saçlarım kurumuş amaaaa bi tuhafalatariell canım ya çok geçmiş olsun. git saçlarını kurut, kahvaltını yap hadi bekleme bualarda sefil olduk zaten:)
evet çok mantıklıgit ama çift maaş iste :roflol:
kızlar şeker alan yok muu
saçlarım kurumuş amaaaa bi tuhafdalga dalga olmuş ve yukarıya doğru nası uyumuşsam....
evet çok mantıklı
ben galiba şeker almiycam gereksiz geliyo bana. ne yapcaz ki o şekeri. ben doğuruyom bana şeker getirsinler de yiyim:sm_confused:
saçlarım kurumuş amaaaa bi tuhafdalga dalga olmuş ve yukarıya doğru nası uyumuşsam....
evet çok mantıklı
ben galiba şeker almiycam gereksiz geliyo bana. ne yapcaz ki o şekeri. ben doğuruyom bana şeker getirsinler de yiyim:sm_confused:
kendime kahvaltı tepsisi alıp geliyom ben
sonsuzcum sen geçen bi site vermiştin bebek arabası yorumları vardı. hangisiydi
dur sana bi lazımlık sitesi linki atayım da onu da internetten al:roflol:ben de bilazımlık alacam artık kendime:roflol:
dur sana bi lazımlık sitesi linki atayım da onu da internetten al:roflol:
ayyy....günüm berbat geçiyokızlar yaa..gece sabahakadar döndüm durdum eşimle gece kavga ettim o uyuyo ben ise gözlerime kürdan geçirmişcesine yummadım bile adam sormuyo bile yaa neden uyumuyosun diye sabahda başım dönerek miydem bulanarak kalktım ama felaketim bugün biraz kassılmalarımda var....galiba bundan böyle hep böyle geçicek şikayetlerimiz
dur sana bi lazımlık sitesi linki atayım da onu da internetten al:roflol:
olurrr gelene kadar altıma yapmasam bariikaydirigubbakcemile3
ben aldım şekeri ama içinde lavanta olandan,şekeri yesen şekli bozulur zaten :))
buzdolabına yapışan magnetli olanlardan..tanesi 1liraya geldi,üzereinde çirkin bir bebek biblosu var:)))
pembe tüllü bişi :)
kapı tülü de 9m si 5 liraya aldım:)
ya kızlar benim yüzüm yanıyor,yanaklarım kıpkırmızı olmuş,başka yerimde birşey yok,halsizlik vs bişi de yok,ölçtüm ateşimi kulaktan,37.2 çıktı..
eşimi arasam hemen doktora diyecek..bir duş alsam mı acep?
ben aldım şekeri ama içinde lavanta olandan,şekeri yesen şekli bozulur zaten :))
buzdolabına yapışan magnetli olanlardan..tanesi 1liraya geldi,üzereinde çirkin bir bebek biblosu var:)))
pembe tüllü bişi :)
kapı tülü de 9m si 5 liraya aldım:)
ya kızlar benim yüzüm yanıyor,yanaklarım kıpkırmızı olmuş,başka yerimde birşey yok,halsizlik vs bişi de yok,ölçtüm ateşimi kulaktan,37.2 çıktı..
eşimi arasam hemen doktora diyecek..bir duş alsam mı acep?
aaayyyy ekmeğim de pek güzel olmuşşşşş sabah yatmadan önce koymuştum hala sıcak :)
suss kıs :mymeka: hamileyizz herhalde burda mafoldumben
:umursamaz:
gel sana da yapayıııım alla allaaaaaaa hem gelmiyon hem istiyom diyon. napıcağımı şaşırdıııııııııııımmmmkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?