canim ya alacagim söyle birsey olur herhalde tasinasaya kadar beni idare etsinde gerci tasindiktan sonrada lazimben 3.5 yıllık evliyim 4 ev değiştirdim. üstelik 3 ü şehir dışı. en doğrusu yıka kaldır. ama doğunca nereye koyucam. dolabı falan olmıycak mı.
canım park yatak yerine küçük bi beşik alabilirsin. odada daha az yer kaplar. benim beşik çok büyük mecbur küçük bişey alacam. park yatak zaten bebeğin yatağı kadar oluyo
evet canim böyle birseyde olur iste
birde doğuma yakın hurma yerseniz doğumu kolaylaştırıyormuş bilgilerinize
Hurmami hemen gidip 3-5 kutu hurma almam lazimm kaydirigubbakcemile3
Yeterki dogum kolay olsun hurma agacini bile yerimm :roflol:
tamam canim sagol dikkat ederiz.kızlar park yatak alırken altının sert olmasına dikkat edin ben o yuzden almadım park yatak çünkü ileride onun üzerinde rahat oturamaz ya da ayaklandıgında yürümesi çok zor anca üstüne sert bir sey kestirip koyarsanız mümkün..
ohhh ne güzelllllll.ehhh bizimde cogu gitti azi kaldi diyelim.bende hastahane cantami hazirladim ama bebeginki daha degil onuda önümüzdeki hafta hazirlarim artikbende bebişin herşeyini aldım park yatağını ana kucağını biberonlarını emziklerini kıyafetlerini hepsini yıkadık annemle ütüledik biz hastane çantamızı bile hazırladık primanın bezlerinde indirim varmış iki pakette yenidoğan bezi aldık artık bebişimizi bekliyoruz eksik olan bi o allah hepimizin bebişini kucağına almayı kolay doğumları nasip etsin
Canim surda ne kalmis doguma az daha bekle dogurunca hamileydim dogurdum dersin önce hamilelik islemi yaparlar sonrada dogummm :roflol:
ben sağluıkococağına kontrole gitmiyorum ama kontrol zamanı geçince hemşire arıyo kontrolünüz gelmiş diye bende gelirim diyorum ama geçiştiriyorum
bende bebişin herşeyini aldım park yatağını ana kucağını biberonlarını emziklerini kıyafetlerini hepsini yıkadık annemle ütüledik biz hastane çantamızı bile hazırladık primanın bezlerinde indirim varmış iki pakette yenidoğan bezi aldık artık bebişimizi bekliyoruz eksik olan bi o allah hepimizin bebişini kucağına almayı kolay doğumları nasip etsin
birde doğuma yakın hurma yerseniz doğumu kolaylaştırıyormuş bilgilerinize
Hurmami hemen gidip 3-5 kutu hurma almam lazimm kaydirigubbakcemile3
Yeterki dogum kolay olsun hurma agacini bile yerimm :roflol:
kanarya ben şöyle bişey diyorum 8 aya kadar kullanır ama fazla değil. taşıması daha kolay gibi. ama kararsızım. park yatağın bunlara göre ne avantajı var
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/1843-Baby-2-Go-Besik-8513.aspx
yesica sana mesaj attım aldınmı
aa canım orda mısın sen hemen bakıyorum
kanarya ben şöyle bişey diyorum 8 aya kadar kullanır ama fazla değil. taşıması daha kolay gibi. ama kararsızım. park yatağın bunlara göre ne avantajı var
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/1843-Baby-2-Go-Besik-8513.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?