2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy demek sende benim gibi 2 oglan annesi olcann gamyoncuiremsu
Metinin dogum hikayesini okudum canim cok guzel paylasmissin bizlerle yasadigin ani.
Epidurel sezeryan olmussun benim ilk í genel anesteziyle oldu peki tavsiye edermisin epidurel sezeryani :uhm:
Agrisi sancisi cok oluyomu dogumdan sonra ne gibi sikayetlerin oldu :uhm:

Canim benim ikinci isteyerek oldu esimde bende cok fazla yas aralari olsun istemedik.
Cevremdekilere kalsa gec bile kaldik da oglan kocaman oldu deyip duruyo herkes ama bence yas ortalamalari cok iyi oglum yaza anaokuluna basliycak insallah o zaman bende minigimle ilgilenirim abisi okuldaykenn :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldiiiiiimmm

gecmişi okuyayım dedim ama çok kaynatmıssınız okuyamadım :))

nasılsınız hamişlerrrrrrr

merhaba kızlar bişey sorcam gecelık kac tane koydunuz cantanıza?
Slm canim hosgeldin a.s.
Bizim burda sezeryan dogumda 7 gun kaliniyo canim o yuzden 6 takim gecelik koydum benboshayallersmile

selam kızlar ben geldiiiiiimmm
gecmişi okuyayım dedim ama çok kaynatmıssınız okuyamadım :))
nasılsınız hamişlerrrrrrr

Slm canim hosgeldin a.s.
Bugun kaynattik baya sabahtir ama simdi kimseden ses cikmiyo :umursamaz:
Ben iyiyim sukur yorgunluk coktu oturuyomm bilmiyorumkismile
Sen nasilsin canim naptin sabahtir anlat bakalimm zemuszemus

ben geldim naber ne kaynatıyonuz bakiim mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

izmirde bildigim kadarıyla 3 gun kalınıyor etrafımdakıler oyle kaldı sezeryan dogumda gerci ben nasıl doguracagımı da bilimiyorum kızlar yaaaa doktor bunu nezaman kararlaştırıyor

ayyyyyyyyy yazık bu saatte misafir kim acabaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilenaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

hoşgeldin canım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben de 2 gecelik 2 de pijama koydum,fazla koydum gibi ama bulunsun sempatiksalakcinni

normal dogum yaparsam kesınlıkle gecelık koymayıı dusunuyorum 2 tane pijamada cıkarken ii olur bakcaz artık bu arada sen izmirdeymışın neresındesın

ben izmir bahçelievlerdeyim canım adı bahçelievler geçiyor ama bozyaka ssk hastanesi biliyorsan işte tam oradayım :) ya sen neredensin?

ben cokkk yoruldum bugun giremedim hiç yazlıga gittik temizlemeye eşim abim babam ben
orda da internet yok aklım sizdeydi walla

ben geldim naber ne kaynatıyonuz bakiim mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sedefffffff hoş gelddiiiiiiiiinnn

biliyorum canım bozyakayı bende bornovadayım nerde dogum yapacaksın

hoşbulduk canım içimde manganın kaseti var sanki ben dünyanın sonuna doğmuşum ya da ölmüşümde haberim yok................................. diye devam ediyoguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismilekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla canım fazla olması daha iyi aslında hertürlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir. senın bellımı nasıl dogum yapacagın
sezeryan olacak senaycım,dediğin gibi tedbirli olmak lazım..

selammm canımmmmm nasılsınn

yok yok fazla degıl bence normal çünkü Allah korusun kanama olur bir şey olur yedek lazım

hoşşgeldin fıstığımmmopuyorumnanaktan
iyi valla yeni bişi yok,eşim çalışıyordu bugun,akşamüzeri iğneye gittik bi migrosa uğradık işte tüm sosyal aktivitem bundan ibaretti:)))
seni sormayacağım çünkü gene yorulmuşsunklava:
ah laf dinlemicen demi yaa:mymeka:

prensesimiz nasıl?

gecelik pijama da yetmezse bi koşu evden gelip alsın biri,sanki bağdata gidiyormuşum gibi hissediyorum:))))))))
hani alıp giyerim dicem ama yıkamadan giyemem,evden getirilebilir..

Benim doktorumun çınarlıyla anlaşması varmıs orada yapmayı planlıyorum.

senin yerin belli mi?

bende kocaman hastanesınde dogum yapıcam ya aslında ben eşref paşa hastanesinde dogum yapmak ısterdım doktorlarına cok guvenıyorum ama ogleden sonra ve haftasonu doktor yok bende kocamanda yapıcam oradakı doktorda eşrefpaşadan emekli hayırlısı yaaaa

neyse ben yatıyorum kızlar iyigeceler:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…