ne zaman sezeryan mı yoksa normal dogum mu olduguna karar verılıyor bayanlar bılen var mı ?
benim geceleri rahmimde çok baskı oluyo bazen dayanılmıcak ibi oluyo tuvalete gidiyorum bazen geçiyo bazen hemen geçmiyo bu hafta sonu doktor randevum var sorucam ne bu diye resmen sanci çekiyorum inşşallah kötü bişey demez
100 ml süt,2 yumurta,125 gr tereyağı,120gr şeker1 paket vanilya,125 gr unyarım poşet kabartmatozu,125 gr un,bir tutam tuz istersen üzüm 125gr kadar bu tarif fındıklıydı ben cevizli yapmıştım saydığım sırasına göre koy program 7(1 saat 25 dk) kıtırlama 2 ağırlık 750 bakalımyapacan mı ben yaptıydım ama sonra fırına daldım :icecream:
kızlar neredesiniz ya , ne zaman ben gelsem yazsam herkes yok
burdayızda işte ne bilim arada böyle sessizlik oluyor ben alıştım.zaten birde çalıştığım için arada bi bakabiliyorum.önceden yetişemezdim burdaki işten.şimdi topikte 1 sayfa zor ilerliyo bilmiyorumkismile
ben son bi buçuk saattir temizlik yapıyodum
şimdi de yorgan kılıfı ütülemeye gidiyom. bak demedi demeyin sonraaaa
ya ben geceleri zorlanıyorum uymakta ne tarafa yatsam ağrı var her yerimde defalarca uyanıyorum ,herkeste aynımı
bende çalıştığım için arda girebiliyorum ama her seferinde kimseler yazmıyo
kızlar elektrik kesildi,haber veremeden çıktım..
ateşim 37.2 falan oldu,yüzüm yanmaya başladı,kızım da bugun pek bi sakin olunca tırstım..
doktorumu arasam gel diyecek,epey uzak muayenehanesi,yakındaki tıp merkezine gittim hemen..
kadın doğumcu da izinliymiş şansıma! radyoloji uzmanına göründüm,ultrasonla baktı,kalp atışlarında bir sorun yokmuş,herşey yolunda dedi..
benim kız oraya gitmeyi beklemiş,başladı tepinmeye!!
neyse ateşime baktılar hala 37.2..
eve geldim ölçüyorum 36.8 e düştü..
hemen doktorumu aradım,anlattım,parol içmemi söyledi,ılık duş alıp uzan dedi..
anlamadım niye böyle oldu,boşuna telaşlandım ve telaşlandırdım kocamı :)
çok sağol canım.. ilk defa oldu böyle,parol içtim,duşumu aldım,zımba gibi olurum birazdan:)
kızım da kudurmaya başladı ohhkaydirigubbakcemile2
kızlar da kaybolmuş,kimse kalmamışş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?