2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam şekerim. aklımda bulunduracam dediklerini. çok sağol.

bu arada doğumu sormadım. nasıl olsa çatı muayenemide kendim yaparım. sormaya gerek yok :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sinatra hamile olduğunu unutmadan yap ne yapıyorsan olur mu canım..
ufaklığı rahatsız etme lütfen klava:

aslında düşük değil..ama tabi ki doktorun ne diyorsa onu yapman lazım..demir ilacı alıyor musun peki?

ok da düşük değilmiş evet. ama önlem olyr bence de. benimki de o civardaydı. vurdumduymaz doktorum normal dedi :roflol:
bende bebek çantasını daha çok bebek çantası şeklinde değilde benimde kullanabileceğim büyük bi çanta aldım

inşallah kullanabilirim. yoksa evde savaş çıkar. eşim gitti yine paralar anasıyla oğluna diyo

ahhh inşallah. dua et nolur.

canım ben de bebek çantasını ablamın çantası vardı onu istedim. iyice kefen soyucu olduk ya. kader utansın çanta pembe çiçekli oğlumdan ayıp olacak ama ne yapalım sempatiksalakcinni
geceliğin resmini koysana sen de eminim çok güzeldir. benimki çok sıradan bişey.

kapıyı tülle çevirmek güzel fikir. benim kapım kahverengi çok kötü durur. açok renkse kapı daha hoş olur.

Slm ben geldim anca kahvalti ettim daha ...
Uyandigimdan beri bi agirlik varki ustumde zaten 1 haftadir hep böyledim nolcam ben böyle bilmiyorum ya bilmiyorumkismile
Evde heryer heryerde temizlik yapmam lazim nasi olucaksaa :kedi:

lütfen canım bak en çirkin benim. diğerlerine deme gücenirim

kız helalime çirkin der miyim. sen en güzellerdensin delikafadulden
selam bayanlar ben geldimmm kacaklar nerdeesinizzzzzz yesica kayıptın dün Alatariell nerelerdeydinizzzz
ben söylemiştim gündüz sınavlarım vardı akşam da temizlik yaptım daha doğrusu düzen. ablam geldi yardıma gelemedim. yazmıştım buraya ama görmemişsiniz süsünüze bakmaktan naniknanik

merhabalarrr kızlarrr zemuszemus nerdesiniz yesica ve alatariall ?? topiği bu kadar kalabalık görmek ne güzel....opuyorumnanaktan

millet kaçtı gene:uhm:
ben geldim diye kaçmış olabilirler :roflol:
Slm ben geldim anca kahvalti ettim daha ...
Uyandigimdan beri bi agirlik varki ustumde zaten 1 haftadir hep böyledim nolcam ben böyle bilmiyorum ya bilmiyorumkismile
Evde heryer heryerde temizlik yapmam lazim nasi olucaksaa :kedi:

gelelim toplanıp yardımadelikafadulden

kendini iyi hissetmiyomusun?:1no2:

kıyamam bu arada sen bana bakma süs manyagıyım ben ama rüküşlüğümden yoksa sporlar tabi ki daha kullanıslı daha uygun ve güzel sen bana bakma
dagi zaten cok iyi
kızlar kabızlık ve bulantı çok canımı yakıyor. öğlen sancılandım doğuracam sandım ya.
tamam canım acısını cıkarıcam

ben sımdılık cıkıyorum gun ıcınde yıne gorusuruzzz..kendınıze ıyı bakınn :teytey:
öperim canımmm. bak unutma bu yazdığınıı vereliniortak
ben de gidiyorum bayanlar bugun kontrolum var bakalım nasıl gidişatımıız..

akşam görüşürüz

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

yesicacım benimki de sade öyle süslü değil aksam bende foto koymaya calısırım.. Bir pembe bir de gri aldım griyi kise yokken rahat rahat giyerim tüm kırlere karsı kanama vs.. dedim..

bende 40 tl ye aldım. bu arada benim fıkrım kahverengi ile mavi tül süper durur cunku ıkı rengi normalde de cokk yakıstırırım
hıç olmadı mavi begenmezsen beyaz heryere yakısır bir düşün istersen ben arastırmasını da yaptım benim kapıya 4 metre yetio ortadan ıkıye kesiyorsun tülü..

mtresi 6 tl burda..

SILA-M hoş geldinnnn

hoşgeldin sıla,geçer birazdan ağırlığın,bugun enerjimiz güzel,bulaşır birazdan

kapı için ben de tül aldım,6m tül yetiyormuş..
6m beyaz,3 m de pembe aldım,hem de hepsini 5liraya:) annem de beyaz kapı süsü almış..
paketliycem kapıyı,kapı görünmeyecek muhtemelen sırnaşık şey

yesica kapı kahverengiyse turkuaz tül alabilirsin,çok yakışır o zaman..

yesica bu arada dediğim gibi hala sana bugday kepeğinden yollayabilirim canım kabızlık için ben cok memnunum kabızlık problemim hiiiiiiiiççç kalmadı

yinee herzamanki gibi tüm neşen üstünde:dance:...hoşgeldin tekrar nasılsın?

canım az önce verdiğin isimde bi site bulamadım. linki var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…