2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım opuyorumnanaktan sular kesik sen de.. senin kızı alayım da suya doysun. bebiş pasaklı olacak senin yüzünden. benim de yerim çook genişş.oğlum da sorun etmez sempatiksalakcinni
ay sana da çok güldüm. doktorun seni tanıyo demişsin ya. nasıl yapacak biliyo :roflol: ben de her kontrolde daha bi temizlenip özeniyorum. tövbe ya. gülüyorum kendime de.
yuh çalışmadığındanmı iştahı açılmış benim bildiğim insan enerji sarfedince daha çok yer

allahtan kayınpederin iyi adammış senin yerine veriyormuş cevabı

kız yani iş yapmaktan yemek yemeyi unutuyomuş zavallı kötükedihüso

mrb esracım hoşgeldin

sondamı taktırsak acaba kendimize :))

hoşbulduk canım,valla o sonda çok mantıklı,bıktım ya tuvalete gitmekten..
bir de her seferinde sanki saatlerdir gitmemişim gibi oluyor:))

Esramm hosgeldin canim a.s.
Simdi cikmak zorundayim malesef gelince yazisiriz bol bol .
Öpüyorum tekrar hepinizii opuyorumnanaktan

canım benim,hoşbuldumm:)
merti öpüp tebrik et yerimekaydirigubbakcemile3

esra ben kanalizasyon ve arıtma sistemi projelendirebiliyorum haberin olsun kaydirigubbakcemile3 düşün yani hat çekecem bi de arıtacam. karın tokluğuna yaparım sempatiksalakcinni bu ara .çoook açım.

:))) bugün kahve dökme günü erhalde bütün çocuklar anlaşmış gibi yaramazlık yapıyor

vah vah yazıkmış kadına :) allah yardım etsin sizlere işleri güçleri dikkat çekmek

:))) bugün kahve dökme günü erhalde bütün çocuklar anlaşmış gibi yaramazlık yapıyor
canım bugün değil de önceden olmuştu benim oğlan sılamın oğluna taktik vermiştir (kimse görmeden annen uyurken)demiştir aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

keşke suya doysa yavrum ama benim kız içini oyar,atarsın iki günde:))))))
çok canımı acıtıyor cadı,ellemedik organ bırakmadı:)))
doktor elle muayene etse de bana koymaz çünkü benim kız alıştırdı beni..
şu sıra leğen kemiğinin kalçadaki çıkıntısı olur ya,orayı tırmalıyor.)))))))))))))))

kaynanaları da toplayıp cayır cayır yakmak istiyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

misafiiiirlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

gülme ama öyleee
benim doktorum her muayenede anlatıyo bana bak önce şöyle yapıcam sonra şöyle yapıcam diye. öbür türlü kasılıp kalıyorum adam da gidiyo içeri rahatlayım diye 5 dk sonra geliyo yazık garibim benle uğraşıyo :)

ablam da aynı doktora gidiyo. bu adam sana çok nazik bana hiç bu kadar taviz vermiyo diyokaydirigubbakcemile3 e biliyo artık demekki ablam rahat duruyo. bana ilk zamanlar alttan ultrasonla bile bakamıyodu adamcağız o kadar kasılıyodum

misafiri kaçırdım senin kim olduğunu biliyom haaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

alatariell face deki guruba girdin mi

ben pek faceye girmiyom canım. anneme verdim şifremi annem takılıyo farmville falan. o yüzden ben girmeyecem bi de ordan takip etmesinler beni

sedefim de mi gelmiiiiiiişşşşşş:asigim: naber kız hamile bile olmayan iki çocuklu ev kadını seni

esra ben kanalizasyon ve arıtma sistemi projelendirebiliyorum haberin olsun kaydirigubbakcemile3 düşün yani hat çekecem bi de arıtacam. karın tokluğuna yaparım sempatiksalakcinni bu ara .çoook açım.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim herif de inş müh ama çivi çaktığını görmedik evde:)))))
bizim evde porsiyonlar epey büyük hayatım,gel valla bi hat çek,beni bu dertten kurtar ne istersen kabul:)))

alatariell face deki guruba girdin mi
dur ona link atayım

neymişşş,kahveleri yüksek raflara koymalıymışız:))))))))
tecrübe işte,sağolsun sıla ve sedef opuyorumnanaktan

:) yaramazlar

napiiim yaa öğlene kadar yatıyom uyuyom öğlenden sonra pc de çalışmaya karar verdim kimsecikler laf etmesin diye sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

ayy ben kıyamam o yavruya nasıl atarım ya Şeniz kız oh be hayat vermış desin :lepi:

ben kaynanları yemek istiyorumm cokacimcoook

kııız inan ki herzaman yükseğe koyuyodum işte olacak yaaa asıl kapağını nasıl açıyolar yaaa demekki abisi açmış o zaman uyuyodum benim oğlan biraz yaşına göre uzunfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

ayy ne nazik adammış. halden anlıyomuş helal olsun ya. benim ki bakmaya tenezül bile etmiyo. o kadar hazırlanıyorum oysa :roflol: yoksa beni beğenmiyor musun diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…