merhaba pazar gülleriiiiiiiii opuyorumnanaktan
sabaha kadar 1-2 saatte bir uyanıyorum,her dönüşte açılıyor gözlerim!!
bir de tuvalet seferi yapıyorum!! gece bi hat döşesem tuvalete ne iyi olacak:)))
öyle böyle öğlene kadar yattım ama:))
sılam mertim sabah sabah bombalamış,çok güldüm,bayılırım yaramaz çocuğa:)) hamile halinle temizliği zor olmuştur,ona üzüldüm ama :1hug:
yesicacım sen gel benim dolabı gör:)))) yaz nere kış nere karışıyor bile:)))))))))
alatariell senin şu suyun fazlasıını bana verseydin ya,kızım bi damla suda takılıyor..oof işe bak,birinde çok olur birinde az..burun kanaması da hamilelikte normal diye biliyorum çünkü kan hacmimiz arttıyor,basınç yapıyor ve kılcal damarlar çatlıyormuş..
ay sana da çok güldüm. doktorun seni tanıyo demişsin ya. nasıl yapacak biliyo :roflol: ben de her kontrolde daha bi temizlenip özeniyorum. tövbe ya. gülüyorum kendime de.canım acildeki doktor elini sokmuştu çok canım acımıştı. ama ben sonra kendi doktorumda aynı muayeneyi oldum inan ki hiç hissetmedim bile. kendini kasmaman çok önemli bi de doktorun... doktorun seni tanıyo. biliyo. ona göre yapıyo muayeneyi
korkulacak bişey değil hiç korkma ben hissetmedim bile kendi doktorum yaptığında
yuh çalışmadığındanmı iştahı açılmış benim bildiğim insan enerji sarfedince daha çok yer
allahtan kayınpederin iyi adammış senin yerine veriyormuş cevabı
mrb esracım hoşgeldin
sondamı taktırsak acaba kendimize :))
Esramm hosgeldin canim a.s.
Simdi cikmak zorundayim malesef gelince yazisiriz bol bol .
Öpüyorum tekrar hepinizii opuyorumnanaktan
burdayım tekrar günaydın sabah namazdan önce kalktım şöyle 4buçuk gibi sebebi benim cadı uyutmuyo doğru dürüst bile uyumuyo bu kız uykuyu nasıl alıyo yaaa ayyy gözlerim acıyo benim cadı da koca kavonoz daki nescafe varya granül kahve oğlum vermiş bi güzel dökmüştü yataklara ayyy sen git mutfaktan kavonozu al kardeşine ver ayyy bi çuval oyuncak varken-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
günaydın canım opuyorumnanaktan sular kesik sen de.. senin kızı alayım da suya doysun. bebiş pasaklı olacak senin yüzünden. benim de yerim çook genişş.oğlum da sorun etmez sempatiksalakcinni
ay sana da çok güldüm. doktorun seni tanıyo demişsin ya. nasıl yapacak biliyo :roflol: ben de her kontrolde daha bi temizlenip özeniyorum. tövbe ya. gülüyorum kendime de.
kız yani iş yapmaktan yemek yemeyi unutuyomuş zavallı kötükedihüso
canım bugün değil de önceden olmuştu benim oğlan sılamın oğluna taktik vermiştir (kimse görmeden annen uyurken)demiştir aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:))) bugün kahve dökme günü erhalde bütün çocuklar anlaşmış gibi yaramazlık yapıyor
günaydın canım opuyorumnanaktan sular kesik sen de.. senin kızı alayım da suya doysun. bebiş pasaklı olacak senin yüzünden. benim de yerim çook genişş.oğlum da sorun etmez sempatiksalakcinni
ay sana da çok güldüm. doktorun seni tanıyo demişsin ya. nasıl yapacak biliyo :roflol: ben de her kontrolde daha bi temizlenip özeniyorum. tövbe ya. gülüyorum kendime de.
kız yani iş yapmaktan yemek yemeyi unutuyomuş zavallı kötükedihüso
alatariell face deki guruba girdin mi
esra ben kanalizasyon ve arıtma sistemi projelendirebiliyorum haberin olsun kaydirigubbakcemile3 düşün yani hat çekecem bi de arıtacam. karın tokluğuna yaparım sempatiksalakcinni bu ara .çoook açım.
dur ona link atayımalatariell face deki guruba girdin mi
canım bugün değil de önceden olmuştu benim oğlan sılamın oğluna taktik vermiştir (kimse görmeden annen uyurken)demiştir aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bugün değil de önceden olmuştu benim oğlan sılamın oğluna taktik vermiştir (kimse görmeden annen uyurken)demiştir aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben pek faceye girmiyom canım. anneme verdim şifremi annem takılıyo farmville falan.o yüzden ben girmeyecem bi de ordan takip etmesinler beni
sedefim de mi gelmiiiiiiişşşşşş:asigim: naber kız hamile bile olmayan iki çocuklu ev kadını seni
keşke suya doysa yavrum ama benim kız içini oyar,atarsın iki günde:))))))
çok canımı acıtıyor cadı,ellemedik organ bırakmadı:)))
doktor elle muayene etse de bana koymaz çünkü benim kız alıştırdı beni..
şu sıra leğen kemiğinin kalçadaki çıkıntısı olur ya,orayı tırmalıyor.)))))))))))))))
kaynanaları da toplayıp cayır cayır yakmak istiyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim herif de inş müh ama çivi çaktığını görmedik evde:)))))
bizim evde porsiyonlar epey büyük hayatım,gel valla bi hat çek,beni bu dertten kurtar ne istersen kabul:)))
dur ona link atayım
neymişşş,kahveleri yüksek raflara koymalıymışız:))))))))
tecrübe işte,sağolsun sıla ve sedef opuyorumnanaktan
gülme ama öyleee
benim doktorum her muayenede anlatıyo bana bak önce şöyle yapıcam sonra şöyle yapıcam diye. öbür türlü kasılıp kalıyorum adam da gidiyo içeri rahatlayım diye 5 dk sonra geliyo yazık garibim benle uğraşıyo :)
ablam da aynı doktora gidiyo. bu adam sana çok nazik bana hiç bu kadar taviz vermiyo diyokaydirigubbakcemile3 e biliyo artık demekki ablam rahat duruyo. bana ilk zamanlar alttan ultrasonla bile bakamıyodu adamcağız o kadar kasılıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?