2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın fıstıklar :)
dün gece geç uyudum,sabah da 6:30 da uyandım,kardeşim izmire döndü..kaldım evde yalnız :gitme:
uykusuzluktan bayılıyorum,sızmak üzereyim -tatlicadiarzu-
azıcık uyusam bomba gibi olurum,şansımı deneyeyim bari:)

günaydın canım , dinlen sen biraz

Merhaba,
Bir öneride bulunabilirmiyim ? Kaç kiloda hamile kaldığınız değilde hamilelik sürecinde kaç kilo aldığınızı tabloda versek daha mantıklı olmaz mı ? Sadece öneri tabi...

Merhaba,
Bir öneride bulunabilirmiyim ? Kaç kiloda hamile kaldığınız değilde hamilelik sürecinde kaç kilo aldığınızı tabloda versek daha mantıklı olmaz mı ? Sadece öneri tabi...

olabilir tabii....Arkadaşlar sizce??? bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Merhaba,

Malesef çok yorucu olur sizin için, çünkü aldığımız kilolar hergün değişiyor:)
belki doğumdan sonra böyle bir ekleme yapılabilir..

bende haziran annesi olucam.listeye benide eklermisiniz.53 kilo ile hamile kaldım,son adet tarihim 28 ağustos tahmini doğum tarihim 4 haziran.kızımıza düşündüğümüz isim ADA İLYA.

slm arkadaşlar bende haziran annesi olucam inşallah bende 82 kiloyla hamile kaldım şimdi 96 kiloyum ama ben mecburi 2 ay sürekli yattım ve o 2 ayda 6 kilo aldım amaaaaaaaaaaaaaaan olsun alalım yeterki bebişerimiz sağlıklı olsunlarda veririz nasıl olsa doğumdan sonra dimi ama uykusuz geceler ahhhhhhhhhh geceler senli vede uykusuz gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tabi canım bebeğinin sağlıklı olması çok önemli.ayrıca 14 kilo almışsın zaten bence çok değil.kilolu hamile kaldığın için kulağa fazla geliyor ama ben senden hada çok aldım.16 kilo aldım şimdiden.):roflol:

mrb haziran anneleri bizde dün kızımızı görmeye gittik 1535 gr olmuş doktor durumu gayet iyi dedi bende 10 kilo aldım benim doğumu 24 haziran dedi 4-5 gün geriden geliyor çünkü kızımız. ama olsun sağlıklı bi şekilde kucagımıza alalımda 4-5 gün gec olsun napalım inş. hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavusuruz

yorumun için teşekkürler canım evet bende öyle diyorum zaten herşeyin başı sağlık bide benim yaramaz 6 yıl sonra gelince eeee bizde biraz nazlı oluyoz işte zemuszemus

mrb canım ohhh ne güzel maşallah benden 10 gün sonra seninde doğumun demekki benimde olmuştur 1 bucuk kilo yaramazım ayy hadi inşallah benimde ilk aylarda 2 hafta geriden geliodu şimdiki doktorum gayet normal adet tarihinle uyumlu dedi yani 29 haftalıkken 31 haftalık olduk birden inşallah bizimde herşey yolundadır bizimde perşembe günü rutin kontrolumuz var bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:

bakalım bende bu cumayı dört gözle bekliyorum bebişimi görcem.29 haftalıkta normal ağırlığı ne kadardır acaba? ya kızlar bide bu gece göğüs kafesimin üstündeki derinin sürekli gerildiğini ve acıdığını hissettim düzgün uyuyamadım çok kötü ama yaaaaaaaa benneyaptımki

Slm kizlar...

Canim masallah kizin kocaman olmus Sende cok fazla kilo almamissin.Dogum tarihi ne zaman olursa olsun canim bosver saglikla gelsinde dunyaya 3 gun önce 5 gun sonra hic farketmezz :ecrin_bebek:

Cuma gunu gelmek bilmez artik benimde haftaya carsamba randevum :ecrin_bebek:
Ben 28+3 ken bebegim 1100 gr di canim seninkide o civarlarda olur herhalde.
Canim artik bebisler buyudukce karin iyice geriliyo ve gögüs kafesinde bu tur rahatsizlikla duyman normal.Ben son 1-2 haftadir rahatim sanirim oglum yavas yavas asagiya iniyo

Bu doktorlar neye göre bebegin geriden geldigini söylüyo acaba kilosuna göremiCADIARZU
Benim ikinci hamileligim hic duymadim doktorumdan böyle bisey.Bebekler bazen kucuk oluyoken birden toparlayabiliyo iste kendini bence acele etmemek lazim 2 hafta geri olan bebek birden normal haftasina dönuverir iste sende oldugu gibi canim.
Persembe gunu insallah doktordan guzel haberler getirirsin canim bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…