2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en önemli sınavım buydu ama daha dolu sınavım var önümüzdeki hafta cumaya kadar. bu hafta çarşamba ve cuma sınavım yok. yarın 2 tane var bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım tecrübe sahibisindir dersle konusunda. geçemesen de diplomayı vereceklermiş sana. bi daha gelme yazacaklarmış üzerine:roflol:

kızlarrrr,geçmişi okuyayım dedim ama imkansız görünüyor:)))
gittik doktora,iyi haber kızım doladığı kordonun bir katını açmış..ama hala bir kat duruyor..kötü haber de suyumuz ne artmış ne eksilmiş ama hala kritik sınırdayız.. böyle giderse normalde olması gereken haftayı beklermişiz ama azalırsa 35.haftada direk sezeryan..ciğer geliştirici iğne verdi,kayınvalidem hemşire,ilk iğnemi yaptı:) yarın 2 doz daha yapılacak..önlem amaçlı verdi,olur da erken doğum yaparsam diye..kan-idrar falan rutin testler yapıldı,bunlar sonmuş,kurtuldum kan vermekten:)
tuvalet dışında kalkmadan yatarsam kızım daha fazla kalacak içimde ama allahın takdiri tabi..
öyle işte haberler..
sizden ne haber? herkes iyi mi?

inşaalla bebişin vaktinde sağlıcakla dünyaya gelir aman dikkat:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım kalkma sende cok dikkat et o zaten cıkınca oturtmaycak seni sağlıkla zamanında kucagına gelsin inş.. ama sende hep öyle düşün tamam mı

valla canım günboyu aklımdaydın. bu da güzel haber. en azından yaramaz bi katı çözmüş ve suyunda da azalma olmamış. inşallah daha da biyi olacak. iyi gelecekse kalkma yataktan. allah bebişimizi korusun

marmara üniversitesi işletme okuyorum
açıköğretimden de sosyoloji
iki üniversite yani :) açıköğretim sınavlarım nisan başındaydı onları atlattım allahtan. şimdi 15 sınavım falan daha var. zaten açıköğretim sınavı 2 günde bitiyo :) ama işletme sınavlarım 2 hafta sürüyo

alatariell kazen e özelden bilgilerini gönderdin mi hazian anneleri listesi için

CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUinşaallah kurtulursun hepsinden bigün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi hayırlı olsun ilk kat çözülmeniz. darısı ikinci katın başına. inşallah suyunda azalma olmaz da vakitlice gelir bebiş:)

canım güzel bişey bahsettiğin markası nuby diye biliyorum ve kaynatılıyo. tamamen silikon. nette bak istersen

kızlar benim mesajımı okudunuz mu biberonla ilgiliii

evet ben okudum kız ağzına almaın kııııııııııız sen o bebişin dudacıklarını öp öp o cici uyur onu emerse hepten acıkır annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet nuby tamamen silikon kullanayım o zaman demi.. kaynatılması iyi oldu benim için bu sıralar cok alınmıs bu aklınızda bulunsun

inşaalla bebişin vaktinde sağlıcakla dünyaya gelir aman dikkat:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım kalkma sende cok dikkat et o zaten cıkınca oturtmaycak seni sağlıkla zamanında kucagına gelsin inş.. ama sende hep öyle düşün tamam mı

valla canım günboyu aklımdaydın. bu da güzel haber. en azından yaramaz bi katı çözmüş ve suyunda da azalma olmamış. inşallah daha da biyi olacak. iyi gelecekse kalkma yataktan. allah bebişimizi korusun

hadi hayırlı olsun ilk kat çözülmeniz. darısı ikinci katın başına. inşallah suyunda azalma olmaz da vakitlice gelir bebiş:)

çok sağolun kızlar:1hug::1hug::1hug::1hug:
olumlu düşündükçe güzel şeyler olacak inanıyorum..bebiş öncesi tatil gözüyle bakıyorum bu yatma işine:)
kayınvalidemdeydik,eve geldik hemen koştum bilgisayara,kızlara haber vermem lazım diye:)) buradaki enerji bana çok iyi geliyor,iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…