2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alatariell canım ya çok geçmiş olsun. git saçlarını kurut, kahvaltını yap hadi bekleme bualarda sefil olduk zaten:)
saçlarım kurumuş amaaaa bi tuhaf dalga dalga olmuş ve yukarıya doğru nası uyumuşsam....

git ama çift maaş iste :roflol:
evet çok mantıklı

kızlar şeker alan yok muu

ben galiba şeker almiycam gereksiz geliyo bana. ne yapcaz ki o şekeri. ben doğuruyom bana şeker getirsinler de yiyim:sm_confused:

bencede biz doğuruyoz bende almayı düşünmüyorum

doğal fönnn olmuş.

var mı öyle şeker getiren düşünceli insanlar

ben aldım şekeri ama içinde lavanta olandan,şekeri yesen şekli bozulur zaten :))
buzdolabına yapışan magnetli olanlardan..tanesi 1liraya geldi,üzereinde çirkin bir bebek biblosu var:)))
pembe tüllü bişi :)
kapı tülü de 9m si 5 liraya aldım:)
ya kızlar benim yüzüm yanıyor,yanaklarım kıpkırmızı olmuş,başka yerimde birşey yok,halsizlik vs bişi de yok,ölçtüm ateşimi kulaktan,37.2 çıktı..
eşimi arasam hemen doktora diyecek..bir duş alsam mı acep?

evet eşim bana kızıyor dönüp duruyomuşum diye. rahatsız oluyo beyefendi ama artık beni anlamasını beklemiyorum. bu kutsal vazifeyi nasıl anlayabilirler ki. yaşamak lazım. yaşayana kadar ben bi kadın olarak bilmiyordum. bulantı bende de var. dayanacaz artık. gayet iyi anlıyorum. allah yardımcın olsun. stres yapma yeter.opuyorumnanaktan

gelenler lavantayı yemesinler:) bilirsin kimisi çok meraklı olur. ateşin normal değil mi canım. yüzünü soğuk sula yıka. yediğin bişeyden de olabilir. bende de olur bazen hiçbişey yokken. ama sen bana bakma.bunlar benim iin normal. ama senin için olmayabilir. eşini değil doktorunu ara derim.

canım bence normal. bazen bana da oluyo öyle. adet görmüyoruz ya azıcık menepozlu gibi oluyoz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…