haha ben o yuzden kafes gibi bir şey buldum alıcam ondan oyun parkı die geçiyor ama büyük üstü acık uzun parmaklıkları var salonun ortasına kurucam onu :)))))))
canım ya ay az kaldı olsun tabi heycan aman Allahım ben olsam ne yapardım acaba sanki bana daha yıllar var hep hamiş kalıcakmısım gibi geliyorrrrrr :))
yeni eviniz eşyalarınız hayırlı olsunnn kuzular şimdidennnnnnnnnnnn :):):):)
Sagol canim Allah razi olsunnn olumunekankayizsmilecanım ne demek yaa tabiki de dua ediyorıum sana bi dua sözüm vardı hatırlarsan o da tamam yani anladın demi kız özelden yazmıştım rabbim hep yanında olcak inşaallah sonrada erenimizi alıcan kucağına canım rabbime emanetsinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sanki bahceye dolasmaya cikiyo :roflol:kızlar ben yine bi dolaşayım evi geliyorumm :))
Sanki bahceye dolasmaya cikiyo :roflol:
Dolas gel bakalimm
geldim sılam geldimm geçmişdeydim bende
Nasida biliyomm gecmiste oldugunuzuu kaydirigubbakcemile3Ewt geçmişi okuyum dedim,
Nasıl keyifler bakalım...?
ya kızlar benim göğüs uçlarım çok acıyo çok canım yanıyo daha emzirmeye başlamadan böyle oldu
hani ucu hamilelikde sarı kabuk kabuk olmuştu ya sizlerdede öyledir heralde süt geldikçe o uçlar yumuşadı gitti artık hergün süt geliyo ikisindende biraz biraz ama uçları çok acıyo evde bepanten vardı 1 haftadır sürüyodum ama geçmiyo bu dediğiniz kremlerdenmi alayım geçermi
senay okudun dimi bepanetn al şimdilşk sür oo bitkisel olanıda bebiş doğduktan sonra sürersin emzirirkende problem olmaz ama şimdilik bepanten yeter başla sürmeye anca
Nasida biliyomm gecmiste oldugunuzuu kaydirigubbakcemile3
Canim bence doktoruna göster derim simdi seninkisi dah emzirmeden acimaya baslamis bizim burda dedigimiz kremler yara olmasina ve aciya engel olmak icin ama senin aci var zaten doktoruna göster ve onun verdigi kremi kullan.
kızlar nasıl yolllanıyo ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?