anladim canim yeni dogmus bebekler icin.ötekisini biraz büyüdügündede kullanabilir.aradaki fark bu.benim bildigim bukanarya ben şöyle bişey diyorum 8 aya kadar kullanır ama fazla değil. taşıması daha kolay gibi. ama kararsızım. park yatağın bunlara göre ne avantajı var
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/1843-Baby-2-Go-Besik-8513.aspx
evet bende duydum onu doguma bir ay kala hurma yenilirse dogum kolay oluyormus.anne sütünü de cok artiriyormus.hastane cantama koyucam bende.cokda severim.ama abartmadan.ben ilk zamanlar cok yedim.bana yeme dediler,erken dogum yaparsin demislerdi.hatta bebek dogdugunda damagina biraz hurma sürecekmissin verecekmissiniz.kim verirse onun huyunu alirmis.peygamber efendimiz yeni dogan bebege öyle yapmis.onuda burda okumustum.linki bulursam yollarim.ama simdi cikmam lazim.siz ve bebekleriniz Allaha emanet kalin.görüsürüz
maalesef burdayım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yesica sana mesaj attım aldınmı
bayanlar bir de merak ediyorum bu doğum sonrası korseden alan var mı?
Yesica senden kaçmaz gibi geliyor bana
mutlaka al dedi doğum yapan 2 arkadasım kızların karnını gördüm lömbür lömbürdü korktum walla
park yatağı ilerde oyun parkı olarakta kullanıyorsun canım
anladim canim yeni dogmus bebekler icin.ötekisini biraz büyüdügündede kullanabilir.aradaki fark bu.benim bildigim bu
tamam canim görüsürüz,evt ya ne güzel olur.iyiki karar verdim.sagol canim sende yardimci oldun.silacim yarin birde,öbürgün sanirim buraya ugrayamiyacagim.esim izinli ve bebek icin birseyler almamiz gerekiyor.haber vereyim dedim.sende kendine iyi bak.Görüsürüz canim iyi bak kendine ve bebisine.
Yatak bence cok guzel ilerde icinde oturur oynarda bebesin alirsan haber ver emi opuyorumnanaktan
büyüdüğünde beşiğine geçicez ya. o yüzden farkı sordum. ama taların dediği gibi bir müddet sonra oyun parkı olarak da kullanılabilir.
kızlar ben geldimmmm
anladim canim.benim cikmam lazim.kendinize iyi bakin.görüsmek üzere
tamam canim görüsürüz,evt ya ne güzel olur.iyiki karar verdim.sagol canim sende yardimci oldun.silacim yarin birde,öbürgün sanirim buraya ugrayamiyacagim.esim izinli ve bebek icin birseyler almamiz gerekiyor.haber vereyim dedim.sende kendine iyi bak.
Sedefim hayirdir neyin var canim bugun bi haller var sende ama anlamadim gitti:uhm:
kızlar ben geldimmmm
kızlar ben geldimmmm
sılam beni napıcanız ki kız valla gözlerim doldu haaa benim gibi olan yok ki yani siz hamilelikten bahsedersiniz bundan sonra bide tablo yaptınız sanki tek kaldım gibi yalnız hissettim kendimi artık uzaktan bakarımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?