2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldiiiiiinn

bende iki ütü yaptım bi fasıl camasır attım birde yerleri viledaladım geldim :) ev hala dagınık ama heheheh

Kis ne cabuk yaptin bu kadar seyi
sen bunlari yapasiya ben bi dus aldim geldim ancaa kaydirigubbakcemile3

hoş geldiiiiiinn

bende iki ütü yaptım bi fasıl camasır attım birde yerleri viledaladım geldim :) ev hala dagınık ama heheheh

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ay elim çbuk allahtan :)))

da temizim de tertipte zorlanıyorum :))))))

sen nasılsın canım ya

hele çocuk doğsun büyüsün yetşemiycen ben başakla baş edemiyom valla çekmeceler bantlı kapaklar bantlı peçeteleri alıp salona getiriyo arıyom zor buluyomsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay elim çbuk allahtan :)))

da temizim de tertipte zorlanıyorum :))))))

sen nasılsın canım ya

Gercekten elin cabukmus canim ne guzell ben esimi kuduturum is yaparken bi yeri temizlerken baska bi yere gozum takilir oraya gecerimm kaydirigubbakcemile3
Orasinida burasini derken bi bakmisim saatler gecmis :roflol:

Iyiyim canim dus aldim misler gibi oldum valla tertemizim her acidan doguma hazirim ama beynim hala hazir degill o ayri tabii aklinialirimsmile
Belim agriyo ya gene kac gunlerdir biktim bel agrisindan 2 gundur de gun sancilarim var carsambaya kadar dogurmasam barii bilmiyorumkismile

olsun kız zaten ne kaldı heyecan tabi olcak:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bizi artik bant falan paklamiyo sagolsun mertim bende saldim cayira mevlam kayira dedim artik bide tasincam diye iyice saldim nasilsa evden cikicaz yapabildigin kadar yapsin yeni eve yeni esya sart nasilsa yapsinda bende esime mazeret gosterim yeni esya alinmasi icin :roflol:

ohhh zavallı adam ben öyle yapamıyorum yaaa yeni ev alcaz inşaallah o zaman yeni eşya şart para biriktiriyoz:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

olsun kız zaten ne kaldı heyecan tabi olcak:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Sedefim 2 hafta 1 hafta derken kaldi 2 gunn bilmiyorumkismile
Sali gunu sabah 8 de yine hastanede olucam zaten anestezi uzmaniyla gorusmek cin o gunde öyle telasla gecer boshayallersmile
Bak burda olmucam ama sila aklina geldikce dua edicen nolur herkes etsin dualariniza cok ihtiyacim olucakk mafoldumben

haha ben o yuzden kafes gibi bir şey buldum alıcam ondan oyun parkı die geçiyor ama büyük üstü acık uzun parmaklıkları var salonun ortasına kurucam onu :)))))))

canım ya ay az kaldı olsun tabi heycan aman Allahım ben olsam ne yapardım acaba sanki bana daha yıllar var hep hamiş kalıcakmısım gibi geliyorrrrrr :))

ohhh zavallı adam ben öyle yapamıyorum yaaa yeni ev alcaz inşaallah o zaman yeni eşya şart para biriktiriyoz:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Sende yeni ev alinca tasincaniza yakin dersin canimm kaydirigubbakcemile3
5 senelik evliyim yenilersem 3 olcak bunla esya yeniledigim sempatiksalakcinni
Esim ne dese hakli ama yeni eve tasincaz ya yeni mutfak,koltuk sart bi keree :umursamaz:

canım ya ay az kaldı olsun tabi heycan aman Allahım ben olsam ne yapardım acaba sanki bana daha yıllar var hep hamiş kalıcakmısım gibi geliyorrrrrr :))

Seninde en fazla 1 ayin kaldi canim hayirlisiyla sende alican insallah kizimi kucaginaa :Saruboceq:

canım ne demek yaa tabiki de dua ediyorıum sana bi dua sözüm vardı hatırlarsan o da tamam yani anladın demi kız özelden yazmıştım rabbim hep yanında olcak inşaallah sonrada erenimizi alıcan kucağına canım rabbime emanetsinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…