tamam şekerim. aklımda bulunduracam dediklerini. çok sağol.
bu arada doğumu sormadım. nasıl olsa çatı muayenemide kendim yaparım. sormaya gerek yok :roflol:
ben cuma gunu ıstanbula gıdıcem bır ıkı gun orada kalıcam dondugumde ıs olsun ıstemıyorum hem doktorum ne dıycek bılmıyorum ...o yuzden yapıyım bısıyler dıyorum canım benım yoksa bende burda olmayı cok ıstıyorumbilmiyorumkismile
bir ay önce bakmıştı doktorum 10.6 dedi iğne yapılacak doğuma kadar dedi aslında çokta düşük değildi yaptırmadım ama benim normal doğum olacak belki kan kaybı çok olur yaptırmaya karar verdim peki sizin kan değerleriniz ne boyutta
tamam canım acısını cıkarıcam
ben sımdılık cıkıyorum gun ıcınde yıne gorusuruzzz..kendınıze ıyı bakınn :teytey:
bir ay önce bakmıştı doktorum 10.6 dedi iğne yapılacak doğuma kadar dedi aslında çokta düşük değildi yaptırmadım ama benim normal doğum olacak belki kan kaybı çok olur yaptırmaya karar verdim peki sizin kan değerleriniz ne boyutta
bende bebek çantasını daha çok bebek çantası şeklinde değilde benimde kullanabileceğim büyük bi çanta aldım
ayyyyyyyyyyyyy inşaallah benim hamileliğim gibi hamilelik geçirin inşaallah çok şükür ikisindede hiç bi rahatsızlığım olmadı biraz 3 ay mide bulantısı çektim ondan sonra pis boğaz oldum önüme gelen ne yiyecek varsa yiyodum sizi bile yerdim:roflol::roflol::roflol:
40 tl ye
canım geçmiş olsun bir şeyin mi var ben geçmişi okuyamadım..
bende sana onu söyleyecektim bende gecelik aldım indirime girmiş Lara.. %50
Aldıklarını güle güle, saglıkla kullan canım zaten yaza denk geldiğimiz için penye sütyen tercih etmen iyi olmus
ben kapıyı da paket gibi cevireyim istiyorum tülle bilmem nasıl olur..
canta ben almadım annemden buldum bitane onu kullanmaya karar verdim rengi biraz iddalı ama ne yapalım "mor" :roflol::roflol:
ben de gidiyorum bayanlar bugun kontrolum var bakalım nasıl gidişatımıız..
akşam görüşürüz
Slm ben geldim anca kahvalti ettim daha ...
Uyandigimdan beri bi agirlik varki ustumde zaten 1 haftadir hep böyledim nolcam ben böyle bilmiyorum ya bilmiyorumkismile
Evde heryer heryerde temizlik yapmam lazim nasi olucaksaa :kedi:
lütfen canım bak en çirkin benim. diğerlerine deme gücenirim
ben söylemiştim gündüz sınavlarım vardı akşam da temizlik yaptım daha doğrusu düzen. ablam geldi yardıma gelemedim. yazmıştım buraya ama görmemişsiniz süsünüze bakmaktan naniknanikselam bayanlar ben geldimmm kacaklar nerdeesinizzzzzz yesica kayıptın dün Alatariell nerelerdeydinizzzz
merhabalarrr kızlarrr zemuszemus nerdesiniz yesica ve alatariall ?? topiği bu kadar kalabalık görmek ne güzel....opuyorumnanaktan
ben geldim diye kaçmış olabilirler :roflol:millet kaçtı gene:uhm:
Uyandigimdan beri bi agirlik varki ustumde zaten 1 haftadir hep böyledim nolcam ben böyle bilmiyorum ya bilmiyorumkismile
Evde heryer heryerde temizlik yapmam lazim nasi olucaksaa :kedi:
kendini iyi hissetmiyomusun?:1no2:
kızlar kabızlık ve bulantı çok canımı yakıyor. öğlen sancılandım doğuracam sandım ya.kıyamam bu arada sen bana bakma süs manyagıyım ben ama rüküşlüğümden yoksa sporlar tabi ki daha kullanıslı daha uygun ve güzel sen bana bakma
dagi zaten cok iyi
öperim canımmm. bak unutma bu yazdığınıı vereliniortaktamam canım acısını cıkarıcam
ben sımdılık cıkıyorum gun ıcınde yıne gorusuruzzz..kendınıze ıyı bakınn :teytey:
ben de gidiyorum bayanlar bugun kontrolum var bakalım nasıl gidişatımıız..
akşam görüşürüz
bu arada bayanlar bebek arabası için hello baby&kids'in sitesine mutlaka bakın acayip indirim yapmıslar
hadi ben kaçtım
:a015:
iyi haberlerini bekliyoruz,bebişe selamlarımızı ilet :)
Evde heryer heryerde temizlik yapmam lazim nasi olucaksaa :kedi:[/QUhoşgeldin canım benim bu sabahtan beri üçüncü öğünüm daha sen yeni kahvaltı yapmışın bende sen gibi iş yapasım hiç yok üstümde bi ağırlık bide zaten halsizim her yerim ağrıya kız biz napacağız doğuma kadar bizi yerden toplarlar herhalkaydirigubbakcemile
hadi ben kaçtım
:a015:
gelelim toplanıp yardımadelikafadulden
kız helalime çirkin der miyim. sen en güzellerdensin delikafadulden
ben söylemiştim gündüz sınavlarım vardı akşam da temizlik yaptım daha doğrusu düzen. ablam geldi yardıma gelemedim. yazmıştım buraya ama görmemişsiniz süsünüze bakmaktan naniknanik
ben geldim diye kaçmış olabilirler :roflol:
gelelim toplanıp yardımadelikafadulden
yesicacım benimki de sade öyle süslü değil aksam bende foto koymaya calısırım.. Bir pembe bir de gri aldım griyi kise yokken rahat rahat giyerim tüm kırlere karsı kanama vs.. dedim..
bende 40 tl ye aldım. bu arada benim fıkrım kahverengi ile mavi tül süper durur cunku ıkı rengi normalde de cokk yakıstırırım
hıç olmadı mavi begenmezsen beyaz heryere yakısır bir düşün istersen ben arastırmasını da yaptım benim kapıya 4 metre yetio ortadan ıkıye kesiyorsun tülü..
mtresi 6 tl burda..
SILA-M hoş geldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?