2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
kaynanan ne pişirmiş:))))
bir de çabuk kaçmışınız bugun:)))))))

Hosbuldum canimm ,,,
Saat 9 da kalktik canim zaten daha fazlasina tahammulum yok lmaz:
He bide bana turkiyeden altin kupe getirmis ama igrenc bisey ya tam kocakari zevki bakakalmisim gorunce eve donerken esim dedi insan bi tesekkur eder oyle kopmusumki kupeyi gorunce tesekkur etmek aklima bile gelmemis delikafadulden
Ayy simdi bide takmami isticek haliyle takmasam laf ederr (((

Son düzenleme:
kaynanam geldi bu gün teyzemler de geldiler ananemleri getirdiler. 14 kişiydik sabahtan beri ayaktayım ancak gittiler de sakinledik

kaynana seçimi küpeni güle güle tak :)))
yeni küpenle bi foto çek de görelim :roflol:

beni özleyen barnak kaldırsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaa niye bu saatte geliyonuz yaaaa de gidin yatınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

inşaallah 10 dakkalığına net giderde yatarsınızdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sılam iyi ki kaynanan var ne güzel yemek yapmış sizeaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:laelaelaelaelaekızlar ben yatıyom size gecelerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ya daha dün doğuruyordun az daha bugun tüm gün ayaktaymışsın kız,seni dövsek yeridirklava:

kız ananem hasta. evimi görmemişti hiç görmek istedi. ben de kıyamadım ankarada oturuyolar normalde. e onları teyzem getirdi. kuzen enişte derken ablam da geldi yardıma kocası da geldi dayım ananem dedem babanem ben oğlum baya kalabalık olduk. bana iş yaptırmadılar zaten çok ama ayaktaydım hep benneyaptımki

ooo aile saadeti hatta sülale saadeti olmuş:)))
ama çok ayakta kalmamaya özen göstermeliyiz..
hele ki bi gün önce hastanelere taşınmış birinin iki kere özen göstermesi lazımmmklava:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:laelaelaelaelaekızlar ben yatıyom size gecelerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

senin şu gülümsemelerden yazdığını zor okuyorum sedeffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
dikkatli bakınca bile zor farkediliyor :))

aaaaaaaa netiniz mi gitti kııız-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

senin şu gülümsemelerden yazdığını zor okuyorum sedeffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
dikkatli bakınca bile zor farkediliyor :))

her zaman mıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…