canım oyuncakları dönen bişi almak yerine tavana ışık veren modeller var öyle bişi alabilirsinn
ewt canım o olabilir bak tşk ben bi araştırim:)
:asigim:sedefiiiiimmm
sedeff sobeeeeeeeekaydirigubbakcemile
napıyon kız :) amma uyumuşum haa yeni uyandım yemek yedim çay demledim çekirdek çitliyom
slm haziran anneleri bende kısmetse haziran da anne olucam bu ikinci anneligim oglum 15 aylık ocak 2009 dogumlu genelde 2009 ocak annelerindeyim size de bir merhaba diyim istedim 30. haftadayımilk oglum sezeryan oldugu için bu da sezeryan olucak dogum temmuz gözüküyo ama haziran sonu alıcak doktor ögretmenim bu arada gebelik sekerim var insülin kullanıyorum mafoldumben32. hafta da izne ayrılcam :ecrin_bebek:tanıttım kısaca kendimi artık cok takılırım buralara size bir sorum var izne ayrılırken ne lazım32 ye girildiginde mi yoksa 32 bittiginde mi ayrılmamız gerek
ben tecrübeliyim bu konuda esra hastaneye nevresim takımı götürmeye gerek yok zaten temiz temiz serilmis oluyo ben coooooook sey götürmiştim hiç de kullanmadımm biiiir dünya süslüğ gecelik götürmüştüm ilk gün iyi bişiy giymeyin kan oluyo zaten komposta yapmıstım evden cok iyi oldu
Slm canim hosgeldin aramiza son aydada olsa yeni bi annis ín aramiza katilmasi ne guzel olduslm haziran anneleri bende kısmetse haziran da anne olucam bu ikinci anneligim oglum 15 aylık ocak 2009 dogumlu genelde 2009 ocak annelerindeyim size de bir merhaba diyim istedim 30. haftadayımilk oglum sezeryan oldugu için bu da sezeryan olucak dogum temmuz gözüküyo ama haziran sonu alıcak doktor ögretmenim bu arada gebelik sekerim var insülin kullanıyorum mafoldumben32. hafta da izne ayrılcam :ecrin_bebek:tanıttım kısaca kendimi artık cok takılırım buralara size bir sorum var izne ayrılırken ne lazım32 ye girildiginde mi yoksa 32 bittiginde mi ayrılmamız gerek
kızzzlaaarrr bişi sorcamm,hastaneye nevresim takımı götürecek olan var mı?
ben düşünmüyordum ama etraftan sıkça duymaya başladım,kafam karıştısempatiksalakcinni
nevresim götürmek biraz görgüsüzlük olmaz mı? fikirlerinizi bekliyorumm
hoşgeldin sılacımopuyorumnanaktan
kız ne bileyim etraftan söylüyorlar,nevresimi..
hatta kayınvalidem taa doğum günümde nevresim takımı alayım hastanede sereriz demişti,istemeyince gecelik aldı..ona kalsa özel hastaneye nevresim götürcez:)))))))))
oldu olacak tencere tava da götürelim ama dimi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?