yesica bu arada dediğim gibi hala sana bugday kepeğinden yollayabilirim canım kabızlık için ben cok memnunum kabızlık problemim hiiiiiiiiççç kalmadı
sılacığım hoşgeldinnnnn.
esra ve blac kızlar ya benim kapı o kadar koyu bi kahve ki. hiçbişey olmaz sanki bu kapıdan.
iiyiiim. gece ve akabinde sabah biraz kötüydüm. sabah 6 da anca uyuyabildim. sonra bi bardak su almaya kalkayım dedim bi sancı girdi. doğuruyorum sandım. su falan hikaye kaldım yattığım yerde öyle. 1 saat oluyo kalkalı işte aslında uyuşukluktan kırılıyom
çayım demlensin... ( 1 saattir demleniyo haaa) kahvaltı yapıcam. sonra evi süpürcem kilimleri sercem. saçlarım ıslak yatmıştım sabah. bütün saçlarım dikelmiş. süslenmem lazım akşam kocişe güzel gözükeyim. fil gibi oldum zaten bari saçım başım düzgün olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar ya bebek şekerlerini hazırladınız mı yardım lütfen bende hazırlamam gerekiyo ama hazır mı alsam annemde biz yapalım diyo ama kararsızım
biraz önce 2007 senesinde yaptığım iş başvurusuna cevap geldi gelin görüşelim diyekaydirigubbakcemile3 gitmeliyim böyle koca göbekle
Kizlar özür ya geldi kacti gibi olcak ama inanin evin halini görseniz sen daha ne duruyon burda diye döversniz beni sempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi isim bitsin gelince bol bol kaynatiriz insallah hihoyyyt:CüvCüv:
biraz önce 2007 senesinde yaptığım iş başvurusuna cevap geldi gelin görüşelim diyekaydirigubbakcemile3 gitmeliyim böyle koca göbekle
alatariell canım ya çok geçmiş olsun. git saçlarını kurut, kahvaltını yap hadi bekleme bualarda sefil olduk zaten:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy alemsin wallahi kıs.temizlikte fazla yorma kendini.dikkat et.süslen hayatım süslen bayanssulusmile
yesicacım blacksiyanın dediği site bu sanırım.budur herhalde izmir dediğine görekaydirigubbakcemile3 ...kids diye ilk sayfada yazıyor
http://www.hellobaby.com.tr/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?