2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız çocuğu öyle mahkum etme yazık annesi orda ağlarsa napıcan bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yeni eviniz eşyalarınız hayırlı olsunnn kuzular şimdidennnnnnnnnnnn :):):):)

Ayy canim ya tasincam diyom ama daha ev bakmadik bile haziran sonuna kadar suremiz var bu evde o tasinma telasini hic sormaa kafamçokkarıştı
Bide burda mutfaklar komple takim satiliyo bende komple alicam yeni eve ama 2 ayda anca geliyo mutfak eve 2 ay mutfaksiz evde napicam hic bilmiyorummm :sinifsinif:

Sagol canim Allah razi olsunnn olumunekankayizsmile

casper33, HayalGibi, caaaglayan, Pamik_PrenSes

Hosgeldiniz kizlarr a.s.
Sesiniz cikmiyo hic gecmisteyseniz birakin gecmisi buraya gelinnn hihoyyyt

ya kızlar benim göğüs uçlarım çok acıyo çok canım yanıyo daha emzirmeye başlamadan böyle oldu

hani ucu hamilelikde sarı kabuk kabuk olmuştu ya sizlerdede öyledir heralde süt geldikçe o uçlar yumuşadı gitti artık hergün süt geliyo ikisindende biraz biraz ama uçları çok acıyo evde bepanten vardı 1 haftadır sürüyodum ama geçmiyo bu dediğiniz kremlerdenmi alayım geçermi

geldim sılam geldimm geçmişdeydim bende
Ewt geçmişi okuyum dedim,
Nasıl keyifler bakalım...?
Nasida biliyomm gecmiste oldugunuzuu kaydirigubbakcemile3

Canim bence doktoruna göster derim simdi seninkisi dah emzirmeden acimaya baslamis bizim burda dedigimiz kremler yara olmasina ve aciya engel olmak icin ama senin aci var zaten doktoruna göster ve onun verdigi kremi kullan.

kızlar biraz dolaşayımda sonra gelirim öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Oglusla babamiz geldi canlar cikmam lazimm ...
Öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan

salı günü kontolüm var olmazsa gittiğimde bir sorayım 2 gün daha sıkayım dişimi

ayyy sılam biz çıkıyoz millet geliyoakannehirakannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…