2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

misafiiiir sen sonsuzu tanıyon mulaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

slm haziran anneleri bende kısmetse haziran da anne olucam bu ikinci anneligim oglum 15 aylık ocak 2009 dogumlu genelde 2009 ocak annelerindeyim size de bir merhaba diyim istedim 30. haftadayımilk oglum sezeryan oldugu için bu da sezeryan olucak dogum temmuz gözüküyo ama haziran sonu alıcak doktor ögretmenim bu arada gebelik sekerim var insülin kullanıyorum mafoldumben32. hafta da izne ayrılcam :ecrin_bebek:tanıttım kısaca kendimi artık cok takılırım buralara size bir sorum var izne ayrılırken ne lazım32 ye girildiginde mi yoksa 32 bittiginde mi ayrılmamız gerek

kızzzlaaarrr bişi sorcamm,hastaneye nevresim takımı götürecek olan var mı?
ben düşünmüyordum ama etraftan sıkça duymaya başladım,kafam karıştısempatiksalakcinni
nevresim götürmek biraz görgüsüzlük olmaz mı? fikirlerinizi bekliyorumm

ben tecrübeliyim bu konuda esra hastaneye nevresim takımı götürmeye gerek yok zaten temiz temiz serilmis oluyo ben coooooook sey götürmiştim hiç de kullanmadımm biiiir dünya süslüğ gecelik götürmüştüm ilk gün iyi bişiy giymeyin kan oluyo zaten komposta yapmıstım evden cok iyi oldu

canım hoşgeldin aramıza a.s.
bugun pazar ya o yüzden bizim kızlar kayıplar:) birazdan gelirler..
öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum..
senin gibi tecrübeli bir anneyi aramızda görmek çok güzel..
içimizdeki tecrübeli annelerden çok şey öğreniyoruz,bizim için velinimetsiniz:)))

nevresim için sana katılıyorum ama kayınvalidem ve çevremden bikaç kişi illa götür dedi..zaten özel hastane kaldı ki devlet hastanesi bile olsa tertemiz seriyorlar,gereksiz bence de..yine de bi sorayım dedim,biz burda sormadan tuvalete gitmiyoruz nerdeyse :roflol:

bizde ocak annelerinde öyleydik hala öyleyiz genelde birlikte hareket ederiz insan ikinci de daha tecrübeli oluyo ama ben peşpeşe hamile kaldim biraz tuhafım sorularınız varsa da cevaplarım seve seve....

planlı bi hamilelik değildi sanırım bu seferki,çok peşpeşe olmuş ama hayırlısı tabii..
ne güzel bi arada büyürler:)

HayalGibi sen hep aşağılarda görünüyorsun,arada da yukarı çıksana güzelim:)

Slm canlarim ben geldimmm a.s.

Slm canim hosgeldin aramiza son aydada olsa yeni bi annis ín aramiza katilmasi ne guzel oldu
Canim gunumuzde kaza deniken sey seninde basina geldi sanirim ikinci bebiste ama olsun hayirlisi insallah ikisi bir buyur gider hic zorluk cekmedenn kaydirigubbakcemile5
Ilk bebis oglan demek bunun cinsiyeti ne canim :ecrin_bebek:
Bende azcik bahsedim kendimden yavas yavas tanirsin zaten herkesi.
Benimde 3 bucuk yasinda 1 oglum var ikincide oglan olucak insallah.35 haftalik olduk bizde benimde llki sezeryan oldugu icin bunuda sezeryan istiyorum bakalimboshayallersmile
Her zama gel artik canim birlikte gecirelim son ayimizii zemuszemus

Ayy bunuda ilk duyuyom esram ya guldum he kiss olurmu öyle seyy ne gerek var Allah iyiligini versin emii :roflol:

hoşgeldin sılacımopuyorumnanaktan
kız ne bileyim etraftan söylüyorlar,nevresimi..
hatta kayınvalidem taa doğum günümde nevresim takımı alayım hastanede sereriz demişti,istemeyince gecelik aldı..ona kalsa özel hastaneye nevresim götürcez:)))))))))
oldu olacak tencere tava da götürelim ama dimi delikafadulden

Götürün tabi kaynananla acikinca sucuklu yumurta yapar yersiniz kiss :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…