2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy gordum yerım ben onu yaaaaaaaaa allah bebişinizi size bağışlasın canım cooooooook tatlı nazar değmesiiiin

Kızlar son haftalarda akıntı normal mi?
Sizde de var mı?

daha önce yazmıştım ama senin için tekrar edimyerimseniben
akıntının bu haftalarda yoğunlaşması normalmiş vajina ve rahim ağzı kendini doğuma hazırlıyormuş, 26. haftadan itibaren bebeği saran "lanugo" adı verilen tüylü tabaka ve beyaz, kremsi madde olan "vernix caseosa" temizlenmeye başlarmış..

Allah Allah öyle iş mi olur e ev sahibi yaptırmıyor mu mutfak yoksa siz satın alacaksiniz diye mi 0 dan alıyorsunuz hep? ayyyy paramı dayanırrr

Sanki bahceye dolasmaya cikiyo :roflol:
Dolas gel bakalimm

haha benim evi bir görsennnn anlıcan canımmmm labirent labirent hemde dagınık labirentti ama topladık şimdi kocişle tüümmm işleri bitirdikkkk dolapları sildik camasır astık kızımın dolaplarını yine sildik toz aldık ohhhhhh bitti işlerimm tertemiz oldu efimmmm :) ayyy salı da tadilata başlıyoruzzzzz yeni banyomu seçmeye gidicem fayansa falan :) şükür kurtuluyorum o kötü wc den

ayyy sılam biz çıkıyoz millet geliyoakannehirakannehirakannehirakannehir

gidin gidin sizzzzzz
klava:

ayyyyyyyyyyy yerim ben çirkiniiiiiiiiiii çok çirkin maşallahhhhhhhhh hamile kıyamam ben ona caım ya oyyyyyyy bebişlerimiz geliyor yavas yavas gerçi çogunuz mayıs annesi oldunuz kandırıkcılar siziiiii

sen atlattın canım sağlıkla darısı da basımıza
ama doğum hikayeni yaz mutlaka canım merak ediyoruzzz
:):):):)

Kızlar son haftalarda akıntı normal mi?
Sizde de var mı?

canım bırak son haftayı benim 2 aydır var doktor hormon akıntısı dedi yani normalmiş vücut atıyormus

bu arada hepinizeeeeeeeeeeeee (kafsinkaf, silam_buse, senay86+, HayalGibi, casper33, hamile270+ )

merhabaaaaaaaaaaaa

nasılsınızzzzzzzzz

Kafsinkaf sağol tatlım bilgi için.

bu arada hepinizeeeeeeeeeeeee (kafsinkaf, silam_buse, senay86+, HayalGibi, casper33, hamile270+ )

merhabaaaaaaaaaaaa

nasılsınızzzzzzzzz

Merhaba tatlım iyi çok şükür.
Ama doğuma ne kaldı şurda banyo tadilatı uzun sürmez mi ayrıca bütün ev batar nasıl dayancaksın?

oyy yerim ben onu yaa. maşallah 41 kere. adı ne bu çirkinin.
hayırlı olsun canım ya allah sağlıkla analı babalı büyütsün.
inşallah bol bol sütün de olsun
ya kızlar ben bebişleri gördükçe artık kollama alsam ne güzel olur diyorummm

Kafsinkaf sağol tatlım bilgi için.

Merhaba tatlım iyi çok şükür.
Ama doğuma ne kaldı şurda banyo tadilatı uzun sürmez mi ayrıca bütün ev batar nasıl dayancaksın?

evet canım da artık sabredicem çünkü gelen giden çok olucak yatılı tek banyo yetmicek izmirin sıcagında hem eşimde yapalım aradan çıksın dedi cunku görsen kullanmıyoruz orayı kilitledik ççççççççokkkkkkkk eski ve kötü

artık iyi kötü ne cıkarsa dayanıcam..

hoş geldiiiiiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…