hoş geldiiiiiinn
bende iki ütü yaptım bi fasıl camasır attım birde yerleri viledaladım geldim :) ev hala dagınık ama heheheh
Ha evet ya keske yaprak dokumunu bitirip onu uzatsalardi 24 haziran cok heycanli olucak kesinnn zemuszemus
hoş geldiiiiiinn
bende iki ütü yaptım bi fasıl camasır attım birde yerleri viledaladım geldim :) ev hala dagınık ama heheheh
bakalım nasıl bitcek:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Kis ne cabuk yaptin bu kadar seyi
sen bunlari yapasiya ben bi dus aldim geldim ancaa kaydirigubbakcemile3
Herkes nereye gitti yav?bilmiyorumkismile
Küsecem şimdi valla alsanaalsanasmile
ay elim çbuk allahtan :)))
da temizim de tertipte zorlanıyorum :))))))
sen nasılsın canım ya
ay elim çbuk allahtan :)))
da temizim de tertipte zorlanıyorum :))))))
sen nasılsın canım ya
Gercekten elin cabukmus canim ne guzell ben esimi kuduturum is yaparken bi yeri temizlerken baska bi yere gozum takilir oraya gecerimm kaydirigubbakcemile3
Orasinida burasini derken bi bakmisim saatler gecmis :roflol:
Iyiyim canim dus aldim misler gibi oldum valla tertemizim her acidan doguma hazirim ama beynim hala hazir degill o ayri tabii aklinialirimsmile
Belim agriyo ya gene kac gunlerdir biktim bel agrisindan 2 gundur de gun sancilarim var carsambaya kadar dogurmasam barii bilmiyorumkismile
hele çocuk doğsun büyüsün yetşemiycen ben başakla baş edemiyom valla çekmeceler bantlı kapaklar bantlı peçeteleri alıp salona getiriyo arıyom zor buluyomsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Bizi artik bant falan paklamiyo sagolsun mertim bende saldim cayira mevlam kayira dedim artik bide tasincam diye iyice saldim nasilsa evden cikicaz yapabildigin kadar yapsin yeni eve yeni esya sart nasilsa yapsinda bende esime mazeret gosterim yeni esya alinmasi icin :roflol:
olsun kız zaten ne kaldı heyecan tabi olcak:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hele çocuk doğsun büyüsün yetşemiycen ben başakla baş edemiyom valla çekmeceler bantlı kapaklar bantlı peçeteleri alıp salona getiriyo arıyom zor buluyomsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Gercekten elin cabukmus canim ne guzell ben esimi kuduturum is yaparken bi yeri temizlerken baska bi yere gozum takilir oraya gecerimm kaydirigubbakcemile3
Orasinida burasini derken bi bakmisim saatler gecmis :roflol:
Iyiyim canim dus aldim misler gibi oldum valla tertemizim her acidan doguma hazirim ama beynim hala hazir degill o ayri tabii aklinialirimsmile
Belim agriyo ya gene kac gunlerdir biktim bel agrisindan 2 gundur de gun sancilarim var carsambaya kadar dogurmasam barii bilmiyorumkismile
ohhh zavallı adam ben öyle yapamıyorum yaaa yeni ev alcaz inşaallah o zaman yeni eşya şart para biriktiriyoz:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım ya ay az kaldı olsun tabi heycan aman Allahım ben olsam ne yapardım acaba sanki bana daha yıllar var hep hamiş kalıcakmısım gibi geliyorrrrrr :))
Sedefim 2 hafta 1 hafta derken kaldi 2 gunn bilmiyorumkismile
Sali gunu sabah 8 de yine hastanede olucam zaten anestezi uzmaniyla gorusmek cin o gunde öyle telasla gecer boshayallersmile
Bak burda olmucam ama sila aklina geldikce dua edicen nolur herkes etsin dualariniza cok ihtiyacim olucakk mafoldumben
tabi dua edicez acanım aşk olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?