2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banada sezeryan isabet oldu aslında ben canımın acımasından çok panik bir insanım hani başımda insanlar olacak yön verecek sanki ben kendimi çok kötü bir durumdaymışım gibi hissederim

ilki sezeyansa ikinciyi hiç normal deneme çok ani komplikasyonlar gelişebiliyormuş

Bende kol diyim o zaman yokmu artirann :roflol::roflol::roflol:
Yaww benim her kontrolumde doktor bakiyo alttan kontrol ediyo su falan aliyo hicde zor degil lmaz:

her kontrode çatı muayenesi yaparsa erken doğum riski oluşurç belski normal muayenedir canım. çatı muayenesi değildir. eminmisin?

Oyy canim senin durumun benden de vahimmis.Bana ortalik toplu temiz olsun yeteryoktur öyle simetri takintim falan.Baktimmi evim toplu gozuksun yeter simdilik.
Sende dogumdan sonrasina birak herkesi bebegin uyurken sende yavas yavas yaparsin islerini canim.
Aynen benimkide öyle benim eve geldimi bas köseye kurulur hizmet bekler kendi evinde kicinin ustune oturmazz laelaelaelaelae

Canim ben yanasmicam ama doktorum daha tamam demedi sezeryan icin.Carsamba gunu kontrolum var bakalim bu sefer ikna edebilcemmi inatci herifi :sinifsinif:
her kontrode çatı muayenesi yaparsa erken doğum riski oluşurç belski normal muayenedir canım. çatı muayenesi değildir. eminmisin?
Canim her kontrolumda o yatilan yere yatip alt tarafim kontrol oluyo parmagiyla su alip o suyuda kontrol ediyo cati muayenesi nasi bisey bilmiyorum ama ben bu islemden her kontrolde geciyorumm ohaoldumsmile

Bende kol diyim o zaman yokmu artirann :roflol::roflol::roflol:
Yaww benim her kontrolumde doktor bakiyo alttan kontrol ediyo su falan aliyo hicde zor degil lmaz:

gerçektenmi ben kaç yerde okudum komple eliyle baktı diye hatta şaşırdım oraya el nasıl girer diye

seninki niye her kontrolde bakıyor

Canlarim sizle zaman nasi geciyo anlamiyorum yaa kaydirigubbakcemile5
Saat 12 bucuga geliyo kalkip islerime baslamam lazimm insallah erken biter hemen dönerim araniza
Öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan

ayyy bi benimki sanıyodum öyle. bişeyler daha yazıp içimi dökeyim bari.. ayy iştahım yok deyip duruyo ama her sabah kahvltıda bi pideyi götüüyo. geçen yine yiyemiyorum falan dedi. aslan kayınbabam ne dedi biliyo musun? bi tane pide yiyosun ekmek yiyemiyorum diyosun. :roflol: ama sonrasında onun söylediği cinlerimi tepeme getirdi. ayy burda bi haftadır iş yapmıyorum yorulmuyorum ondan biraz açıldı iştahım. allahım güleyim mi ağlayım mı? çalışan kim? nilay. bir hafta belim kırık gezdim resmen. eşim zavallı diğseğini belime dayıyodu bi kaç saat zor uyuyodum. destek yapmasa belime gözümü kapatamıyodum. kaynanam horluyo tabi ve her sabah ayy sabah kadar uyumadım diyo. bi gün kayınbabam yine bombayı patlattı. sabaha kadar horlayan ben miydim diye:roflol:

gerçektenmi ben kaç yerde okudum komple eliyle baktı diye hatta şaşırdım oraya el nasıl girer diye

seninki niye her kontrolde bakıyor

Canim benimki belki sizin bahsettiginiz cati kontrolu degildir bilmiyorum o nasi bisey.
Ben yurtdisinda yasiyorum sanirim burda kontroller sizinkinden farkli biraz bilmiyorumkismile

merhaba pazar gülleriiiiiiiii opuyorumnanaktan
sabaha kadar 1-2 saatte bir uyanıyorum,her dönüşte açılıyor gözlerim!!
bir de tuvalet seferi yapıyorum!! gece bi hat döşesem tuvalete ne iyi olacak:)))
öyle böyle öğlene kadar yattım ama:))
sılam mertim sabah sabah bombalamış,çok güldüm,bayılırım yaramaz çocuğa:)) hamile halinle temizliği zor olmuştur,ona üzüldüm ama :1hug:
yesicacım sen gel benim dolabı gör:)))) yaz nere kış nere karışıyor bile:)))))))))
alatariell senin şu suyun fazlasıını bana verseydin ya,kızım bi damla suda takılıyor..oof işe bak,birinde çok olur birinde az..burun kanaması da hamilelikte normal diye biliyorum çünkü kan hacmimiz arttıyor,basınç yapıyor ve kılcal damarlar çatlıyormuş..

alatariell çatı muayenesi çokmu zor dayanılmayacak bişeymi nasıl yapılıyor tövbe yarabbim kimi el diyor kimi parmak diyor

canım acildeki doktor elini sokmuştu çok canım acımıştı. ama ben sonra kendi doktorumda aynı muayeneyi oldum inan ki hiç hissetmedim bile. kendini kasmaman çok önemli bi de doktorun... doktorun seni tanıyo. biliyo. ona göre yapıyo muayeneyi
korkulacak bişey değil hiç korkma ben hissetmedim bile kendi doktorum yaptığında

yuh çalışmadığındanmı iştahı açılmış benim bildiğim insan enerji sarfedince daha çok yer

allahtan kayınpederin iyi adammış senin yerine veriyormuş cevabı

anladım canım kendi dr un seni daha rahatlatmıştır öbürü kasap gibi sokmuş elini demekki

benimki sezeyan olacakya belki yapmaz muayene

kızlar her doktorun yoğurt yeyişi ayrı demek ki? oyuncak olduk ellerinde:))

canım aslında biraz işi bilmekle alakalı. ben doktoruma sordum. el sokulmaz zaten tehlikeli dedi. iki parmakla yapıyo karndan da hafifçe öteki eliyle bastırıyo.
korkmayın sizin doktorlarınız da öyle yapar. korkulacak bişey değilmiş

mrb esracım hoşgeldin

sondamı taktırsak acaba kendimize :))

Esramm hosgeldin canim a.s.
Simdi cikmak zorundayim malesef gelince yazisiriz bol bol .
Öpüyorum tekrar hepinizii opuyorumnanaktan

burdayım tekrar günaydın sabah namazdan önce kalktım şöyle 4buçuk gibi sebebi benim cadı uyutmuyo doğru dürüst bile uyumuyo bu kız uykuyu nasıl alıyo yaaa ayyy gözlerim acıyo benim cadı da koca kavonoz daki nescafe varya granül kahve oğlum vermiş bi güzel dökmüştü yataklara ayyy sen git mutfaktan kavonozu al kardeşine ver ayyy bi çuval oyuncak varken-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…