2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kiss yaramazligin nesine masallah cekiyon bana ne gicikligin var senin klava:
Bide dunur olcak alcakkk:roflol:

Nöbetlese devr aliriz topigi misafirlerlee ilgilenmek lazim dimi ama malum onlar karga kahvaltisini yapmadan ayaktalarr :roflol:

ama ben yaramaz çocuklara bayılıdığım için maşallah dedimdi :kedi:

tabiii ilgisiz bırakmamak lazım misafirleri,sabahtan akşama çalışıyorlar,yoruluyorlar pc karşısında dedikodu yaparak :roflol::roflol::roflol:

:roflol: al bendende o kadar, karnımı yırtıp çıkıcak zannediorum bazen:CüvCüv: aman neyse bu ii olduklarının göstergesi o yüzden ses etmiorum:))
ewt tatlım 6da benimki.. evde beklemeyi düşünmüorum ben biraz erken çıkıp dolanırım.. zaten her seferinde eşimide erkenden götürüorum erken alır falan diye sinir oluokaydirigubbakcemile3 bi keresinde öyle heyecanlanmışımki tansiyonumu ölçtüklerinde yüksek çıkınca tolga beyde panik oldu yazık adamcağız:1shok: bende dedim heyecanlandım ondandır sonra bidaha ölçtük normale döndükaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile canım yaa,iyi ki varsınızopuyorumnanaktan
akşama kadar dolu canım,bi sonraki güne ertelesek müsaitti ama doktorum p.tesi dedi ondan o saate kaldı..

Sen gelinimden iyi haberlerle gel gerekirse senin icin sabaha kadar uyumam canim ben yeterki bebislerimiz iyi olsunn

Davulun sesi uzaktan kulaga hos gelirmis seninkide o hesap oldu esra bende uzaktan bakmaya bayilirim yaramz cocuklara ama evin icinde oldumu sinirden bayiliyorum :roflol:
Oyy yerim ben mertimi ilk göz agrim o benim annesi o ne yaparsa yapsin cok seviyo onu isimiz saka tabiki canimm kaydirigubbakcemile5

Simdi ilgilenmeleri gereken 2 site var bide gözleri hem burda hem kendi sitelerinde isleri 2 kat zor oldu gariplerinn delikafadulden

biz hep ucu ucuna yetişiyoruz :roflol::roflol:
ama eşim işten geliyor,beni alıyor sonra gidiyoruz,haliyle epey zaman harcıyoruz:))))))
ben normalde felaket heyecanlıyımdır ama niyeyse hamilelik beni serinkanlı yaptı
yarın için heyecanlıyım bu sefer,malum doğum tarihi belli olabilirsempatiksalakcinni
zaten doğum tarihi vermezse benim kız yırtıp çıkacak:)))))))

senin oğlan da yaramaz ama dediğin gibi amannn hareket etsinler

Sen gelinimden iyi haberlerle gel gerekirse senin icin sabaha kadar uyumam canim ben yeterki bebislerimiz iyi olsunn

canımsın sılammmm:1hug:

davulun sesine gelince,valla tecrübeli olduğun için haklı olma ihtimalin çok yüksek:roflol:
ne bileyim hani tuzluk gibi oturan çocuklar olur ya,çok gıcık olurum,biraz afacan olsun..
bi de mertin anne su vereyim geçsin falan gibi iyi niyetleri var ya,ondan görmeden çok seviyorum ben onu Şeniz

utanıp kaçtılar misafirler,sabah biz uyurken gelip okusunlar,biz olmuyoruz rahat ederler:))))))))

Canim zaten insanin kendi evladi olunca ne yapsa kizamiyo kizsada 5 dk sonra unutup gidiyosun.Gözumun icine öyle bi bakarkiyaramazlik yapinca gelde kizz olumunekankayizsmile
Sabah mutfaktan cikti bende yeni gozumu actim yataktan bana ne desin :
Annecim sen uyu ben mutfagi temizler supururum aninda anladim tabi bi isler cevirdigini kaydirigubbakcemile3

bencede çocuk dediğin biraz yaramaz olucak ama yaşamadanda bilemem tabi:sm_confused:
bu arada sen neden face de yoksun sılam?

ayyyyy sılaaaaaamm ben yerim onuuuuu:asigim::asigim::asigim:
ay yavrum kıyamam ya,temizleyecekmiş,yaptığını da biliyor:roflol::roflol::roflol:

Yuhh bana ya bi mola verim dedim 1 sat oldu cakilip kaldim yine topigee kaydirigubbakcemile3
Canlarim cikmak zorundayimm ama bu sefer islerimi bitirmeden gelmem öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ayy canım yaa gelde kız şimdi ona:1no2: çok güzel bişey allahım herkese nasip etsin:Saruboceq:

ayyyyy sılaaaaaamm ben yerim onuuuuu:asigim::asigim::asigim:
ay yavrum kıyamam ya,temizleyecekmiş,yaptığını da biliyor:roflol::roflol::roflol:
Simdide pc sirasi bekliyo teyzesi sessiz sessiz oturdu bekliyo cizgi film izlicekte gamyoncuiremsu
Ama ben bunu bilir bunu söylerimki yaramaz cocuklar cok ama cok akilli oluyorr

bencede çocuk dediğin biraz yaramaz olucak ama yaşamadanda bilemem tabi:sm_confused:
bu arada sen neden face de yoksun sılam?

Canim ben face e uye degilim uye olmam malesef sempatiksalakcinni

Yuhh bana ya bi mola verim dedim 1 sat oldu cakilip kaldim yine topigee kaydirigubbakcemile3
Canlarim cikmak zorundayimm ama bu sefer islerimi bitirmeden gelmem öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

çok yorulmadan yap işlerini opuyorumnanaktan

hehe bi misafirlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae var sılam onların varlığına çok şükür olmayana versin allahım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy canım yaa gelde kız şimdi ona:1no2: çok güzel bişey allahım herkese nasip etsin:Saruboceq:

Kizamiyorum ki canim anca kendi kendime söyleniyorum.Hele hamile kalinca mertime karsi benimde duygularim daha cok yogunlasti sanki ikinci cocugu yaparak ona ihanet etmisim gibi geldi hep.o yuzden eski ilgi ve sevgisini hic azaltmadan hatta daha cok severek buyutmem lazim oglumuboshayallersmile
Yaramaz falan ama herkese mertim gibi evlat nasip etsin rabbim:Saruboceq:
Simdide göbegimi acmis öpücuk yagmuruna tutuyo kardesinii kaydirigubbakcemile3

teyzesi kurban olun onaaŞeniz
kalk annesi mertimiz çizgi film izlesin,git iş yap sen:))

yok canım ona kardeş, arkadaş gelio işte ne güzel iilik yapıosun sen ona:) ikisinide en ii şekilde yetiştireceğine hiç şüphe yok kaygılanma boşuna:teselli:
amin canım inşallah dediğin gibi herkese nasip etsin:Saruboceq:
çok ii bi abi olucak bak o:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…