Slm kizlar ben geldimm hihoyyyt
Evde az temizlik yaptim oglumu disariya cikardim 1 saat kadar geldim karnimizi doyurduk bu saat oldu istee a.s
Simdide belim ve bacaklarim agriyo dogurana kadar iyiyim lafini duyamicaniz benden herhalde :jeyyar:
Siz neler yaptiniz nasilsiniz bakalim yerimseniben
hımmmmmmmmm vücudunun ağırluğındandır canım o zaman işte biraz sabır hoş 2 ayda zor geçer ya boshayallersmilezemuszemus
ooo sedef hanım hiç hoşğeldin filan demiyosunuz bakıyorum bi kaç gündür giriyorum bekliyorum ama hiç yani muhabbet daha tatlı geliyor galiba :umursamaz:
neyse bana müsade hadi ben kaçtım:a015:
pamiiiiiiiiiiiiiiiiiiik napıyon:smiley-cool:
iyiakşamlar canım dikkat et kendine
Slm kizlar ben geldimm hihoyyyt
Evde az temizlik yaptim oglumu disariya cikardim 1 saat kadar geldim karnimizi doyurduk bu saat oldu istee a.s
Simdide belim ve bacaklarim agriyo dogurana kadar iyiyim lafini duyamicaniz benden herhalde :jeyyar:
Siz neler yaptiniz nasilsiniz bakalim yerimseniben
anam bu kız da ben gidi,nce geliyo yaaaaaaa bu yemek de yapmıştır şimdiguclubacismile
ayyyy günahını aldımmmmmmmmmmm tatlımmm bende seni azarlıyodum aşşıda hehehecc :1hug: iyim tatlummmmmmm napim unutuldum dye üzülmedim değil ama heeeneyse cnım gelivcem ben siz yazışa durun ikindiyi kılmam lazım akşam ezanı okunacak sadece farz kılabiliyorum zaten malum hamilelij gelirim hemen beni bekleyin anacım bayyyyy kaydirigubbakcemile3
sıla hoşğeldin tatlım geçen gün seninle muhabbetimiz yarıda kalmıştı sen çıkmak zorunda kalmıştın bende öle uzun yazmışımki yetiştiremedim sen çıkana kadar bu guatr konusunda unutmadım bereket yazdığım sayfayı 70li sayfalarda olması lazım şekerim sen oraları dönsen benim mesajıma cevap yazsan ben gelicvem birazdan az işim var
Yok kiz yorgunlukten yemek falan yapmadim bi mercimek corbasi yaptim yedik oglumla oda yetti zati esim isten gelcek birazdan yemek falan yok ortada corbadan baskaa adamlar hamileyiz diye sesini cikarmiyo ama tam sopaligiz valla :roflol:
Sen nere gidiyon ya hep kovalamaca oynuyoz senle otur oturdugun yereklava:
Slm canim hatirladim guatr var diyodun.Ama simdi bu yeni topik öteki topiktemi 70 li sayfalarda öteki topigi abeneliklerden sildim gitti ben:kedi:
ooo sedef hanım hiç hoşğeldin filan demiyosunuz bakıyorum bi kaç gündür giriyorum bekliyorum ama hiç yani muhabbet daha tatlı geliyor galiba :umursamaz:
arkadaşlar herkese iyiakşamlar bende çıkıyorum ,yarın görüşmek üzere diyorum hoşçakalın bebişlerinize ve kendinize iyi bakın :teytey::teytey:
Yok kiz yorgunlukten yemek falan yapmadim bi mercimek corbasi yaptim yedik oglumla oda yetti zati esim isten gelcek birazdan yemek falan yok ortada corbadan baskaa adamlar hamileyiz diye sesini cikarmiyo ama tam sopaligiz valla :roflol:
Sen nere gidiyon ya hep kovalamaca oynuyoz senle otur oturdugun yereklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?