selam canım bugün pek kimse yok haftasonu ya sen napıyosun ne var ne yokyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
aaaaaaaaaa leyla beni beğenmedilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
selam canim. ben de iyiyim cok sukur.sen neler yapiyorsun?
bebis nasil?
gec cevap yazdim afedersin,esime yimek hazirliyordum da :))
bende iyiyim çoksağol o zaman eşinle ilgilen zaten bende kalkıcam canım uykum geldi az uzanayım ahhhhhhh o uyuduğum geceler bebişim 8.5 aylık uykusuz bırakıyo beni müsadenle ben kalkıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
arkadaşlar dönence almayı düşüorum ama göz problemleri, göz kaslarında kas dengesizliği ve görme problemlerine neden olduğu söylenio ne düşünüosunuz?bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan ahhh uykularımız kaçtı bulamıyoruz..
ben eskiden beri pek uyumam en geç 8 de ayakta olurdum. ama sabaha kadar uyurdum tertemiz. ama bu ne ya yatakta dönmekten midem bulanıyo artık.
zavallı oğlumda beim yüzümden uyuyamıyo. ya da zaten uyumuyodur. ama biz sabaha kadar ayaktayız.alışkanlıktan dolayı gün içinde de uyuyamıyorum.
kimler burdaaaa sositososito
benn ohaoldumsmile
aaaaaaaaaa bak bunu ilk defa duydum ben olsam almam canım sende alma o zaman bebişin gözlerine yazıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ewt ya almim baribilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?