günaydın fıstıklar :)
dün gece geç uyudum,sabah da 6:30 da uyandım,kardeşim izmire döndü..kaldım evde yalnız :gitme:
uykusuzluktan bayılıyorum,sızmak üzereyim -tatlicadiarzu-
azıcık uyusam bomba gibi olurum,şansımı deneyeyim bari:)
nasıl geçio bakalım hamileliğiniz, nasılsınız buğün
Merhaba,
Bir öneride bulunabilirmiyim ? Kaç kiloda hamile kaldığınız değilde hamilelik sürecinde kaç kilo aldığınızı tabloda versek daha mantıklı olmaz mı ? Sadece öneri tabi...
Merhaba,
Bir öneride bulunabilirmiyim ? Kaç kiloda hamile kaldığınız değilde hamilelik sürecinde kaç kilo aldığınızı tabloda versek daha mantıklı olmaz mı ? Sadece öneri tabi...
bende haziran annesi olucam.listeye benide eklermisiniz.53 kilo ile hamile kaldım,son adet tarihim 28 ağustos tahmini doğum tarihim 4 haziran.kızımıza düşündüğümüz isim ADA İLYA.
slm arkadaşlar bende haziran annesi olucam inşallah bende 82 kiloyla hamile kaldım şimdi 96 kiloyum ama ben mecburi 2 ay sürekli yattım ve o 2 ayda 6 kilo aldım amaaaaaaaaaaaaaaan olsun alalım yeterki bebişerimiz sağlıklı olsunlarda veririz nasıl olsa doğumdan sonra dimi ama uykusuz geceler ahhhhhhhhhh geceler senli vede uykusuz gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tabi canım bebeğinin sağlıklı olması çok önemli.ayrıca 14 kilo almışsın zaten bence çok değil.kilolu hamile kaldığın için kulağa fazla geliyor ama ben senden hada çok aldım.16 kilo aldım şimdiden.):roflol:
mrb haziran anneleri bizde dün kızımızı görmeye gittik 1535 gr olmuş doktor durumu gayet iyi dedi bende 10 kilo aldım benim doğumu 24 haziran dedi 4-5 gün geriden geliyor çünkü kızımız. ama olsun sağlıklı bi şekilde kucagımıza alalımda 4-5 gün gec olsun napalım inş. hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavusuruz
mrb canım ohhh ne güzel maşallahbenden 10 gün sonra seninde doğumun demekki benimde olmuştur 1 bucuk kilo yaramazım ayy hadi inşallah benimde ilk aylarda 2 hafta geriden geliodu şimdiki doktorum gayet normal adet tarihinle uyumlu dedi yani 29 haftalıkken 31 haftalık olduk birden inşallah bizimde herşey yolundadır bizimde perşembe günü rutin kontrolumuz var bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:
mrb haziran anneleri bizde dün kızımızı görmeye gittik 1535 gr olmuş doktor durumu gayet iyi dedi bende 10 kilo aldım benim doğumu 24 haziran dedi 4-5 gün geriden geliyor çünkü kızımız. ama olsun sağlıklı bi şekilde kucagımıza alalımda 4-5 gün gec olsun napalım inş. hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavusuruz
bakalım bende bu cumayı dört gözle bekliyorum bebişimi görcem.29 haftalıkta normal ağırlığı ne kadardır acaba? ya kızlar bide bu gece göğüs kafesimin üstündeki derinin sürekli gerildiğini ve acıdığını hissettim düzgün uyuyamadım çok kötü ama yaaaaaaaa benneyaptımki
mrb canım ohhh ne güzel maşallahbenden 10 gün sonra seninde doğumun demekki benimde olmuştur 1 bucuk kilo yaramazım ayy hadi inşallah benimde ilk aylarda 2 hafta geriden geliodu şimdiki doktorum gayet normal adet tarihinle uyumlu dedi yani 29 haftalıkken 31 haftalık olduk birden inşallah bizimde herşey yolundadır bizimde perşembe günü rutin kontrolumuz var bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?