2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak şimdi içime kurt düştü,allah korusun yaa..
hem doktoru herşey yolunda demişti ya..

dün geceden beri yok ama nerde bu kız senin içine kurt düşmemiş dünyalar tatlısı minicik hayırlı evlat düşmüş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben geldim naber napıypsunuzz

ooooooooooooo dur hemen girme ayaklarını sıcak su getirek kırmızı halı alalımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni nerdeydin kız hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar nereye kayboldunuzzzzzz
bu arada alatariell in daha haftası yokmuydu ya ben mi sasırdım

pamikcim hoşgeldin a.s.
nerelerdesin,nasılsın canım?

HoŞbulduk Canlarımmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 yok burdayım bi yere gitmedim faceye bakayodum sıcak su iyi olur sedefçim ya bu araalr ayaklarımın aşltı ağrıyor kaydirigubbakcemile3 bi kaç gündür canım hiç girmek istemiyor ne nete ne başka bişey ne yemek yemekkk ne iş yapmakkk hep yatıyorum oturuyorumm bi halsizlik bi tembellikli sorma

burdayım esracımmm napim bi kaç gündür gözüm ne pc görüyor ne bişey yataktan kafamı kaldıramıyorum yürümek helede wcye gitmek bile işkence haline geldi çok ağırlaştım acaba çocuk çokmu aşşağıya inmi bilmiyorumki

burdayım şeker,kavak yellerine daldım:)
sen de öyle yattıkça yatarsın,gel takıl bize,valla unutuyoruz ağrımızı sızımızı:)

sen de öyle yattıkça yatarsın,gel takıl bize,valla unutuyoruz ağrımızı sızımızı:)

kuzuumm kavak yellerindeki deniz var yaa

o benim spor arkadasımmm ::)))aynı spor salonuna gidiyoruz ama fazla konusmuyor kımseyle
çokkk tatlıııııııııııııııı

eşim hiççç sevmio onu hehe

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Doğru Sölüyosun Canım Kalktığımda Bi çıkıyorum Anneme akşama kadar onda oturuyorum pcyide almıyorum yanıma evde yanlız kalmak istemiyorum bu aralar mazallah ne olur ne olmaz aklinialirimsmile

ben de sevmiyorum o denizisempatiksalakcinni eşine katılıyorumkaydirigubbakcemile3

kız biz ne yapalım ailemizden uzaktayız:çok üzgünüm:

Slm canlarimmmmmmmm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…