2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım. ben duşa gitmişsindir diye düşündüm zaten. zımbam benim be :roflol:

zımba oldum bileee:) zilli kızım gezmek için beni huylandırmış anlaşılan:))
topiğimize nazar mı değdi nedir,birkaç gündür hepimizde şikayetler dinmedi..

çooooooooooooooooooooooooook geçmiş olsun tadlum sağlıklı hamilelik dilerim bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzlllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:sm_confused:

kız bi bilsem önüme ne gelirse ayarlıyom evde herşey dolu olsa bile en büyük sorun ya bugün ne yapsam sen ne yapıyonyerimseniben

benim tuvalet dışında kalkmamı yasakladı doktor,yemek konusunda tatilde olmam lazım ama içim elvermiyor..öğlen zeytinyağlı pırasa yaptım,hepsi o :))))
hiç yoktan iyidir dimi :)))

sağol canım yok üşütmek değil de artık karnım ağırlaştı sanırım ondan ağrıyo sürekli uyanıyorum

sorma canım uyku düzeni diye bişey kalmadı hiçbirmizde zaten gece ne kadar uyusamda öğlen yataktan kalkmak canım istemiyor ne bir iş yapmak nede bişey ölece bütün gün yatmak istiyor canım bebişin odası olucak heryer darmadağın ama hiçbirşey yapıcak halim yok yemeği bile zorla yapıyorum ne olucak biizm bu halimiz bilmem :1no2:

sağol canım yok üşütmek değil de artık karnım ağırlaştı sanırım ondan ağrıyo sürekli uyanıyorum

ne kadarın var canım nerelerin ağrıyo bebeğin karnında yer etmesinden dolayı ağırlaşır ağrı olur kötü bişey olmasındabilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

benim tuvalet dışında kalkmamı yasakladı doktor,yemek konusunda tatilde olmam lazım ama içim elvermiyor..öğlen zeytinyağlı pırasa yaptım,hepsi o :))))
hiç yoktan iyidir dimi :)))

yaaaaaaa kıyma ne alıyodum artık almıyorum tırstım at eti eşek eti güvenemiyorum domates biber patlıcan v.s herşeyim var ama pırasa iyi severim az ekşi olsun ağzımı sulandırdın bugün buranın pazarı var dı ama almayı akıl edememişimbilmiyorumkismile

sağol canım valla her yerim sanki şişiyo ağrıyo, özellikle sabah kalkıncada bacaklarım belim ağrıyo evde gezince rahatlıyorum sonra

Slm kizlar ben geldimm hihoyyyt

Evde az temizlik yaptim oglumu disariya cikardim 1 saat kadar geldim karnimizi doyurduk bu saat oldu istee a.s
Simdide belim ve bacaklarim agriyo dogurana kadar iyiyim lafini duyamicaniz benden herhalde :jeyyar:
Siz neler yaptiniz nasilsiniz bakalim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…