2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim ya alacagim söyle birsey olur herhalde tasinasaya kadar beni idare etsinde gerci tasindiktan sonrada lazim

birde doğuma yakın hurma yerseniz doğumu kolaylaştırıyormuş bilgilerinize

Hurmami hemen gidip 3-5 kutu hurma almam lazimm kaydirigubbakcemile3
Yeterki dogum kolay olsun hurma agacini bile yerimm :roflol:

ben araştırdım kuranda bile yazıyo yani doğruluk payını sen düşün yani günde iki tane yemek kafiymiş bende başlıyacağım doğuma şurda ne kaldı demi ama

tamam canim sagol dikkat ederiz.

ben park yatağı bir ay önce aldım ama paketinde duruyo daha kurmadım doğumdan sonrada kursak olur zaten açılımı çok pratik

zaten park yatağı uzun süre kullanmaz onlar iki katlı oluyo ya ilerde oyun parkı olarakta kullanırsınız

ohhh ne güzelllllll.ehhh bizimde cogu gitti azi kaldi diyelim.bende hastahane cantami hazirladim ama bebeginki daha degil onuda önümüzdeki hafta hazirlarim artik

Canim surda ne kalmis doguma az daha bekle dogurunca hamileydim dogurdum dersin önce hamilelik islemi yaparlar sonrada dogummm :roflol:

evet oyle diyeyim barı sağlık ocagının yolunu bile bilmiyorum ne yapayım üşeniyorum git sıra bekle..

ben sağluıkococağına kontrole gitmiyorum ama kontrol zamanı geçince hemşire arıyo kontrolünüz gelmiş diye bende gelirim diyorum ama geçiştiriyorum

canım bende sağlık ocagına gitmiyorum ama faydası doğumdan sonra oluyormus orada yaptırmasan bile arayıp aşı zamanını haber veriyorlarmış gelin diye.. Gelmezsen de eve gelip yapıyorlarmıs mutlaka çünkü yeni doğandan sağlık ocakları cok iyi para alıyormus devletten..

aminn canım aminn .. bende dün prima yeni doğan aldım indirimde bu sıra 11 tl ye aldım.

birde doğuma yakın hurma yerseniz doğumu kolaylaştırıyormuş bilgilerinize

evet o işe yarıyormus canım ama sadece hurma değil doğuma bir ay kala keçi boynuzu ve hurma.. Ben zaten keçi boynuzunu vitamin deposu diye 2-3 aydır 2 günde 1 tane yiyorum hurmaya da 2-3 hafta sonra baslarım..

inş. canım hepimizin temennisi kolay sağlıklı doğummm

bi de park yatak alsam ev yataktan geçilmez. bebek yatağı, misafir yatağı, park yatağı kalabalığa tahammülüm yok

bayanlar bir de merak ediyorum bu doğum sonrası korseden alan var mı?

Yesica senden kaçmaz gibi geliyor bana

mutlaka al dedi doğum yapan 2 arkadasım kızların karnını gördüm lömbür lömbürdü korktum walla

evet bende duydum onu doguma bir ay kala hurma yenilirse dogum kolay oluyormus.anne sütünü de cok artiriyormus.hastane cantama koyucam bende.cokda severim.ama abartmadan.ben ilk zamanlar cok yedim.bana yeme dediler,erken dogum yaparsin demislerdi.hatta bebek dogdugunda damagina biraz hurma sürecekmissin verecekmissiniz.kim verirse onun huyunu alirmis.peygamber efendimiz yeni dogan bebege öyle yapmis.onuda burda okumustum.linki bulursam yollarim.ama simdi cikmam lazim.siz ve bebekleriniz Allaha emanet kalin.görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…