geçmiş olsun canım. ben duşa gitmişsindir diye düşündüm zaten. zımbam benim be :roflol:
çooooooooooooooooooooooooook geçmiş olsun tadlum sağlıklı hamilelik dilerim bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar elektrik kesildi,haber veremeden çıktım..
ateşim 37.2 falan oldu,yüzüm yanmaya başladı,kızım da bugun pek bi sakin olunca tırstım..
doktorumu arasam gel diyecek,epey uzak muayenehanesi,yakındaki tıp merkezine gittim hemen..
kadın doğumcu da izinliymiş şansıma! radyoloji uzmanına göründüm,ultrasonla baktı,kalp atışlarında bir sorun yokmuş,herşey yolunda dedi..
benim kız oraya gitmeyi beklemiş,başladı tepinmeye!!
neyse ateşime baktılar hala 37.2..
eve geldim ölçüyorum 36.8 e düştü..
hemen doktorumu aradım,anlattım,parol içmemi söyledi,ılık duş alıp uzan dedi..
anlamadım niye böyle oldu,boşuna telaşlandım ve telaşlandırdım kocamı :)
sağolsaın sedeff opuyorumnanaktan
nereye gidiyosunnn,gitmeee :gitme:
sedefff ne var akşam yemeğinde cokacimcoook
kız bi bilsem önüme ne gelirse ayarlıyom evde herşey dolu olsa bile en büyük sorun ya bugün ne yapsam sen ne yapıyonyerimseniben
canım üşütmüş olmayasın hani belki ondan acır ne tür bi ağrı bu bilmiyorumkismile
sağol canım yok üşütmek değil de artık karnım ağırlaştı sanırım ondan ağrıyo sürekli uyanıyorum
sağol canım yok üşütmek değil de artık karnım ağırlaştı sanırım ondan ağrıyo sürekli uyanıyorum
benim tuvalet dışında kalkmamı yasakladı doktor,yemek konusunda tatilde olmam lazım ama içim elvermiyor..öğlen zeytinyağlı pırasa yaptım,hepsi o :))))
hiç yoktan iyidir dimi :)))
ne kadarın var canım nerelerin ağrıyo bebeğin karnında yer etmesinden dolayı ağırlaşır ağrı olur kötü bişey olmasındabilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
32 haftadayım bu hafta ,2 ayım var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?