hoşgeldin pamiğimmmmm
siz de iyi bakın kendinize. görüşürüzzz
hoş geldiinnnn nasılsınn
Hosgeldin canim a.s.
hoş geldin prenses niye elin boş geldin kısslmaz: lmaz:
iyi o zaman bişey söyliiim :kedi::kedi::kedi: ıslak mendili dikkat ederek alın içinde bi madde varmış beyin tümörü yapıyomuş e ile başlıyo du unuttum ingilizce araştırın öyle alın içinde o madde olmasın ben yaz gelince yıkıyorum zaten hem pişik de olmuyo cadılar:kedi::kedi:
he bu arada sağlık ocağına uğradım hemen bebeğin kalp atışlarını dinlemek için onda bi sorun varmı diye çok hızlı atıyordu yavrumun kalbi normalden çok korktu kızlar öle korktumki geldiğimde bir yattım sabah 10dan beri daha kalkmadım yataktan eyvahedigeldismile yeterlki ona bişey olmasın
Canim uzme kendini doktor kontrol etti nasil olsa bebegini kötü bi durum olsa söylerdi o sana.Arada oluyo böyle hepimize son aylardayiz artik boshayallersmile
Icini ferah tut canim dinlen bol bol yorma kendini :ecrin_bebek:
niye öyle oldunki canım benim
yok canım doktoruma gözükmedim bende triod için yani gutar için t3 t4 testimi yaptırmak için başka hastaneye gittim orda böle oldum ondan eve gelir gelmez eve girmeden sağlık ocağına uğradım sizce gitmelimiydim doktoruma sağlık ocağındak hemşire dinlen tedirgin olma o da etkiniyor dedi geldiğimden ber yatıyorum işte :kedi:
Canim guatr rahatsizligi bende de var.Zaten normalde ben cok yoruldummu kalbim durcak gibi atar ve cok halsiz kalirim guatrdan dolayi.
Ben hamilelikte gittim doktor hamilelikte yapilacak bisey olmadigini guatr da bebege bi zarari olmadigini söyledi.Yanliz vitamin hapini tuz olmasandan kullan dedi.Icinde tuz vitamini olmayan hap bulamadigim icin doktorum vitamin kullanmana gerek yok dedi.
Senin tedirginligin tabiki bebeginide etkiler.Hemsirenin de dedigi gibi dinlen bol bol sen iyi oldugun surece oda iyidir annesi merak etme :ecrin_bebek:
öz önceki link verdim okuyun bende bugün ikbal gürpınarın programında duymuştum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?