2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne zaman sezeryan mı yoksa normal dogum mu olduguna karar verılıyor bayanlar bılen var mı ?

valla canım doktorların işine akıl ermiyo bende ilk çocuğumu taaa doğuma kadar normal dedi doğum yapmaya gittim kanamalı kanamalı muayene oldum yine normal dedi odaya geçtim sancılarımla uğraşırken doktor eşime eşiniz sezeryanı kabul etti siz ne diyosunuz demişler o ne derse o olsun demiş bana geldiler sezeryana alıcaz dediler o sancıyı unuttum başladım ağlamaya sezeryan oldum ama gözünüz açık olsun normal yapmaya çalışın riskli durum varsa o ayrıguclubacismileguclubacismileguclubacismile

benim kasıklarım hele sabahları çok ağrıyor.rahim bölgem yani.uykusuzlukta var durmadan dönuyorm

benim geceleri rahmimde çok baskı oluyo bazen dayanılmıcak ibi oluyo tuvalete gidiyorum bazen geçiyo bazen hemen geçmiyo bu hafta sonu doktor randevum var sorucam ne bu diye resmen sanci çekiyorum inşşallah kötü bişey demez

canım kaçıncı haftadasın , o galiba doğuma hazırlıyomuş rahim kendini internette ööyle okudum onlar yavaş yavaş olacakmış normalmiş doğuma hazırlık için

sanal market alışverişim gelsin hemen deneyecem canım. çok heyecanlandım nasıl olacak acaba :)çok sağol bebeeeeeem:asigim:

kızlar neredesiniz ya , ne zaman ben gelsem yazsam herkes yok

burdayızda işte ne bilim arada böyle sessizlik oluyor ben alıştım.zaten birde çalıştığım için arada bi bakabiliyorum.önceden yetişemezdim burdaki işten.şimdi topikte 1 sayfa zor ilerliyo bilmiyorumkismile

bende çalıştığım için arda girebiliyorum ama her seferinde kimseler yazmıyo

canım sen benden ay olarak 2 ay filan büyüksün belkide sende yaşadın.benim son iki gündür göğüs kafesi ağrılarım var.akşam baya bi acıdan mafoldum. neden böle oluyor.sabah işe geldim öğlen 11 ekadar yine vardı.sonra biraz azaldı yasakkelime

ayyyyyyyyyyy çok uykum geldi kızımla sarılıp uyuyucammirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar elektrik kesildi,haber veremeden çıktım..
ateşim 37.2 falan oldu,yüzüm yanmaya başladı,kızım da bugun pek bi sakin olunca tırstım..
doktorumu arasam gel diyecek,epey uzak muayenehanesi,yakındaki tıp merkezine gittim hemen..
kadın doğumcu da izinliymiş şansıma! radyoloji uzmanına göründüm,ultrasonla baktı,kalp atışlarında bir sorun yokmuş,herşey yolunda dedi..
benim kız oraya gitmeyi beklemiş,başladı tepinmeye!!
neyse ateşime baktılar hala 37.2..
eve geldim ölçüyorum 36.8 e düştü..
hemen doktorumu aradım,anlattım,parol içmemi söyledi,ılık duş alıp uzan dedi..
anlamadım niye böyle oldu,boşuna telaşlandım ve telaşlandırdım kocamı :)

çok geçmiş olsun canım yaaa.

çok sağol canım.. ilk defa oldu böyle,parol içtim,duşumu aldım,zımba gibi olurum birazdan:)
kızım da kudurmaya başladı ohhkaydirigubbakcemile2
kızlar da kaybolmuş,kimse kalmamışş..

çok sağol canım.. ilk defa oldu böyle,parol içtim,duşumu aldım,zımba gibi olurum birazdan:)
kızım da kudurmaya başladı ohhkaydirigubbakcemile2
kızlar da kaybolmuş,kimse kalmamışş..

geçmiş olsun canım. ben duşa gitmişsindir diye düşündüm zaten. zımbam benim be :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…