en önemli sınavım buydu ama daha dolu sınavım varönümüzdeki hafta cumaya kadar. bu hafta çarşamba ve cuma sınavım yok. yarın 2 tane var bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yesica açıköğretim di demibilmiyorumkismile
canım tecrübe sahibisindir dersle konusunda. geçemesen de diplomayı vereceklermiş sana. bi daha gelme yazacaklarmış üzerine:roflol:
kızlarrrr,geçmişi okuyayım dedim ama imkansız görünüyor:)))
gittik doktora,iyi haber kızım doladığı kordonun bir katını açmış..ama hala bir kat duruyor..kötü haber de suyumuz ne artmış ne eksilmiş ama hala kritik sınırdayız.. böyle giderse normalde olması gereken haftayı beklermişiz ama azalırsa 35.haftada direk sezeryan..ciğer geliştirici iğne verdi,kayınvalidem hemşire,ilk iğnemi yaptı:) yarın 2 doz daha yapılacak..önlem amaçlı verdi,olur da erken doğum yaparsam diye..kan-idrar falan rutin testler yapıldı,bunlar sonmuş,kurtuldum kan vermekten:)
tuvalet dışında kalkmadan yatarsam kızım daha fazla kalacak içimde ama allahın takdiri tabi..
öyle işte haberler..
sizden ne haber? herkes iyi mi?
ben mi?
gittik doktora,iyi haber kızım doladığı kordonun bir katını açmış..ama hala bir kat duruyor..kötü haber de suyumuz ne artmış ne eksilmiş ama hala kritik sınırdayız.. böyle giderse normalde olması gereken haftayı beklermişiz ama azalırsa 35.haftada direk sezeryan..ciğer geliştirici iğne verdi,kayınvalidem hemşire,ilk iğnemi yaptı:) yarın 2 doz daha yapılacak..önlem amaçlı verdi,olur da erken doğum yaparsam diye..kan-idrar falan rutin testler yapıldı,bunlar sonmuş,kurtuldum kan vermekten:)
tuvalet dışında kalkmadan yatarsam kızım daha fazla kalacak içimde ama allahın takdiri tabi..
öyle işte haberler..
öyle işte haberler..
iyi akşamlar listede adın yoksa lütfen kazen'e mesaj at ilgileniyor hemen..
marmara üniversitesi işletme okuyorum
açıköğretimden de sosyoloji
iki üniversite yani :) açıköğretim sınavlarım nisan başındaydı onları atlattım allahtan. şimdi 15 sınavım falan daha var. zaten açıköğretim sınavı 2 günde bitiyo :) ama işletme sınavlarım 2 hafta sürüyo
öyle işte haberler..
kızlar bugun eşim bir biberon almıs ama ilk defa gördüm yumusacık ezilip bükülüo slikon mu neymıs her tarafı ama bi garip adamın hevesi kaçmasın die güzel dedim.. Gerci görünüşü güzel ama bu kaynar mı suya girer mi anlayamadım..
eczaneye yeni gelmiş hep millet aldı bundan bende getirdim son kalanı dedi..
kızlar benim mesajımı okudunuz mu biberonla ilgiliii
inşaalla bebişin vaktinde sağlıcakla dünyaya gelir aman dikkat:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım kalkma sende cok dikkat et o zaten cıkınca oturtmaycak seni sağlıkla zamanında kucagına gelsin inş.. ama sende hep öyle düşün tamam mı
valla canım günboyu aklımdaydın. bu da güzel haber. en azından yaramaz bi katı çözmüş ve suyunda da azalma olmamış. inşallah daha da biyi olacak. iyi gelecekse kalkma yataktan. allah bebişimizi korusun
hadi hayırlı olsun ilk kat çözülmeniz. darısı ikinci katın başına. inşallah suyunda azalma olmaz da vakitlice gelir bebiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?