aman blac sıkmasın sakın kuzucuğu..
ben bi kere kontrole giderken eski kotumu giydim doktorum beni nerdeyse dövecekti:))
eşofman en güzeli aslında..
kış hamilesi olmak da kötüydü,şöyle efil efil elbiseler giyemedik..
evet hamileliğimi pijama be esormanla geçirdim bir de tayt tabi :)
kotlarım hep düşük bel o yüzden sıkıştırmada ama artık giyemeyebiilirim sanki kalcalarımda genişledi..
valla benim eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo canım bi karın olduki sorma sadece karın çıktı öbür taraflardan almadım ama kıyafetlerimde olmuyo kızlarda küçücük karnım vardı bunda çok fena karnı büyük hamileler görünce hefeslenirdim şimdi ben öyle oldum:jeyyar:
canım benim karnımda kocaman ama dediim gibi kotlarım hep düşük bel o yüzden kurtarıyorum

kızlar yaa bugun su almaya gitmem lazım,ankarada ilginç bi uygulama var, burda su faturası gelmiyor,kart var,gidip yükleme yaptırıyoruz..arabayla gitsem 10dklık yol ama acaip üşeniyorum..
ne saçma uygulamalar ya,doğalgaz da aynı,su da!! yolla faturayı ödesiin otomatik ödeme ama yook gökçek bize eziyet edecek illa!!
ayyy bende tekirdağda otururken öyleydi allahtan bana yakında atlayıp arabaya gidiyordum yolun sonu falandı yani.. ah ah ah ah çok özledim çerkezköyüüüüüüüüüüüü