2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ooo sedef hanım hiç hoşğeldin filan demiyosunuz bakıyorum bi kaç gündür giriyorum bekliyorum ama hiç yani muhabbet daha tatlı geliyor galiba :umursamaz:

anam bu kız da ben gidi,nce geliyo yaaaaaaa bu yemek de yapmıştır şimdiguclubacismile

ooo sedef hanım hiç hoşğeldin filan demiyosunuz bakıyorum bi kaç gündür giriyorum bekliyorum ama hiç yani muhabbet daha tatlı geliyor galiba :umursamaz:

kız bak mesajı almamışsın pamiiik napıyon dedim:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

pamiiiiiiiiiiiiiiiiiiik napıyon:smiley-cool:

ayyyy günahını aldımmmmmmmmmmm tatlımmm bende seni azarlıyodum aşşıda hehehecc :1hug: iyim tatlummmmmmm napim unutuldum dye üzülmedim değil ama heee neyse cnım gelivcem ben siz yazışa durun ikindiyi kılmam lazım akşam ezanı okunacak sadece farz kılabiliyorum zaten malum hamilelij gelirim hemen beni bekleyin anacım bayyyyy kaydirigubbakcemile3

sıla hoşğeldin tatlım geçen gün seninle muhabbetimiz yarıda kalmıştı sen çıkmak zorunda kalmıştın bende öle uzun yazmışımki yetiştiremedim sen çıkana kadar bu guatr konusunda unutmadım bereket yazdığım sayfayı 70li sayfalarda olması lazım şekerim sen oraları dönsen benim mesajıma cevap yazsan ben gelicvem birazdan az işim var

anam bu kız da ben gidi,nce geliyo yaaaaaaa bu yemek de yapmıştır şimdiguclubacismile

Yok kiz yorgunlukten yemek falan yapmadim bi mercimek corbasi yaptim yedik oglumla oda yetti zati esim isten gelcek birazdan yemek falan yok ortada corbadan baskaa adamlar hamileyiz diye sesini cikarmiyo ama tam sopaligiz valla :roflol:
Sen nere gidiyon ya hep kovalamaca oynuyoz senle otur oturdugun yere klava:

kıııııııııııız kaytarmak yok oturarak kıl bakiiiiim anam kocama bakın otur sonra yaparsın diyo yemeğiakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Slm canim hatirladim guatr var diyodun.Ama simdi bu yeni topik öteki topiktemi 70 li sayfalarda öteki topigi abeneliklerden sildim gitti ben:kedi:

sen çorbasını yaptın bende köftesini yapiiiiimkaydirigubbakcemile5

Slm canim hatirladim guatr var diyodun.Ama simdi bu yeni topik öteki topiktemi 70 li sayfalarda öteki topigi abeneliklerden sildim gitti ben:kedi:

ben silmedim hatıra kalsındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

arkadaşlar herkese iyiakşamlar bende çıkıyorum ,yarın görüşmek üzere diyorum hoşçakalın bebişlerinize ve kendinize iyi bakın :teytey::teytey:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya bi koşu mutfağa gidem de gelirim haaaaaa başka topikleri okuyun ama transfer olmayınlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Pamik 70-75 e kadar baktim göremedim canim mesajini sen biliyosan ayni mesajdan alinti yap bida yolla canimmyerimseniben

tam sopalığız diyince hemen üstüme alındım kaydirigubbakcemile3 gerçekten öle valahi ya bu adamlar iyi sabrediyrolar bize bişey oluyor ben haksız olsamda hemen bi ağlıyorum aklinialirimsmile adamcağız haklı olsada beni teselli etmek zorunda kalıyor yazık onlara ya bide az değilğiz hani aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…