2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin pamiğimmmmm

siz de iyi bakın kendinize. görüşürüzzz

hoş geldiinnnn nasılsınn

Hosgeldin canim a.s.

hoş geldin prenses niye elin boş geldin kısslmaz:lmaz:

hoşbulduk kızlarrrrrrr çok saolun

Kızlar sormayın başıma geleni bugün hastaneye gittim randevüm saat 10daydı
ama annemler sabah erkenden gidiyor diye bi daha gidemem diye takıldım arkalarına gttim
nerden gitiiim çok fenalaştım hastanede bir göz ağrısı baş gösterdi başım bide üstüne midem bulanmaya başladı nerdeyse bayılıcaktım okdar kötü oldumki anlatamam size çıktım bişeyler atıştırdım midebulantım dahada artttı neyseki ordan rica ettik sekterere önce girdim randevüma yoksa 10 a kadar napardım iç bilmiyorum :1no2: ama test aç karnına yapılıyormuş ben bişeyler yemek zorunda kaldım bilseydim erken girebileceğimi yemezdim yine ama dayanamadım artık dışarıya çıkmya korkuyorum kızlar neden böle oluyor ya bilmiyorumkismile

he bu arada sağlık ocağına uğradım hemen bebeğin kalp atışlarını dinlemek için onda bi sorun varmı diye çok hızlı atıyordu yavrumun kalbi normalden çok korktu kızlar öle korktumki geldiğimde bir yattım sabah 10dan beri daha kalkmadım yataktan eyvahedigeldismile yeterlki ona bişey olmasın

Hehe deneyimli annem benim iste böyle bilgilendir bizii sen bunun icin aramizdasin :CüvCüv:

Talar caim naptin cizelgeyi ekleyemedinmi asagiya linki yaziyorum orayi direkt tikla ticker yeri var oraya özel mesajla verdigim ticker linki ekle.

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile

Canim uzme kendini doktor kontrol etti nasil olsa bebegini kötü bi durum olsa söylerdi o sana.Arada oluyo böyle hepimize son aylardayiz artik boshayallersmile
Icini ferah tut canim dinlen bol bol yorma kendini :ecrin_bebek:

Canim uzme kendini doktor kontrol etti nasil olsa bebegini kötü bi durum olsa söylerdi o sana.Arada oluyo böyle hepimize son aylardayiz artik boshayallersmile
Icini ferah tut canim dinlen bol bol yorma kendini :ecrin_bebek:

yok canım doktoruma gözükmedim bende triod için yani gutar için t3 t4 testimi yaptırmak için başka hastaneye gittim orda böle oldum ondan eve gelir gelmez eve girmeden sağlık ocağına uğradım sizce gitmelimiydim doktoruma sağlık ocağındak hemşire dinlen tedirgin olma o da etkiniyor dedi geldiğimden ber yatıyorum işte :kedi:

Talar cok guzel olmus canim tickerin iyi gunlerde kullan insallah leylek evinize biran önce saglikli bi sekilde getirir oglusunuzu:Saruboceq:

pamiğim aynen sılanın söylediği gibi. o yüzden ben bir haftadır kalkamıyorum yerimden. bulatı başdönmesi. boğazım tahriş oldu artık. ama doğal. bebişin iyi olsun yeter. sen de dinlenmeye devam et. çok geçmiş olsun canım benim

Canim guatr rahatsizligi bende de var.Zaten normalde ben cok yoruldummu kalbim durcak gibi atar ve cok halsiz kalirim guatrdan dolayi.
Ben hamilelikte gittim doktor hamilelikte yapilacak bisey olmadigini guatr da bebege bi zarari olmadigini söyledi.Yanliz vitamin hapini tuz olmasandan kullan dedi.Icinde tuz vitamini olmayan hap bulamadigim icin doktorum vitamin kullanmana gerek yok dedi.
Senin tedirginligin tabiki bebeginide etkiler.Hemsirenin de dedigi gibi dinlen bol bol sen iyi oldugun surece oda iyidir annesi merak etme :ecrin_bebek:

sedef beki hangi markada var biliyo musun o kimyasal. hepsine tek tek bakacak mıyız offf. hem daha kimyasalın adını bilmiyozzz

Canlarim ben biraz disariya cikicam alisveris falan yapar temiz hava alirim az.
Aksama olmadi geceye görüsürüz iyi bakin kendinize opuyorumnanaktan

öz önceki link verdim okuyun bende bugün ikbal gürpınarın programında duymuştum:uhm:

canım dediğin bu tuz olayından anlamadım bişey bennn :uhm: bende vitamin hapı olarak elevti kulandım ama doktor bana bişey sölemedi bizim gibi hastalara A vitamini iyi gelmiyor
diye biliyorum ben...şimdi seni bulmuşken ben anlatayım benim durumumu canım ben bi kaç sene öncesş ameliya oldum bu gutar nodüler guatrdı benim hipo yani az çalışanından
yanlız ameliyattan sonra kullandığım levetirion bana ağır geldi baş ağırsı yapıyoprdu doktora gittiğimde testlerde hormon düzeyleride normal çıkınca bıraktım ben kullanmayı hapı ama şu anda ne durmda hamilelikten dolayı bi artık düşüş varmı bilmiyorum doktorum bana ilk aylarda test yapmıştı normal çıkmış değerlerin demişti ama bi daha yaptırmana gerek var demedi yeni sölüyor bende kızdım tabi lmaz: hemen gittim testimi olmak için tabi aç karnna yaptırmadım ama ne olucak bilmem canım senin ne tür gutarın nodülermi hipomu azmı çokmu çalışlıyor hap kullanıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…