2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bebek şekerlerini hazırladınız mı yardım lütfen bende hazırlamam gerekiyo ama hazır mı alsam annemde biz yapalım diyo ama kararsızım

sılacığım hoşgeldinnnnn.

esra ve blac kızlar ya benim kapı o kadar koyu bi kahve ki. hiçbişey olmaz sanki bu kapıdan.

Kizlar özür ya geldi kacti gibi olcak ama inanin evin halini görseniz sen daha ne duruyon burda diye döversniz beni sempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi isim bitsin gelince bol bol kaynatiriz insallah hihoyyyt:CüvCüv:

iiyiiim. gece ve akabinde sabah biraz kötüydüm. sabah 6 da anca uyuyabildim. sonra bi bardak su almaya kalkayım dedim bi sancı girdi. doğuruyorum sandım. su falan hikaye kaldım yattığım yerde öyle. 1 saat oluyo kalkalı işte aslında uyuşukluktan kırılıyom

yesica bu arada dediğim gibi hala sana bugday kepeğinden yollayabilirim canım kabızlık için ben cok memnunum kabızlık problemim hiiiiiiiiççç kalmadı

canım kalbimi okudun tam yazıyodum sana. ne hayır işlersin bilsen. ben özelden yazıyorum

çayım demlensin... ( 1 saattir demleniyo haaa) kahvaltı yapıcam. sonra evi süpürcem kilimleri sercem. saçlarım ıslak yatmıştım sabah. bütün saçlarım dikelmiş. süslenmem lazım akşam kocişe güzel gözükeyim. fil gibi oldum zaten bari saçım başım düzgün olsunkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım dikkat et sancılara.benimde göğüs kafesimde çok ağrı oluyo akşam mafoldum acıdan.bebek aşağı inse geçermiş.

ayyy....günüm berbat geçiyokızlar yaa..gece sabahakadar döndüm durdum eşimle gece kavga ettim o uyuyo ben ise gözlerime kürdan geçirmişcesine yummadım bile adam sormuyo bile yaa neden uyumuyosun diye sabahda başım dönerek miydem bulanarak kalktım ama felaketim bugün biraz kassılmalarımda var....galiba bundan böyle hep böyle geçicek şikayetlerimiz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy alemsin wallahi kıs.temizlikte fazla yorma kendini.dikkat et.süslen hayatım süslen bayanssulusmile

kızlar ya bebek şekerlerini hazırladınız mı yardım lütfen bende hazırlamam gerekiyo ama hazır mı alsam annemde biz yapalım diyo ama kararsızım

hazır almayı düşünüyorum. çok önemli bi konu bu canım ya. netten alırım heralde

biraz önce 2007 senesinde yaptığım iş başvurusuna cevap geldi gelin görüşelim diyekaydirigubbakcemile3 gitmeliyim böyle koca göbekle

alatariell canım ya çok geçmiş olsun. git saçlarını kurut, kahvaltını yap hadi bekleme bualarda sefil olduk zaten:)

Kizlar özür ya geldi kacti gibi olcak ama inanin evin halini görseniz sen daha ne duruyon burda diye döversniz beni sempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi isim bitsin gelince bol bol kaynatiriz insallah hihoyyyt:CüvCüv:

çabuk bitir canuummm. ben de kalkayım yavaş yavaşş. yoksa ev darma duman. yer süpürmek zaten hayal. bari döküntüleri toplayım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…