ewt kızlar kaza oldu ne ara oldu anlamadık da evlenelim 4 yıl olmustu ilk bebege karar verdik bilseydim oglumu hemen dogururdum bu da kısmetse erkek
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/259159-metin-dogdu-herkes-mutlu-oldu.html
bu da oglumun doum hikayesi belki okumak istersiniz kaan ın dogum hikayesini yazmak için sabırsızlanıyorum
sıla senin cocukların arası da azmız ama ben kadar degil tabii:)
merhaba kızlar bişey sorcam gecelık kac tane koydunuz cantanıza?
Merhaba..
Ben 2 gecelik 1 pijama takımı koyucam sadece
Slm canim hosgeldin a.s.merhaba kızlar bişey sorcam gecelık kac tane koydunuz cantanıza?
selam kızlar ben geldiiiiiimmm
gecmişi okuyayım dedim ama çok kaynatmıssınız okuyamadım :))
nasılsınız hamişlerrrrrrr
Slm canim hosgeldin a.s.
Bizim burda sezeryan dogumda 7 gun kaliniyo canim o yuzden 6 takim gecelik koydum benboshayallersmile
Slm canim hosgeldin a.s.
Bugun kaynattik baya sabahtir ama simdi kimseden ses cikmiyo :umursamaz:
Ben iyiyim sukur yorgunluk coktu oturuyomm bilmiyorumkismile
Sen nasilsin canim naptin sabahtir anlat bakalimm zemuszemus
slm haziran anneleri bende kısmetse haziran da anne olucam bu ikinci anneligim oglum 15 aylık ocak 2009 dogumlu genelde 2009 ocak annelerindeyim size de bir merhaba diyim istedim 30. haftadayımilk oglum sezeryan oldugu için bu da sezeryan olucak dogum temmuz gözüküyo ama haziran sonu alıcak doktor ögretmenim bu arada gebelik sekerim var insülin kullanıyorum mafoldumben32. hafta da izne ayrılcam :ecrin_bebek:tanıttım kısaca kendimi artık cok takılırım buralara size bir sorum var izne ayrılırken ne lazım32 ye girildiginde mi yoksa 32 bittiginde mi ayrılmamız gerek
normal dogum yaparsam kesınlıkle gecelık koymayıı dusunuyorum 2 tane pijamada cıkarken ii olur bakcaz artık bu arada sen izmirdeymışın neresındesın
Slm canim hosgeldin a.s.
Bizim burda sezeryan dogumda 7 gun kaliniyo canim o yuzden 6 takim gecelik koydum benboshayallersmile
oh ne güzel ya burda normal 1 sezeryan 2 gün
Slm canim hosgeldin a.s.
Bugun kaynattik baya sabahtir ama simdi kimseden ses cikmiyo :umursamaz:
Ben iyiyim sukur yorgunluk coktu oturuyomm bilmiyorumkismile
Sen nasilsin canim naptin sabahtir anlat bakalimm zemuszemus
ben geldim naber ne kaynatıyonuz bakiim mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben de 2 gecelik 2 de pijama koydum,fazla koydum gibi ama bulunsun sempatiksalakcinni
ben de 2 gecelik 2 de pijama koydum,fazla koydum gibi ama bulunsun sempatiksalakcinni
ben izmir bahçelievlerdeyim canım adı bahçelievler geçiyor ama bozyaka ssk hastanesi biliyorsan işte tam oradayım :) ya sen neredensin?
ben cokkk yoruldum bugun giremedim hiç yazlıga gittik temizlemeye eşim abim babam ben
orda da internet yok aklım sizdeydi walla
sedefffffff hoş gelddiiiiiiiiinnn
ben izmir bahçelievlerdeyim canım adı bahçelievler geçiyor ama bozyaka ssk hastanesi biliyorsan işte tam oradayım :) ya sen neredensin?
ben cokkk yoruldum bugun giremedim hiç yazlıga gittik temizlemeye eşim abim babam ben
orda da internet yok aklım sizdeydi walla
sedefffffff hoş gelddiiiiiiiiinnn
biliyorum canım bozyakayı bende bornovadayım nerde dogum yapacaksın
sezeryan olacak senaycım,dediğin gibi tedbirli olmak lazım..valla canım fazla olması daha iyi aslında hertürlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir. senın bellımı nasıl dogum yapacagın
selammm canımmmmm nasılsınn
yok yok fazla degıl bence normal çünkü Allah korusun kanama olur bir şey olur yedek lazım
Benim doktorumun çınarlıyla anlaşması varmıs orada yapmayı planlıyorum.
senin yerin belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?