2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimiz birbirimize destek olmaya calısıyoruz yalnız korktugum yakında sosyal hayatımız tamamen biticek

bende bir yere gittim mi hemen döneyim bakayım size diye dşünüyorum

evet nuby tamamen silikon kullanayım o zaman demi.. kaynatılması iyi oldu benim için bu sıralar cok alınmıs bu aklınızda bulunsun

evet çok da güzel bişey. gönül rahatlığıyla kullan. ben de şimdilik nuk damaklı ve dr. browns aldım. 3. alsam onu alacaktım. ama alabilirim de sempatiksalakcinni

Hepimiz birbirimize destek olmaya calısıyoruz yalnız korktugum yakında sosyal hayatımız tamamen biticek

bende bir yere gittim mi hemen döneyim bakayım size diye dşünüyorum

vereliniortak aynen kızlar

kızlar nedenbilmiyorum ben biberon fikrinden çok soğudum almicam
çooook gerekirse alırım bi tane

canım ben de yesica gibi iki tane aldım fazla degıl dediğim gibi etrafımda 3 tane yeni doğum yapmıs tanıdıklar var hepside o küçük biberonlardan almış minicik ve kullanıyorlar bebek sütü veriyorlar anne sütünün yanında

inş.. biz hep anne sütü ile besleriz yavrularımızı ama temkinli olmak istedim ben hastane için..

e ikinci biberonda şimdi üstüne baktım +3 ay diyor kocaman birsey zaten..

kızlar nedenbilmiyorum ben biberon fikrinden çok soğudum almicam
çooook gerekirse alırım bi tane

alma kız valla 2 tane bebişimi emziksiz biberonsuz büyüttüm bebişler siz vermeyince aramıyolar bide bıraktırması cabasıyerimseniben

hele benim dr.bronwnsu görseniz eşim ancak 18 yaşında kullanır diyordelikafadulden

hemen dalayım konuya,biberonu dr brownsdan aldık hani şu gaz yapmayandan..iki tane de bi arkadaşımız y.dışından getirmiş aventin biberonu ama nasıl kullanacağımızı çözemedik:)))))))
biberonun tabanı yok,boş silindir gibi,pet bardaklar var onu içine monte etmemiz gerekiyormuş,hiijyen için kullan at yapmışlar ama biz yapamadık ki atalım:))))
bi iki yerde sordum sizde böle bişi var mı diye,öylece bakakaldılar,hiç görmedik diye:)))
bilen duyan varsa söylesin:)))
emzik de bir nuk bir avent bir de bebedor aldım,bayılırım emzik emen çocuklara inşalllah emer kuzucuğum..

canım iyi ya işte hi eskimiycek biberon:) aventin sitesine bak görürsün mutlaka aynısını

evet bendeki bu nuby de anti kolit ama anlayamadım altında delikler mi var e ordan hava girerse iyice gaz olmaz mı?

bir de bebedor nasıl sizce yani ürünlerii

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

kız inşaallah sütün yeterde 6 ay emzirirsin sonra da çorbalara geçersin kızım 8 aylık pilav bile veriyom yavaş yavaşdaha çok arttırıyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet bendeki bu nuby de anti kolit ama anlayamadım altında delikler mi var e ordan hava girerse iyice gaz olmaz mı?

bir de bebedor nasıl sizce yani ürünlerii

emziğin tabanında delik var bebek emerken arada bırakır ve dışardan hava alır. çünkü içerde kalmaz ve süt gelmez buyüzden. hava deliği sayesinde hava geçişi sağlanır ve gaz olayı en aza indiilir

baktım şimdi ama göremedim,çakma avent bu herhalde,y.dışından diye keklemiş bizi arkadaşımız:)))))

yok canım olur mu öyle şey. istersen detaylı fotolarını çek yolla bi ara bakıyım. bu konularda azcık çözümcüyümdür de. yardımcı olmaya anlamaya çalışırım

yok canım olur mu öyle şey. istersen detaylı fotolarını çek yolla bi ara bakıyım. bu konularda azcık çözümcüyümdür de. yardımcı olmaya anlamaya çalışırım

komple biberonu bardağı falan yollayayım,kurtulayım bu dertten:))))
süt saklama kabı galiba,sütü saklayıp sonra da doğrudan biberona takıp kullanmak için anladığım kadarıyla..
aksesuar olarak güzel görünüyor
yarın çekeyim fotosunu,bi el at canımmm:)

iyiki varsın yesica walla arastırmacı hamişimiz bizim,

iyigeceler kızlar:a015:

iyi geceler..

kız inşaallah sütün yeterde 6 ay emzirirsin sonra da çorbalara geçersin kızım 8 aylık pilav bile veriyom yavaş yavaşdaha çok arttırıyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıııız var ya ben 7 aylıkken avuçlarımla sıkarak ve emerek köfte yermişim tulumba tatlısı yermişim. çok severmişim. benim annem bana ek mama falan vermemiş hiç. valla çok dasağlıklı bi bebekmişim. o mamaların içindeki katkı maddeleri beni düşündürüyo açıkçası. her ne kadar sağlıklı dense de doğal yolu varken gidip içinde kimyasal olan bişeyi bebişime vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…