neyse ben kaçıyom sonra görüşürüz:a015::a015::a015:
ayy ne nazik adammış. halden anlıyomuş helal olsun ya. benim ki bakmaya tenezül bile etmiyo. o kadar hazırlanıyorum oysa :roflol: yoksa beni beğenmiyor musun diycem
kızlar bende kaçtım kendinize iyi bakın görürşürüz
ben de hep hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama benimki de bakmaya tenezzül bile etmiyo çok karizma adam işini yapıp geri çekiliyo. saç yapmışım makyaj yapmışım dip köşe hazırlanmışım umru değil:roflol:
napiiim yaa öğlene kadar yatıyom uyuyom öğlenden sonra pc de çalışmaya karar verdim kimsecikler laf etmesin diye sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
ayy ben kıyamam o yavruya nasıl atarım ya Şeniz kız oh be hayat vermış desin :lepi:
ben kaynanları yemek istiyorumm cokacimcoook
:roflol::roflol:
sedefim nere gidiyoooooooonnnn
:roflol::roflol::roflol: ilahi sedef:)))))))))
kız benim kaynanam kemik torbası,ancak suyuna çorba olur:))))))))))
valla projesini hallet istersen evi köstebek yuvasına çevir:))))))))))))esraaa madem porsiyonlar büyük sizin evde bana da bi hat gerekebilir
kızlar bende kaçtım kendinize iyi bakın görürşürüz
güle gülee..
öteli tarafa yazdım gerçi ama gruba en son katılan zeyhat,tanıtım yapmış olayım:))
esracım ben geldiiimm:1hug: herkese selamopuyorumnanaktan
kızım sende çalış çabuk ne yatmasıymış erken doğum riskini kim umursuyo bu ahmaklardan başka allahım nolur akıl fikir ver şunlara benden de bahsetmişler yaaa onları
esracım ben geldiiimm:1hug: herkese selamopuyorumnanaktan
Kiss face dalip burayi ihmal ederseniz varya o zaman sorarim sizeklava:
Hem burda öteki taraftan falan bahsetmeyin ya ben gelemiyorumm malummlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?