2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım bugün pek kimse yok haftasonu ya sen napıyosun ne var ne yokyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

aaaaaaaaaa leyla beni beğenmedilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir) hey allahım misafirler yine topik mi gözetliyonuzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

selam canım bugün pek kimse yok haftasonu ya sen napıyosun ne var ne yokyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
aaaaaaaaaa leyla beni beğenmedilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

selam canim. ben de iyiyim cok sukur.sen neler yapiyorsun?
bebis nasil?
gec cevap yazdim afedersin,esime yimek hazirliyordum da :))

selam canim. ben de iyiyim cok sukur.sen neler yapiyorsun?
bebis nasil?
gec cevap yazdim afedersin,esime yimek hazirliyordum da :))

bende iyiyim çoksağol o zaman eşinle ilgilen zaten bende kalkıcam canım uykum geldi az uzanayım ahhhhhhh o uyuduğum geceler bebişim 8.5 aylık uykusuz bırakıyo beni müsadenle ben kalkıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ben de yoruldum bugun...biraz dinlencem...gorusuruz canim...opuyorumm

arkadaşlar dönence almayı düşüorum ama göz problemleri, göz kaslarında kas dengesizliği ve görme problemlerine neden olduğu söylenio ne düşünüosunuz?bilmiyorumkismile

arkadaşlar dönence almayı düşüorum ama göz problemleri, göz kaslarında kas dengesizliği ve görme problemlerine neden olduğu söylenio ne düşünüosunuz?bilmiyorumkismile

aaaaaaaaaa bak bunu ilk defa duydum ben olsam almam canım sende alma o zaman bebişin gözlerine yazıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Slm canim hosgeldin
Tam bize uyan bi sarki dimi

sabah cvp yazamadım kızlar sormayın butun gece ne tarafa donup uyusam o yanım uyusuyordu uyan dur bırde mıde problemı cıkınca ortaya uyumak ne mumkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…