2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaaa şu faceyi nerden çıkardınız yaaa bura yetmiyo mu:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ayy ne nazik adammış. halden anlıyomuş helal olsun ya. benim ki bakmaya tenezül bile etmiyo. o kadar hazırlanıyorum oysa :roflol: yoksa beni beğenmiyor musun diycem

ben de hep hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama benimki de bakmaya tenezzül bile etmiyo çok karizma adam işini yapıp geri çekiliyo. saç yapmışım makyaj yapmışım dip köşe hazırlanmışım umru değil:roflol:

:roflol: :roflol: bilseler bu kadar zahmete girdiğimizi acırlar valla

napiiim yaa öğlene kadar yatıyom uyuyom öğlenden sonra pc de çalışmaya karar verdim kimsecikler laf etmesin diye sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

:roflol::roflol::roflol: ilahi sedef:)))))))))

ayy ben kıyamam o yavruya nasıl atarım ya Şeniz kız oh be hayat vermış desin :lepi:

ben kaynanları yemek istiyorumm cokacimcoook

kız benim kaynanam kemik torbası,ancak suyuna çorba olur:))))))))))

:roflol::roflol:

sedefim nere gidiyoooooooonnnn

yemek işini halledicem canım çocuklar acıkmadan pişireyimde yesinler bakalım ne yapıcam ayy dolap dolu allaha şükür ne yapıyım diye düşünüyom hep yemek yemek akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol: ilahi sedef:)))))))))

kız benim kaynanam kemik torbası,ancak suyuna çorba olur:))))))))))

kızım sende çalış çabuk ne yatmasıymış erken doğum riskini kim umursuyo bu ahmaklardan başka allahım nolur akıl fikir ver şunlara benden de bahsetmişler yaaa onları üzmeyeyimlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

esraaa madem porsiyonlar büyük sizin evde bana da bi hat gerekebilir
valla projesini hallet istersen evi köstebek yuvasına çevir:))))))))))))

kızlar bende kaçtım kendinize iyi bakın görürşürüz

güle gülee..
öteli tarafa yazdım gerçi ama gruba en son katılan zeyhat,tanıtım yapmış olayım:))

sedef babanemi yollarsam sana görürsün dolabın aynı günün akşamı tam takır olur fare düşse kafası yarılır

Ben geldimm ne cabuk bitirdin isleri demeyin cunki bitmedi oglumun odasini topladim azcikin o bile yetti sempatiksalakcinni
Az mola verim gidicem genee

güle gülee..
öteli tarafa yazdım gerçi ama gruba en son katılan zeyhat,tanıtım yapmış olayım:))

Kiss face dalip burayi ihmal ederseniz varya o zaman sorarim sizeklava:
Hem burda öteki taraftan falan bahsetmeyin ya ben gelemiyorumm malummlaelaelaelaelae

siz ev işi yaptıkça ben yoruluyorum yaaa:)))
nasıl kız yetiştircem ben allahım:))))))
aklım hep gezmede,evi kim takar:)))))))
tek sevdiğim iş yemek yapmak,o da yemeyi sevdiğimden:))))))
evde bi yardımcı olsa evi derlese toplasa ne iyi olacak sempatiksalakcinni

kızım sende çalış çabuk ne yatmasıymış erken doğum riskini kim umursuyo bu ahmaklardan başka allahım nolur akıl fikir ver şunlara benden de bahsetmişler yaaa onları

Kizim herkesde yan gelip yatamaz iste bizim de ayricaligimiz buu delikafadulden
Kiskananlar catlasin hem yan gelir yatarim hemde catir catir dogururum oglumuu :roflol:

esracım ben geldiiimm:1hug: herkese selamopuyorumnanaktan

hoşgeldin betülümmm,nasılsın hayatım? nasıl bebişimiz?

Kiss face dalip burayi ihmal ederseniz varya o zaman sorarim sizeklava:
Hem burda öteki taraftan falan bahsetmeyin ya ben gelemiyorumm malummlaelaelaelaelae

yok canımın içi,bişi yapmıyoruz,oranın en güzel yanı kim kimdir onu görüyoruz,göbüş seviyoruzzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…