1955&kn=Portbebe
şöyle basit bişey alayım. diğerlerine baktım çok ağır o güzel olanlar
hoşbulduk canım...
ay çok kalınıyomuş yaa...sen herşeyi bol bol al...
dr çantan hazır bekle dedi..o demeden hazırlamıştım ben çantaları.:)))))))
Benim canta 2 aydir hazirr ama ben doguma hazir degilimmm :roflol:
hem biran önce kucağıma alayım diyorum hem doğumdan korkuyorum...
Yokk kiss ne gerek var buna arabalarin takimlari oluyoya cikip takmali öyle bi araba al yeter.
Hem cocuk arabasi hemde tasimak icin.Hatta bazi arabalar komple takim oluyo bebek cantasina kadar var icinde bence öyle bisey alboshayallersmile
kızlar yüz bezi dediğim oyalı yazma
her açıdanBenim canta 2 aydir hazirr ama ben doguma hazir degilimmm :roflol:
hem biran önce kucağıma alayım diyorum hem doğumdan korkuyorum...
kızlar yüz bezi dediğim oyalı yazma
Ayy yesica Allah seni ne etmiyee :roflol:
Kiss ben kendi elimle ördüm ilk ogluma 1 kere örttunmu diye sor :roflol:
Hic gerek yok yuz bezine falan canim onlar eskilerde kaldi artikk delikafadulden
o yazmadan annem yollamış,ben örtmem ama yazma anneannemin annesinden yadigar olduğu için saklarım..
hem niye örtüyosun oğluşun yüzünü annesi..
o portbebe linkine baktım,onu taşımak zor olmaz mı canım ya,hani sırf hastaneden çıkarken kullanmayacaksın sonuçta sonrası da var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?