hosgeldınız hanımlar... :)iyi akşamlar kızlar akşamınız iyi olsunzemuszemus
gene anlaşılan herkes dizi izliyoCADIARZU
kesin dizi izliyolarvereliniortak
:) olabılır...
talar sendede hıc sıskınlık oluyormu ya nefes alamayacak gıbı ..gaz var sanırım ama baska bısıymı dıyede korkuyorum cok kotu hıssedıyorum kendımımafoldumben
ilk ayrılma kapandı gitti canım bizde anlayamadık gerci şimdi herkes cok iyi aman nazar degmesin genelde bu saatte dolu olurdu burası ama hayırdır..su evın toparlanma ısını halledebılsem bırakmıycam hıc ama malesef dolapları yenıden elden gecırıyorum bı dunya utu var yapılacak vs vs.. eyvahedigeldismile
ılk ayrılma olayını vs anlayamamıstım bunuda anlamdım ...ılgınc hazıran annelerı sevılmıyor galıba burada :umursamaz:
canım dikkat et iyice dinlen belki tansiyondan da kaynaklanıyor olabilir..Slm kizlar aksam bu saatler oldumu bitiyorum ya resmen.Yine elim ayagim tutmuyoooo bi turlu atlatamadim gitti su uzerimdeki agirligi mirmirmirmir
iyi akşamlar kızlar akşamınız iyi olsunzemuszemus
kesin dizi izliyolarvereliniortak
kızlar herkes dizi izliyor galiba:)
geliyorum gidiyorum bir sessizlik..
bu arada iğnemi oldum az önce,aman suyunuza dikkat edin fıstıklar,sırf az diye yatmaktan telef olduğum yetmedi bir de ciğer geliştirici iğneler çok acıtıyor,2 tane yedim yürüyemez oldum:)))
minik kelebeğim için değer tabi
kızlar herkes dizi izliyor galiba:)
geliyorum gidiyorum bir sessizlik..
bu arada iğnemi oldum az önce,aman suyunuza dikkat edin fıstıklar,sırf az diye yatmaktan telef olduğum yetmedi bir de ciğer geliştirici iğneler çok acıtıyor,2 tane yedim yürüyemez oldum:)))
minik kelebeğim için değer tabi
yok canım bende şişkinlik olmuyo akşam yemeklerden sonra maden suyu içiyorum bayağı rahatlatıyo bide krampları engelliyomuşyerimseniben
selammm
az sabret canım iğnelere bebişin içinnn kucagına aldın mı unutulur gider yeter ki sağlıkları yerinde olsunn
evet bugun burası bir garip anlayamadım yesica da yok
cok cok gecmıs olsunnn...
kendımı su an patlayacak gıbı hıssedıyorum ben senağlama
çok geçmiş olsun essra bi şikayetin olmuşmuydu suyun azalmasıyla ilgili yoksa tesadüfmü öğrendin?
bu kızlar nazlı oluyo zaten rabbim sağlıkla versin kucağımıza inş..annesi sende dinlenirsin artık doğuma kadar tempolu günler bizleri bekliyo çünkü..
canım çok teşekkür ederim..
şikinlik bende de oluyor bazen,soda içmek ve kısa bir yürüyüş çok iyi geliyor..dışarı çıkamıyorsan balkonda açık havada birkaç tur at,iyi gelir..
tesekkurler hemen balkona cıkıcam...:sinifsinif:
Selam kizlar biz de bugun dopplere gittik.hersey gayet yolundaymis.doguma hazirlaniyor yavas yavas,artik dönmüş bile,ama gobek kordonunu 2 defa boynuna dolamis benim yaramaz.
esraaa merhaba ankara dasınız herhalde sizde.bende ankara dayım.hangi doktora takibinizi yaptırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?