2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gecelik aldın mı bakiim sen gelince canlandım sanki:asigim:

kızlar gece geç uyuyup sabah erken kalkınca sersemledim,birkaç kez uyumayı denedim ama zırt pırt uyanınca aptal gibi oldum o yüzden bugun kimseyi baymayayım diye arada bakıp çıkıyorum ama pek sakin bugun herkes..

evet valla benim elimde yazmıyo daha doğrusu yazasım gelmiyo bilmiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2::1no2:

kız gerçekten üzüyosun beni lütfen sedefcim :çok üzgünüm:

ayyyyyyy canım inan ne seni ne de başkasını üzmek için söylüyorum bilmiyorum yazasım gelmiyo çok cansız bi halim var bitkinimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

yok bu böyle olmaz ki canlan kendine gel.evde can sıkıcı bişeymi oldu? yoksa kız huzursuz olduğu içinmi? yada biz konuşa konuşa konuşacak konu kalmadı ondan yazasımız yok belkide :teselli:

yok bu böyle olmaz ki canlan kendine gel.evde can sıkıcı bişeymi oldu? yoksa kız huzursuz olduğu içinmi? yada biz konuşa konuşa konuşacak konu kalmadı ondan yazasımız yok belkide :teselli:

yok ya evde bişey olduğu çok şükür ma bilmiyorum zaten buraya bakanda gitmiş:1closedeyes:

neyse kocişle şöyle bi tur atalım da genndüme geliyim şimdilik hoşcakalın canlar:icecream:

selam kızlarrrrrrrr ben geldimmm nerdesinnnn yeni girdim eve kocis gelir 15- dk ya bi yemek uydurup geliyorummmmmmm

dun kocis en son kadınlar kulubunden cıkıp benle ilgilenebilcen mi diye isyan ettiiiiii

not Lara da gecelikler acayıp ucuzlamıs %50 indirim yapmıslar ben 3 tane aldım bir de sabahlık aldımmm yesica özellikle sana duyrulur bir bak..

iyi akşamlar.. Evet Haziran Anneleri olarak pek bir hızlı olduk kendimiz bile takip edemiyoruz

fazla bırakma biziiiii

su evın toparlanma ısını halledebılsem bırakmıycam hıc ama malesef dolapları yenıden elden gecırıyorum bı dunya utu var yapılacak vs vs.. eyvahedigeldismile
ılk ayrılma olayını vs anlayamamıstım bunuda anlamdım ...ılgınc hazıran annelerı sevılmıyor galıba burada :umursamaz:

Slm kizlar aksam bu saatler oldumu bitiyorum ya resmen.Yine elim ayagim tutmuyoooo bi turlu atlatamadim gitti su uzerimdeki agirligi mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…