2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yorumun için teşekkürler canım evet bende öyle diyorum zaten herşeyin başı sağlık bide benim yaramaz 6 yıl sonra gelince eeee bizde biraz nazlı oluyoz işte zemuszemus

evet canım bende 2004 yılında evlendim,bizimde ilk bebeğimiz,zaman uzun olunca daha nazlı oluyoruz galiba..

Bende enson 1 hafta önce tartildigimda +16 kilo fazlam vardi simdi tartiya cikmaya korkuyorumeyvahedigeldismile

hamilelik hem çok zor geçiyor hemde hamilelik dönemi çok güzel duygular içinde oluyorsun.ne bilim kendini bi başka ve mutlu hissediyosun.hele o bebişi kucağına alacağını düşününcede dünyalar senin oluyo.ben 2.ciye hamile kalmadan önce imrenerek arkadaşlarıma ilkindeki o 9 aylık süreci anlatırdım şimdi yine o süreçteyim vayy beee insanın inanası gelmiyo ne çabuk geçti zaman akannehir

Canim dogumdan sonra 10 kilosu 1 ay olmadan kendiliginden gidiyor zaten hic kafana takma kiloyu.Seninde dedigin gibi belkide en zorlu yönü uykusuz gecelerr olucak ama insallah bebeklerimiz uslu olurlarda hic uzmezler bizi :ecrin_bebek:

Canim aslina bakarsan bu buyuk lutuf icin cektiklerimiz devede kulak kalir.Bizler saglikli anne baba adaylariyiz sukurki hic ugrasmadan anne baba olabildik.Simdi dunyada o kadar cok anne baba olmak icin servetler ortaya dökenler varki onlari gördukce ve duydukca kiziyorum kendime.Ufakl tefek agrilar icin miz miz ediyorum diye.
Bi arakadasim var 10 yillik evli hala cocuklari yok gecen gördüm arabalarini satiyolarmis tup bebek yaptirabilmek icin ve dahada ustune kredi cekmemiz lazim dedi uzuldum ama icimden de kendi halime sukrettimm boshayallersmile
Bu gunlerin tadini doya doya cikarmak lazim hele ben gibi bidaha cocuk dusunmuyosan:CüvCüv:

bende haziran annesi olucam.listeye benide eklermisiniz.53 kilo ile hamile kaldım,son adet tarihim 28 ağustos tahmini doğum tarihim 4 haziran.kızımıza düşündüğümüz isim ADA İLYA.

Canim sat tarihlerimiz ayni bi arkadasimiz daha var bizimle ayni satta.Gecen onu konusuyoduk bakalim kim önce dogum yapcak diye 3 olduk simdi sattas bakalim kim önce dogum yapcak
Ama senin kiz oldugu icin senin önce yapma ihtimalin yuksekk kizinin adida cok guzelmiss :hulya:

Bilgilerini kazen e yollarsan o ekler caim listeyee :ecrin_bebek:

evet bende düşünmüyorum ama yinede büyük konuşmayım.nolur nolmaz.evet seninde dediğin gibi çevremde o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen varki ama olmuyor da olmuyor.birisi kızkardeşinin bebeğini yani yeğenini kokluyor ve ağlıyordu.ben bu kokuyu hiç hissetmicem hissedemicem diye.ohhh cennet gibi kokuyor sanki diyor ve dua ediyor :gitme:..Allah hayırlı evlatlar versin bizlere

Son düzenleme:
Kendi kendime yaziyorum kimsecikler yok herhalde :1ninca:
Neyse isim var az yapim birazdan gelirim insallah sizde gelmis olursunuzz

slm benımde kızım olacak tahmını dogum 28 haziran ama ben bu gidişle işte doğuracagım herhalde :)))

slm benımde kızım olacak tahmını dogum 28 haziran ama ben bu gidişle işte doğuracagım herhalde :)))

aaa merhaba çalışıyomusun şuan.? bu arada benimde kızım olacak.tahmini doğum tarihi 28 haziran benimde.ama sezeryan olacağı için 20 si gibi doğar

selam haziran anneleri nasılsınız bi selam edem dedim okuldan yeni geldim yorulmuşum

Bu kizlar nerde ya bugunnn dun bu saatlerde sohbetin belini coktan kirmistik simdiyse topik sinek avliyo :umursamaz:

Bu kizlar nerde ya bugunnn dun bu saatlerde sohbetin belini coktan kirmistik simdiyse topik sinek avliyo :umursamaz:

walla bende anlamadım.bazıları arada geliyo altta bi isimleri görünüyo hiç bişi yazmadan gidiyolar.birde yazdıklarımın cevabını alamadım bugün hiç :mymeka:

sedef niye yazmıyosun? napıyosun? heeey alooooooo :mymeka:

iyigünler çok canım sıkılıyo kızımda huzursuz diş çıkacak galiba ne yazayım bilmiyorum bu topik bana yaramadı mı ne hiç yazasım gelmiyo:1no2::1no2::1no2:

iyigünler çok canım sıkılıyo kızımda huzursuz diş çıkacak galiba ne yazayım bilmiyorum bu topik bana yaramadı mı ne hiç yazasım gelmiyo:1no2::1no2::1no2:

ya bu topik bana yaramadı niye diyosun yaaa üzüldüm walla şimdi benneyaptımki belkide diş çıkaracaktır canım atlatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…