saol canım sen nasılsın
ben de geldimmm:)
iğnemi oldum,yemek yedik dışarda,hava aldım,iyi geldizemuszemus
hoşgeldin canım ohh yarasın kızımızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slam kızlarrrr......esracım en son doktora gittiğinde bebişin kilosu ne kadardı???birbirimize çok yakınız hafta olarak
Sedefcım tel geldi kalkmak zorunda kaldım kaynanam aradı yarım saat konustuk hayret pek iyi konustu :)))
Esracımmmmm hoş geldin canım hadi bakalım yarasınnnn kızınaaaaaaa
Hamilecim sen nasılsın uzun zaman oldu göremedik seniiii bebişin nasılllllllll
hoşbuldukkopuyorumnanaktan
sedefim sana bişi sorcam sen hamileyken bebişlerin hareketleri nasıldı ve doğunca da aynı devam etti mi?
iğneye gittik ya,orda bi doktor vardı,konuşurken içerde nasılsa doğunca da öyle olur dedi..
ne kadar doğru merak ediyorum hep öyle diyorlar çünkü..
canım benim karnım da sanki ikiz bebiş vardı kocaman biyere misafirliğe giderken utanıyodum:kedi::kedi::kedi: çok hareketliydi karnım yamuk yumuk oluyodusempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni oturamıyodum başak çok hareketli maaşallah zor tutuyom oğlumdada hareketliydi ama oğlum doğduktan sonra çok hareketli değil di uslu bi çocuk şımarmaz
blacksiyacım evet uzun zamandır görüşemedik.bebiş iyi dedi doktor gecen hafta...haftaya tekrar gidicem...bakalım ne dicek..seninki nasıl en son nezaman gittin doktora canım??
blacksiya sana ne dedim kız:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
aman allahım nazarlardan saklasın canım,maşallah..
bakalım benim cadı nasıl olacak
eğer şimdiki giibi olursa çok dayak yer benden:roflol::roflol::roflol:
canım benim karnım da sanki ikiz bebiş vardı kocaman biyere misafirliğe giderken utanıyodum:kedi::kedi::kedi: çok hareketliydi karnım yamuk yumuk oluyodusempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni oturamıyodum başak çok hareketli maaşallah zor tutuyom oğlumdada hareketliydi ama oğlum doğduktan sonra çok hareketli değil di uslu bi çocuk şımarmaz
inşaallah güzel bi kızın olur ama önce sağlıklı sonra güzel fıstık gibi olsun mamiş mamiş(maviş):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olsun
kızlar alatariell nerde çok merak ettim ayyyyy doğuma ne gitmesin yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?