Evet ya ben daha öglen yedigimle duruyodum sanirim aciktimm bilmiyorumkismile
Ama suan ayaga kalksam duserim sanki neyse esimi ariyimda gelsinler artik bizde kayinvalideye gidip yemek yiyelimm cokacimcoook
esracım çok tatlı bişey rengi falan çok hoş. kızım olsa bu rengi istiyodum ben de. iyi günlerde kullanın.boshayallersmile
peki yeni bi soru süt saklama poşeti, göğüs kalkanı ve göğüs pompası hakkında düşünceleriniz??
esracım çok tatlı bişey rengi falan çok hoş. kızım olsa bu rengi istiyodum ben de. iyi günlerde kullanın.boshayallersmile
peki yeni bi soru süt saklama poşeti, göğüs kalkanı ve göğüs pompası hakkında düşünceleriniz??
çoook teşekkür ederiz,çok daha güzeli oğlumuzun olsunnn inşallahopuyorumnanaktan
göğüs pompası bana görümcemden miras kaldı,medela swing..çok pahalı bi alet,hayatta almazdım valla:))) memeye temas eden yeri değiştirmem yetti.
allah muhtaç etmesin ama küvöz lazım olmazsa çok işe yarar gibi durmuyor..
süt poşeti de aldık ama işte erken doğum korkusu var bizde..
göğüs kalkanı da aldım ama kullanmam..yoksa bebiş alışıp o olmazsa emmiyormuş..
doğumdan sonra çalışacak anneler için pompa ve poşet büyük kolaylık..haa sen de sağıp koyarsın,bi yere gidersen bırakıp senin yerine beslerler bebeği..
Evet ya ben daha öglen yedigimle duruyodum sanirim aciktimm bilmiyorumkismile
Ama suan ayaga kalksam duserim sanki neyse esimi ariyimda gelsinler artik bizde kayinvalideye gidip yemek yiyelimm cokacimcoook
ben süt sağma makinesi,saklama poşeti alıcam ama doğumdan sonra...
çalışacağım zamana süt biriktirmem lazım...
Bu yazdiklarin biberonla bebek besleyenler icin lazim.
Ama bizler anne sutu vericez dimi bebislerimizee :ecrin_bebek:
Gögüs kalkani yara falan olursa kullanirsin gogsun ama ben onuda tavsiye etmem ilk oglumda yara oldu kullandim sonra cocuk gogsumu onsuz emmez oldu. 1 yasina kadar gigus kalkaniyla emzirdimm bilmiyorumkismile
çok sağolun kızlar a.s. sabırla cevapladınız
çok sağolun kızlar a.s. sabırla cevapladınız
aferin yaaklava:
ara da gidin kaynanana :))))
ben de yemek yapmadım,iğneye gitmişken dışarda yeriz artıksempatiksalakcinni
:hooray: evet emzircez inşallahhh
o kalkan olayına canlı kanıtsın demek,duyuyorum çünkü sıklıkla..
çok mecbur kalmazsam kullanmam ben de..
kızlar ben çıkıyom sonra görüşürüz:a015::a015:
ben geldim şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?